Oculus Rift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én Repülő/Űr szimulátorra használom Oculust elsősorban.Jelenleg Cockpit nélkül.+Lone Echo,Skyrim(teleport mód).Természetesen Touch-al!
Most nagy tervem egy Rseat cockpit autószimulátorhoz+fana szett.

Ami VR-re kijött semmi sem szar.Teljes VR támogatottságot az kap ami kész.
Tudnod kell mire használd.Ha mindent VR-en akarsz felejtsd el,ha semmi szimulátor nem érdekel akkor esetleg kis hobbiból pár játékra megtarthatod.
Oculus vs Vive esetleg Exclusive játékokban különbözik és Touch kontrollerben.

Gép mind a kettőhöz kell.Minimum i7,gtx 1070,16gb ram.Alatta egy fos lesz kb😊
mulli1986
Ezek szerint Te is mindenre rá tudtad csalni ezeket? Szóval tudtad monitor helyett is használni? Vagy nem minden játék megy vele?

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Nekem volt mindkettő, a specifikációjuk nagyjából egyforma, a kijelzőben nem vettem észre különbséget, az oculuson előnyösebb hogy alapból van ráépített füles. A vive kontrollere szerintem kényelmesebb. Szoftveres támogatottságuk teljesen egyforma
Utoljára szerkesztette: Neocortex, 2018.05.21. 20:34:28
mulli1986
Ez a Robo recall nagyon jól néz ki. Én egyébként assetto corsaval játszok, arra nem csalható rá semelyik headset? Mi az alapvető különbség az OR és a Vive között?

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Nekem oculus van, pl project cars az elite dangerous meg a robo recall szó szerint szenzációs! <#nyes> Persze van még csomó olyan játék ami marha jó vele, de azok nem annyira az én stílusom.

https://fxmason.blogspot.com/

(szanaszét hekkelés nélkül) nem
mulli1986
Sziasztok! Utóbbi időben nagyon rákattantam a VR szemüvegekre és hogy kéne rá építeni gépet meg venni egyet, de most látom csak, hogy rengeteg játék ami adaptálva lett VR-re egy kalap sz*r. Melyik tipust éri meg manapság megvenni és melyek a játszható játékok vele? Vagy legalább annyira normálisak a gyártók, hogy mindenre minden rácsalható? Mert eladásba a PSVR lett a nyerő, de azt lehet PC-vel használni?

Került fel Defector Gameplay😮
Oculus Exclusive!Mindegy mennyibe fog kerülni megveszem!
Tudja valaki,hogy Skyrim-be miért tünt el a kezem(Touch)?Még első játékindításnál ott volt de azóta semmi:/
Csak a Touch-okat látom
Frequency
Sziasztok!
Ha van kedvetek,gyertek a Rec Room-ba...fun kis social game 😊

*VIVE Wireless Adapter sold separately.
Jim Morrison
de ez wireless meg beepitett fules nem? meg nem kell korbeepiteni a szobat

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Azt próbállák kihasználni hogy oculus lemaradt illetve megállt a fejlesztésben. Bár ez igy is meg úgy is marha soknak tűnik, úgy meg még inkább, hogy a pimax jóval olcsóbban már 4k-s felbontást kínál.

Azt is tudni kell, hogy az ilyen felbontáshoz már tényleg ti1080 a minimum. TI-al alapból is viszi 1.5-ős supersampling-al is ultrán a játékokat, szóval kb azzal már fel lehet-ne tenni nagyobb felbontásra is.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.03.19. 23:32:14

https://www.vive.com/eu/

kibaszott 879€ es ez csak a headset egyelore. ez lenne az upgrade ar a vive 1.0 tulajok szamara. ezt szerintem kurvara tultoltak a sracok a HTC-nel.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

hi.
VR topik ez pörög 😊
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2017.11.29. 21:37:57
Amin még felkaptam a fejem az a Skybox.
Nekem van nagy házimozim de ahogy ez beültet egy sorba a moziba az k....a jó!
Csak a minőség nem😊De nem is ez a lényeg.Még nem..

DCS-be 1.0 pixelt bírja azon vagyok ez már oké.2.0 bedöglik minden oda komolyabb VGA kell.De kell.
Gtx 1070-et feladtam VR miatt és 970 lett nem baj.Gtx 1080Ti kell ide,mert kell.
Én már látom miért kell ez és megfogja érni!!
Nincs Touch-om meg ezt a teleport-ot nem akarom😊
Bár már kezdem érteni.Ez egy nagyon új dolog.
Próbáltam már párat de eddig DCS kiemelkedően jó!
Fizukor Xplane11+GTA5 és ARK:Survivor E.
Ezek biztosak😊
Köszi!Átmegyek mert itt tényleg halott a téma.
Aztán majd ha kiokosodtam segítek itt😊
Robo Recall-al kezd a sort szerintem. <#taps>

Öszinte leszek nem tudom, amugy itt jobban pörög a VR-topik itt napi szinten megy a társalgás:

https://itcafe.hu/tema/a_nagy_vr_topik_oculus_rift_es_egyeb_vr_eszkozok/friss.html

Azt meglehet oldani,hogy monitoron ne mutassa játék képet?
Oculus Riftel is játszható a legtöbb AA játék? Tehát ugyanolyan élvezes lesz mintha HTC-vel játszanék? Pl Fallout 4-et HTC-vel hirdetik és ezért félek ha Oculust veszek akkor más lesz az élmény, vagy el se indul vele.

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Hogy írom felül a monitorom felbontását?Most csak egy max.1280x1024-es monitort használok és játékban nem lehet Full HD felbontást választani.Csak a monitor felbontását választhatom
Fel se merem venni😄
Na jó,mehet
Na már haza is hoztam!Már megy telepítés😊
tökéletes, enyém gyengébb és szépen visz mindent

For the full Rift experience, we recommend the following system:

NVIDIA GTX 970 / AMD 290 equivalent or greater
Intel i5-4590 equivalent or greater
8GB+ RAM
Compatible HDMI 1.3 video output
2x USB 3.0 ports
Windows 7 SP1 or newer

Utoljára szerkesztette: Neocortex, 2017.11.24. 18:28:52
Üdv.
Nagyon jó áron tudok Oculust.Kérdezném ezzel a konfigurációval milyen lenne?
-i7 6700,Gtx 970,2x4GB ddr4,Msi Mortal lap.
amazonok szerint fostos
Van egy csomó bemutató a youtubon, nézegesd meg őket. Mi is max csak annyit tudhatunk róla amik ezekben van.

Erről mi a véleményetek?
hi.
a robo recallt toltam én is,h benne volt a bundleba.
kb.mindenki azt mutatja meg először a haveroknak...😊 kifejezetten Oculusra készült,de van még jópár játék ami best!
üdv.
Star Trek bridge crew-val kapcsolatban mik a tapasztalatok? Robo Recall milyen?
Sziasztok,
DK2 és Win10 . Kinek mi a tapasztalata, melyik SDK-val megy a legjobban, melyikkel leginkább kompatibilis és játékok is vannak rá ?
Gondolom SDK telepités után menni fog a cucc.
Köszi

ezmiez?

...sose azt nézd...

Jim Morrison

Jim Morrison
https://blog.vive.com/us/2017/08/21/htc-vive-announces-price-drop/
Starting today (8/21), we are reducing the price of Vive by $200. The high-end, PC-based consumer Vive that is in market today, and will be for the foreseeable future, will now be available for $599.

Maala
Hozza a teljesitményét, ha le tudod ugyanolyan szintre hűteni azonos freki mellett...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

skinnyman
Az uj nvidia generacional ez szerintem nem igaz mar, a mobil 1070/1080 alapbol kb hozza az asztali teljesietmenyet (pl mobil 1070-en az alacsonyabb orajeleket tobb maggal kompenzaljak).
Ezzel egyutt persze egy ugyanolyan teljesitmenyu PC mindig sokkal olcsobb, es a PC-ben ki tudod cserelni a GPU-t ha elavulna 2-3 ev mulva, notebookot meg dobhatod a kukaba. Szoval ha van lehetoseg desktop PC-re, az a legjobb, legkevesbe kompromisszumos megoldas.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2017.07.20. 13:09:26

Regards,

notebook nem lesz elég VRhoz, az asztalival azonos elnevezésű alkatrészek a notebookokban csak a töredékét hozzák teljesítményben. kommenteket érdemes átfutni
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Eszközt keresünk egy unreal ban készült irodai látványterv bemutatásához. Körbe lehessen járni a irodában, körülnézni, esetleg egy minimális interakció jönne még szóba. A Vive, és Rift eszközök valamelyikére gondoltunk, de egyelőre nem tudunk dönteni. A másik kérdésem, hogy van e értelme hordozható gépben gondolkodni (valami notebook), vagy tanácsosabb inkább asztali PC egy ilyen bemutató egység kialakításához. Ha esetleg ismertek olyan helyet ahol ki lehet próbálni mind a kettőt, és tanácsokat is tudnak adni azt külön megköszönném.
A VIVE-ben az az érdekes, hogy sorban jönnek ki kis upgrade cuccok, mint a wireless mod vagy a szemkövető modul, no meg ugye új Base Station van már. Az Oculus meg hiába jobb picit, ha állandóan más VR vasak korlátozásán dolgozik, míg a Steam VR meg pont fordítva, az összes támogatásán. Majd ha kijönnek másod generációs fejlesztések egyszer majd, addigra tisztulni fog a kép talán.

skinnyman
Nem nagyon veszik ahogy latom, nagyon mennek le az arral 😊 Ennel mar nem is hiszem h sokkal lejjebb tudnanak menni mostanaban.
Vive meg kozben majd ketszer ennyibe kerul kb.

Regards,

Azért az örömbe kis üröm, hogy a német amazonon ez 449 euró, a brit oldalon meg 400 font.
Ahogy az szokás.

skinnyman
Es tenyleg. Ugy remlett azt olvastam, hogy 200-al csokkent a cucc ara es a touch-e maradt, de ugy tunik tenyleg 100-al csokkent mindketto ara. A ketto ara persze ugyanannyi igy is.

Regards,