Steam OS

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Hát... a Libreoffice elég rendes Office alternatíva😊 A KDE elég felhasználóbarát, a játékokat pedig nem csak a Valve portolja, sok cég nekiesett a dolognak, lásd a napról napra bõvülõ listát, ami távolról sem csak indie címeket tartalmaz.

[merlinw.org]

Ha minden igaz, akkor ma este letölthetõ lesz:
LINK

milk4
sudo add-apt-repository ppa:ubuntu-wine/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install wine1.7
sudo apt-get install winetricks
sudo apt-get install playonlinux
playonlinux

Legtöbb programot és játékot PoL-val fellehet pakolni vagy jobb egérgombbal setup.exe-re és "Open with wine". Sulim biztosít nekem ingyen mindent ami Microsoft (https://www.dreamspark.com/Student/Software-Catalog.aspx), de ennek ellenére csak olyan szoftvert használok ami vagy ingyenes vagy pedig nem a licenszért fizetek mikor megveszem a szoftvert.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

SzirmosSzisza
Egyrészt imho a legtöbb Linux GUI eléggé nem felhasználó barát és átlag user nem fogja megszokni, másrészt nincs rendes Office alternatíva, harmadrészt komolyabb videó játékok nagy számban ezután se lesznek elérhetõek Linux alatt, egyedül a Valve portolja pár (CS:GO pl nincs még) játékát, illetve indie játékok vannak még, de azok alapból olyan cuccal vannak megírva, hogy portolhatóak legyen sok mindenre.

Ennek ellenére várós 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zola2000
Szerintem eddig egy elõnye a windowsnak a linuxal szemben az otthoni operációs rendszerek között az volt, hogy csak azon futottak komolyabban a videojátékok, idén ennek részben vége köszönhetõen a steam OSnek. Ez szerintetek mennyiben alakítja át az operációs rendszerek piacát?

A

← ElőzőOldal 2 / 2