A fotó, ami nem is az

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt mondjuk én se értem, miért egy iPadon kínozza magát, de ez biztos olyan kihívás, mint a Windows Paintjében rajzolni.
IMYke2.0.0.0
A francia nyelvtõl kiráz a hideg. Nem jó értelemben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"Minden egybõl tökéletes, semmi hiba"

Ha ez az egy rajza lenne a fickónak még igazad is lehetne. De nézd meg a YouTube csatornáját: több éve rajzol, és puszta véletlen, hogy pont ezt kapták fel nagyon.

Nekem sem tûnik hitelesnek. Rengeteg kézzel rajzolónak van fenn a videója, meg sem közelítik ezt, pedig nagyon jók. Ez tényleg mintha fotó lenne.
Ezen a youtube vidón le is leplezik szépen: http://www.youtube.com/watch?v=HxAzzO8arHs#t=183
Ez kamu szerintem is. Minden egybõl tökéletes, semmi hiba, ami a rajzolásnál mindenképpen van. Honnan vannak a tökéletes csillogások, textúrák, ha nem egy eredeti, nagyfelbontású fényképbõl. Ujjal? Tû ecsettel, 200 nap alatt esetleg lehetséges, de még a nagy festõk képei sem ilyen részletesek.
Ócska trükk az egész. Beszkennelte a fényképet aztán a festõprogrammal el kezdte tönkre vágni a képet, és az egész visszafele van lejátszva a videón.
tized
PC-n egérrel is tied ennyi idõ alatt meg lehet ezt csinálni. Nem egy profi grafikus dolgozik egérrel.
narumon
Aki mondjuk imádja a hobbiját? 10 perc alatt is összevágok egy klipet meg 10 óra alatt is ugyanazt és nem azért mert a második esetben lassabban dolgozok!

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Peeersze, hát hogyne! Fõleg hogy pcn is tök ugyanilyen eszközökkel állna neki a rajzoló csak a tabletet egy wacom tábla helyettesítené!

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Amúgy ez tuti valami fizetett promóciós szar, ki az aki 250 órát eltölt egy ilyen képpel hobbiból, és aztán ez így fel lesz kapva?

SG, ti miért kaptátok fel ezt? Kismillió ilyen van...
igazából én neked IPad-al beverek egy szöget is...

Csak érzed, hogy nem arra való, nem?
Jó, paint-be is lehet kurva jó képeket csinálni csak a kérdés, mennyi tehetség és rzék kell hozzá és mennyi idõbe kerül. Ez a kép 200 órát vett igénybe, egy hasonló képesség grafikus pc-n, ezt 12 óra alatt megcsinálja.
Ezt én is többre becsülöm, mint a minapi "legdrágább magyar festményt". EZ állítólag 2,4 millió eurót ér.
Forrás
Az emberke csak geometrikus formákat "festett" (valójában összegyûrte a vásznat, befestette, és aztán kialakult belõle valami).
További "festmények"

Hat inkabb ez, mint 1 kek korong alatta piros csik es a cime "Lemeno nap nyaron, napszemuvegben"
yesname
Fotórealisztikust létrehozni meglévõ alapján egyáltalán nem mûvészet. Nem több koppintásnál. Ügyes, szép végeredmény, de semmi képzelet, különlegesség és egyediség nincs a végeredményben.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Ennyit arrol, hogy az iPad/tablet kizarolag mediafogyasztasra alkalmas :)

sárkánylovag
Igen...
Egyszerûbb egy õrült festõre ráfogni ez mûvészet és eladni a mûveit pár milliódért mint fotorealisztikusat létrehozni...
Ez annyira durva hogy ha MO.-on látnám azt mondanám médiahekk és egy nagy felbontású fényképet butítottak vissza folyamatosan és fordítva játszották le.
De azért tegyük hozzá 200 óra egy jó grafikusnak egy képre elég idõ hogy valami szépet létrehozzon... (TÖbb mint egy hónap)
Mit szólnak ehhez az impresszionisták és a degenerált ART-osok?
← ElőzőOldal 2 / 2