Régiségek a zenében.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagy kedvenc volt (Most is)<#taps>

Olympic Union & the Athenians--Dirlada 1977 (Disco)

Mirzino Jato--Normalna Stvar 1976

Mirzino Jato--Carter Let

Monotones--Disco Net-Wodka Da (Disco).mp3
http://www57.zippyshare.com/v/26587435/file.html

Egy szuper sláger olyan ritka , hogy a youTube-n sem találtam rá!!<#nevetes1>

Mr Lo--Manitou 1980 (Disco).mp3
http://www45.zippyshare.com/v/78613035/file.html
Egy szuper sláger olyan ritka , hogy a youTube-n sem találtam rá<#hehe><#hehe>!!

Nice & D--Su-La-Ma (Vinyl 7'') 1983.mp3
http://www12.zippyshare.com/v/53134631/file.html
Sziasztok!
Keresek olyan emberkéket és ha van valamilyen dokumentáció fénykép vagy ismeri az illetõ honlétét amit eltudna küldeni nekem erre a címre amit majd privátban megadok annak aki a témához hozzá tud szólni.

Keresek olyan személyeket akik jártak 1976-1985 körül az alkotás utcai(Budapest Déli) Fõvárosi kézmû ipari vállalat klubjába vagy ismerik a lemezlovas honlétét mi Ervinnek hívtuk. Vagy volt egy srác akit lakombának hívtunk (Becenév), mert úgy táncolt mint a villám a John Ozila--La Koumba cimü felvételére.
Vagy jártak a Keleti-pu. klubjába vagy a Taurus clubba.
Keresem még azokat akik 1974-75-76-os években bõrdíszmûvesnek tanultak a Práter utcában. Elõre is köszönöm. (Próba szerencse)

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

a.carkey
Bocs.

A medve nem játék.

Tutti Frutti--We Love America We Love China 1979

Micsoda örömök?<#nevetes1><#wave>
Tinman
Vén marha vagyok... 15 év? 22 éves szám! Atyaég!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
AZTAROHADT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NAGYON SZÉPEN köszönöm!

Nagyjából 15 éve keresem ezt a dalt, annak baromira idején tetszett... nem voltak nagy igényeim na.

Ha tényleg Kemendolláron laksz, ha legközelebb megyek Szentgrótra viszek egy kis hazai tüskekörte pálinkát, ha igényled :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Marie Laforet - Ivan, Boris & Moi

Maria Mathis - Bring me Edelweiss

Pop Tops - Mamy Blue

És hogy maradjun még egy kicsit Edelveiss-éknél!<#vigyor2>

Edelweiss - Bring Me Edelweiss (1988)

Egy másik Edelweiss, ami szintén Star Trek paródia szerintem<#vigyor2>

Edelweiss - Planet Edelweiss

Köszönjük Jánosnak, hogy teljesített egy kérést reméljük az illetéses megtalálja a kérését és, hogy erre gondolt.
És ,hogy teljes legyen az öröm itt letölthetitek a hosszú verzióját is ennek a felvételnek, további jó ünneplést kívánok!

Edelweiss--Starship Edelweiss (AudioDile's Illogical Mix)

http://www26.zippyshare.com/v/20937937/file.html
Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

France Gall - Dann schon eher der pianoplayer (Live 1970 HQ)

France Gall - Poupée de cire, poupée de son (1965) Stéréo HQ

Sandie Shaw - Puppet On A String (1967) HD

Peter Noone - No milk today 2010 (1966)

Elvis Presley - Treat me nice 1957

Al Bano Carrisi - Azzurro 2010

Lagzi Lajcsi - IL SILENZIO

Sandokan Tribute

Robby Rydell--Dream Lover

Road - Budapest Remélem erre is emlékeztek
Road - Unchained melody.

Locomotion - Ritz (Clip original 1979) ezt sosem lehet elfelejteni!

El Condor Pasa (Ricky King)

Dieter Bohlen - Sunday - Halé, Hey Louise Eloise

Ricky King--Hale, Hey Louise

Radio 2000 - Radio 2000 (1981)*

TOPPOP: Mud - Dynamite 1971 et írunk

Lobo - Me And You And A Dog Named Boo

Middle Of The Road - Yellow Boomerang

Luv' - My Nummer One

Boney M. - Sunny - Disco '77

Silver Convention - Fly Robin Fly

LIAN ROSS - FANTASY ( MAXI DISCO )

Charlie G--llama L Amor 1987
Max-Him - Lady Fantasy 1985
Sweet Connection - Heart To Heart
JULIAN - Straight To My Heart (Maxi Version)
Facts & Fiction - Melody D'Amour
Ezek azok a zenék amiket szerintem nem lehet megunni.<#taps>

Sziasztok szerintem is ami jó az jó én is szeretem a Wham karácsonyi dalát de sorolhatnák sok klasszikust ami a csapból jön ki de hiszen azért klasszikus mert nagyon jók és szeretjük õket.
Továbra is mindenkinek kellemes karácsonyt egy Donna Summer - This Time I Know It's For Real címû klippel.

Tinman
Nem bántásból írtam... tényleg klasszikus. Egyszerûen annyiszor hallottam, hogy kb. minden taktusát fejbõl tudom. Mindezt úgy, hogy alapvetõen nem vagyok egy Wham/George Michael kedvelõ egyed.

Lehet, hogy "lerágott csont", de hat.

A mi életünkben ennél jobb karácsonyi dal nem született véleményem szerint. <#smile>
Az összes örökzöld elõvehetõ még húsz-harminc év múlva is.
Akkor némelyik már ötven-hatvan éves is lesz....
De a belátható múltból ez az egyetlen, ami igazán hat - szerintem.
Köszönöm!
MerlinW
Valaki elárulná ha felteszek valamit és mégsem szeretném hogy szedhetem ki?
Az ördög csúfot ûz belõlem már megint féltetem harmadszor is amit nem akartam<#falbav>

The Sweet - Poppa Joe
Igen én is kedvelem a feltett két számot és ezek sem rosszak szerintem<#vigyor2>

The Sweet - Poppa Joe

Les Humphries Singers - Mexico 1972

Gary Glitter - Hello, Hello, I'm Back Again szerintem az együttes legjobb felvétele

Sailor - A Glass Of Champagne 1976 ez sem volt rossz!
MerlinW
Nem, nem tölthetsz fel jogvédett tartalmat. Ez a törvény. Ott a Youtube ami már jogkezelt (a feltöltõ fizet azért - vagy tulajdonosa -, hogy a jogvédett tartalom fent lehessen), azt lehet linkelgetni.

A fórumnak pedig sosem az volt a szerepe, hogy fájlokat linkelgess. arra való, hogy társalogj, nem fájlcserélõ. A dalokat mindenki meg tudja hallgatni Youtube-on.

Persze azt csinálsz, ami jól esik, csak gondoltam megemlítem, hogy amit csinálsz az ellenkezik a fórum szabályzatával és a törvénnyel is.

A zene, film, digitális tartalom vásárlásakor te a személyre szabott licenszt (saját célú felhasználásra való jog) veszed meg, a mû nem lesz a tied soha, ergo nem oszthatod meg, nem másolhatod és nem adhatod tovább. Ez minden média dobozán/boritóján/stb fel van tüntetve cirka 40 éve.

[merlinw.org]

bigivan
Szevasztok !
Üdvözlöm az új kezdeményezést, s elalvás ellen mindjárt két elfeledett klasszikus :

Klasszikus 1

Klasszikus 2

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Ezt viszont egy régi kedvenc adta elõ úgy hívták õket hogy Dschingis Khan, de mostanság úgy tûnik más elõadó is szereti énekelni.

Kazakstan--Moskau 2013.wav
http://www48.zippyshare.com/v/96365770/file.html
Wham - Last Christmas(Ladloo Instrumental)
Igaz a zene régi de eben a formában vadi új<#taps>