Folytatódik a Hősök című tévésorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hozzátenném, moziban is csak a Batman, F4 és a Pókember kapott reboot-ot. A F4 ráadásul kevésbé volt rossz, mint a rendkívül sikeres Pókember, amit pont emiatt volt kár újra kezdeni. Ott a rengeteg kalandja, sok ellensége, erre 10 év után megint a Zöld Manóval csap össze - többek közt.
De a F4 újrázás is ilyen, pedig nekik is van ellenségük bõven. Bár Galactust is elcseszték a filmben, amikor az Ultimate F4-bõl emelték át, az eredeti Galactussal látványosabb csatát vívhattak volna.
De a F4 újrázás is ilyen, pedig nekik is van ellenségük bõven. Bár Galactust is elcseszték a filmben, amikor az Ultimate F4-bõl emelték át, az eredeti Galactussal látványosabb csatát vívhattak volna.
Kettõ sem jelenti azt, hogy nem lett. Tíz sem. Harminckettõ sem. Mindössze annyit jelent, hogy bõven lehet vele PÉLDÁlózni.
Inkább a Csillagkaput folytatnák...
4 hozzászólás még nem jelenti azt, hogy jó lett a robotzsaru....
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Példák: http://sg.hu/listazas.php3?id=1393054892
Yataaaa 😊
A robotzsaruval példálózni? Noooooooooooooormális?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
a robotzsaru vállalhatatlan film, a rebootok szégyene. ne példálózzunk vele.
kring lehet, hogy lopta az ötletet, bár a bíróság szerint nem. de a siker kovács inkább bryan fuller volt, aki nélkül elgé nagy katyvasz lett a show. meg aztán a sztrájk is... és fuller a hannibal miatt aligha térhet vissza.
kring lehet, hogy lopta az ötletet, bár a bíróság szerint nem. de a siker kovács inkább bryan fuller volt, aki nélkül elgé nagy katyvasz lett a show. meg aztán a sztrájk is... és fuller a hannibal miatt aligha térhet vissza.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams