South Park: The Stick of Truth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék olyan, mint egy nagy South Park rész. Eszméletlen jó a hangulata, az ajánlott rendszerkövetelmény meg egy humbuk. Nekem 2 magos Athlon II van, 4 GB rammal és egy r7 250-s "erõmûvel" és sosem akadt.
Jateknak unalmas es repetitiv, RPG-nek csapnivalo, technikailag szornyu, de south parknak kivalo, nem birom abbahagyni.
One Vision. One Purpose.
ez egy game of thrones parodia, de ha lattad volna az SPt akkor meg akar gyuruk ura parodianak is elmenne
egyebkent nem ertek egyet azzal a millionyi mellekkuldetessel, en alig parat talaltam max 10et
egyebkent nem ertek egyet azzal a millionyi mellekkuldetessel, en alig parat talaltam max 10et
Ez egy Skyrim paródia, szóval ne várjatok komoly technikai dolgokat benne.
De aki szereti a rajzfilmet, annak kötelezõ darab.
Amikor véletlenül leszakítottam Randi egyik heréjét egy abortuszklinikán egy vákumszívóval, hát.. majdnem megfulladtam a röhögéstõl 😉
Benne van a valaha kiadott játékok top 5-jében az biztos a remek hangulata miatt.
De aki szereti a rajzfilmet, annak kötelezõ darab.
Amikor véletlenül leszakítottam Randi egyik heréjét egy abortuszklinikán egy vákumszívóval, hát.. majdnem megfulladtam a röhögéstõl 😉
Benne van a valaha kiadott játékok top 5-jében az biztos a remek hangulata miatt.
Játéknak nem egy nagy szám (mágussal egyetlen csatát sem vesztettem, legnehezebb fokozaton, csak Al Gore szorongatott meg egy kicsit... Tényleg használtam ezt a mondatot? 😄). De a története és a hangulata tényleg ritka jó.
Bizony.
Az idei év eddigi legjobbja, South Park játékok közül pedig minden idõk legjobbja.