True Detective (HBO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Nincs nagy mozgás a sajtóban, pedig nemsokára premier..

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ForzaInter
a 20+ részeseket nem forgatják le előre. ez igaz a legtöbb országos sorozatra. a kábeles 6-15 részes sorik viszont már kész vannak általában mire a premierre sorra kerül. bár ezek se minden esetben.

Yo, Bitch!

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

zzeN
Azt a 8 részt? Nem hinném, hogy létezne olyan sorozat, amelyet nem egybe forgatnak le. (szerintem még a 25 részeseket is egybe nyomják le pár hónap alatt)

Vajon leforgatják ilyenkor előre az egész évadot?Vagy 3-4 részenként?

zzeN

zzeN
Június 21.

zzeN
Az a bajusz😄

Többi.

<#eljen>

zzeN

6unn3r
El kell olvasni a film alapjául szolgáló novellákat. Van, amelyik magyarul is megtalálható, de angolul mindegyik fent van neten. A film egyes motívumait megmagyarázzák a novellák. Még anno mikor aktuális volt a sorozat, utánaolvastam és egyik barátomnak ki is fejtettem a saját elképzelésemet, de már most nem tudnám neked visszaidézni. Ha lesz egy kis időm meg kedvem, visszakeresem a beszélgetést és beírom ide a saját tézisemet, ami persze lehet hibás.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

jaj de birom az ilyen megmondo embereket, inkabb ne irtal volna semmit, ezzel kva sokat segitettel.
nem azt kerdeztem, hogy miert vannak latomasai, hanem, hogy a vegen a latomasa mit akart szimbolizalni, mit erzett akkor.

GregSB
Én az első résztől rákattantam. Nekem a vége nem tetszett. Szerintem odáig volt erős a sorozat amíg visszaemlékeztek a múltban történtekre. Utana ahogy előttem írtak kicsit egyértelmű es összecsapott volt a lezárás.

GregSB
Nem sikerült odafigyelned a sorozatra ha ilyeneket kérdezel. Az egyik részben Rust részletesen elmondja miért vannak látomásai, még a drogelharitasos idők "hagyománya" ez.

zaki
😄DD

Zenszkij
Változás lett közben. Íme az új borítókép az új évadhoz.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.02. 09:23:59

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

mármint amúgy tetszett a sorozat maga, tény hogy 1-2 rész nehézkesen ment, de jó volt. egyedül ez a kicsit "misztikus" dolog ami nem jött be, de ez általánosan nem tetszik sosem.
A kérdéseim továbbra is állnak! 😊

na most fejeztem be. hát... 😄 tetszett, meg minden, de túl van hypeolva rendesen. a lassúságával nem volt bajom, de kb az 5(?) résznél már úgy volt mutatva, hogy kész megvan a gonosz, csá. aztán véletlenül kiderül, hogy mégsem. És akkor 1,5 rész alatt darálták le a végét, ez valahogy nem jött be, minden túl könnyen, és gyorsan sikerült a végén.

SPOILER:
Illetve a végén mi volt az a sötét cucc, amit Rust látott, mielőtt megvizsgálták a beleit? 😄 Meg most mi ez a Carcosa, stb. ? Rust kattant volt a lány elvesztése, meg egyéb dolgai miatt, és ezért "érezte", stb. ?
ui: na meg az a kemény motorosok rész, szál miért kellett... 😄 az nagyon nem jött be.
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2015.01.20. 21:29:29

Remek lesz, meglátod 😊

precision
mi az hogy miért épp ők? 😊 ők kapták az ügyet anno 😊 de amúgy minden ki fog derülni

Bazinga!

sziasztok
most kezdtem el, 3. résznél járok, most kezdem, kicsit nem áll eddig össze a fejembe a dolog. Oké, hogy egy '95 ös sztorit mesél el a két főszereplő, de az ki fog derülni, hogy pontosan miért, meg miért épp ők, stb.?! (ezek a flash forward/back dolgot amire értem)
Azt vágom, hogy megsemmisültek az iratok, de az kamu 😄

<#eljen>

ForzaInter
Az lesz.😄

Yo, Bitch!

zaki
Jo lesz. Mondjuk az elso evad parosat ugysem muljak felul, de remelem fasza lesz ez az evad is.

zzeN
A hellyel-közel megerősített főbb szereplők:

zaki
Jo lesz az, nem hulyek vannak az HBO-nal

V. V is lehet meg akarja mutatni, hogy tud ő más karaktert is játszani nem csak a hülyülni, akár még jól is elsülhet.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Kongy
Csak remélem, hogy nem fog poénkodni próbálni....
Ki jön még? Adam Sandler? Jonah Hill?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ForzaInter
Coling Farrel jó hír, hát Vince Vaugh-nak én se örülök annyira, de hátha jó lesz..😄

Yo, Bitch!

zzeN
Na Colin Farrel és Vince Vaughn megerősítve... Jobbat nem találtak a V.V.-nél... rosszul leszek attól az embertől, ilyen sorozatba betenni...

ForzaInter
Mondjuk ez nem egy szokványos nyomozós sorozat. Szóval ha még szereti a mûfajt se biztos, hogy tetszeni fog neki, de ja ha nem szereti akkor tényleg ne folytassa.

Yo, Bitch!

Átfogalmazom, aki nem szereti a nyomozós krimiket, az eleve el se kezdje elsõ részt, nyilván olyanoknak nem fog tetszeni. Viszont aki szereti, az meg ne az elsõ rész lassú kezdésébõl akarja kitalálni milyen a többi rész.

Kongy
Nekem nem volt szerelem elsõ látásra, elsõ rész annyira nem tetszett, de mégis érdekelt a folytatás. 4. rész felé meg már egymás után néztem a részeket, annyira rákattantam. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Rockynhooo
Ja, de ha nem tetszett neki a hangulat,felesleges tovább nézni. Mert szinte végig ilyen, még ha lesznek izgalmasabb részek is. Amúgy ha megnézi a 3. részig, akkor már illik befejezni és megtudni mi lesz a vége, mivel csak 8 részes 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ForzaInter
Sztem ha valakinek az 1 rész se tetszik annak a többi se fog. Oké, hogy a késõbbi részek erõsebbek, de már az elsõ is az volt. Stílusban meg ez pont az a sorozat aminél már a pilot alapján ellehet dönteni, hogy ez tetszik e vagy nem.

Yo, Bitch!

Nem értek egyet, a film a harmadik rész végén indul be, a negyedik résztõl érdekesebb ... szerintem. Szóval ha a harmadik rész végén nem érez késztetést tovább nézni, akkor tényleg felejtõs ...

ForzaInter
Hát a sok agyatlan semmitmondó akcio/horror/vígjáték filmeket/sorozatokat kedvelõknek az ilyen biztos nem jön be.

Yo, Bitch!

Rockynhooo
Unokatesómnak se jött be. Hiába nézettem vele tovább. Õ inkább az ilyen kaszabolós meg gépfegyverrel szétlõnek mindent témákat éli.
Ezzel nincs is baj, kinek mi jön be. Én speciel nagyon szeretem, a lassabban feltáró, bonyolult bûntényekkel foglalkozó filmeket / sorozatokat. Illetve MMC a kedvenc színészem + imádom az angolt és az õ akcentusa és hangja annyira király, hogy éveken át tudnám hallgatni. Mivel itt színészileg meg történetileg is teli találtak nálam, minden percét élveztem!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ForzaInter
Ha az 1 rész nem tetszett, akkor nem.

Yo, Bitch!

szucsy89
Megnéztem az elsõ részt, nem volt valami nagy szám, ezért ajnározzák ezt ennyire? Megéri tovább nézni?
Panzermeyer
Mivel mondták, hogy lassú a sorozat, én megvártam, hogy kijöjjön 3 rész, és csak aztán kezdtem bele. Addigra pont rá is lehetett kattanni. Nagyon jó sztori, egyedi hangulattal, remek operatõri munkával, és odaillõ zenével. A fõcímzenérõl még annyit, hogy amikor elõször meghallottam, azt gondoltam, hogy igazán találhattak volna valami jobbat is. Aztán ahogy jöttek a további részek, épp az ellenkezõjét!

mov ah,4ch int 21h end

most végeztem a sorozattal. imádtam. elsõ helyen van😊
brutális alakítások, gyönyörû operatõri munka.

Matthew M. és Woody H. amit lemûveltek az nagyon rendben volt.

Rust "igazságaival", a túlzott pesszimizmusát leszámítva lehet egyetérteni szerintem. De Marty azért néha két nagy monológ közben eléggé tökön tudta szúrni azokat a nagy igazságokat a sajátjaival. 😊

Kongy

Zenszkij
Az elsõ évad 10/10-es. A történetvezetés, a karakterek tálalása, a környezet, a képi és zenei világ mind döbbenetesen zseniális. A párbeszédek, Rust életigazságai mind telitalálat. Még több ilyet kérünk! 😄 Brad Pitt jó lesz-e? Biztos, habár MM-t nehéz lesz felülmúlni.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ForzaInter
Arra már soha nem kapunk választ.. Az 1 évad elsõsorban a karakterekrõl szólt a nyomozás csak másodlagos volt, a lényegre megadták a választ, a többirõl meg lehet találgatni még jó sokáig.😄

Yo, Bitch!