This War of Mine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont azt vettem észre, hogy most így a 23. nap tájékán már egyáltalán nem találok sem fát, sem pedig alapanyagot (vagy mi a franc az a papírdoboz ikonú cucc), ezeket kereskedőtől kell vennem, ha esetleg jön. Csak dohányzós cuccokat, elektronikát meg fegyver alapanyagot találok, meg néha egy kis kaját.
Egy átfogó bemutató a játékról: http://tryout.hu/this-war-of-mine-indul-a-haborus-tuleles/
"Ha úgy érzed, ura vagy a helyzetnek, akkor ez csak azt jelenti, hogy nem vagy elég gyors." Mario Andretti
Next PC upgrade: 2022
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
P
😛
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem FPS lesz hanem egy 2D-s oldalra scrollozós túlélõjáték.Az elsõ infók alapján leginkább a Don't Starve-re hasonlít a játék. A fejlesztõk az ihletet egy szívszaggató újságcikkbõl merítették, amely egy civil életét mutatta be a bosnyák háborús zónában.
A This War of Mine nem egy újabb lövöldözõs játék lesz, amelyben legfeljebb a muníció és a gránát miatt aggódhattunk. Itt az élelem, a kötszer, vagy az alkohol megszerzése lesz a fõ feladatunk, ha valakit megölsz, attól nem leszel hõs, csupán a háborút szeretnéd túlélni.
Website
info:Gamekapocs