Armored Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tisztelt Urak!

Eddig abban a hiszemben voltam, hogy az AW sokkal jobban balnaszolt játék, mint a WoT. Sajnos csalódnom kellett ebben. Pár hónap után, az egyesített szerver miatt visszajöttem kipróbálni. A próba viszont eddig tartott. A T5 gyakorlatilag totál játszhatatlan lett a mérhetetlen mennyiségű Sheridan miatt. Gyakorlatilag ott szívatják az MBT-ket, ahol csak akarják. Fedezék mögül lőnek HEAT lőszerekkel, ami ellen semmit nem véd a páncél, és egyszerre 4-5 modult, és a fél legénységet kiütik. Na már most ez így egyszer használatos szerelő és gyógyító csomaggal életképtelen.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Tono34
Köszönöm.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

3 nap prém

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-AW1418VHEYD8NNN6

-AW1418VHFCW7E1AS

-AW1418VHFDDH8855

Egyikse. Görgess le kb 2 centit és a hirek között látni fogod, hogy a dec.7.-ei hotfix miatt a szerver nem elérhető kb 17:00-ig.
(egyébként ha ilyesmit láttok, célszerű megnézni a hireket, 99% hogy karbantartás van, és náluk van 24 órás is, szóval ehhez a játékhoz különösen sok türelem kell)
Utoljára szerkesztette: Darun, 2018.12.07. 14:24:49
Na ilyenkor mi a helyzet? Milyen fórumon? 😄 tudom gugli a bahátom.
EU-s voltam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu

voivod32
Köszi szépen!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Sunsetjoy
Akit érdekel a játékhoz egy magyarítás, amelyet én készítek, az itt mindig megtalálhatja az aktuális, legújabb változatot:
http://users.atw.hu/sunsethungary/armoredwarfare.html

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

f2d
Azt nem tudod estleg, hogy lehet ezt visszacsinálni, uninstall és újra telepítés nélkül?

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Én az SD verziót futtatom, FHD-ban. Ez lehet akkor a külömbség.
f2d
Steam-en keresztül játszok, a HD(?) verzióval.
Az én VGA-m is régi, R9 270, de eddig nem volt gond.

Nálam stabilan 55-60 fps maxon pedig baromi régi VGA van a gépemben, R7 360 Nitro. Az utolsó patch szerintem csak a global szervert tartalmazta.
f2d
Az új patch teljesen kinyírta a játékot, nálam az FPS leesett 10-20 körüli értékre változatlan beállítások mellett.
Valaki nem tudja esetleg melyik grafika feature fogja vissza legjobban az VGA-t?

Ma dobta föl a tankot, hogy megkaptam. De nem találom sehol. <#eplus2>
Köszi! Sajna ez elég soványnak hangzik.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.10.09. 20:13:33
Elvileg egy győztes csata bármely módban, de én sem kaptam még meg. 3. évforduló

ToxiMaxi
Elvileg nehezebb lett valamivel, lettek új pályák és ezek között van esti is.
ehh... már vagy egy hónapja hogy letöröltem a játékot, szerettem volna átköltözni steamre mivel ugye már ott is megjelent a játék de érdekes módon ott nem tudtam bejelentkezni az AW fiókomba, állítólag aki steam előtt csinált accot az nem használhatja a régi fiókját steamen keresztül, ez így teljesen elvette a kedvemet az egésztől, nem hiszem hogy valaha is játszani fogok újra AW-t... szép volt jó volt de ennyi volt nekem.

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

Pluskast
Na igen. A pvp egy kalap szar, a PVE meg kb élvezhető. Mondjuk elég vicces, hogy elvileg egy MMO játékról van szó... Na mindegy.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tono34
Mire adja be a tankot?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

PvE fejlődött valamit az elmúl fél-egy év során?
Eljutottam az izraeli t8 merkavához. Az ammo rack külső részén vannak lefelé lógó láncok amik ide-oda mozognak menet közbe vagy torony forgatásnál. Imádom! 😊
Harmadik évforduló van, ingyen t5 tankkal. El sem hiszem, hogy már három éve játszom ezt, igaz egyre kevesebbet és pvp-t már régen nem.
Igen, megérkeztek az izraeli tankok. Aki 14.-ig játszik egy (bármilyen) csatát, kap 7 nap prémet. Ez a kompenzáció az egész napos frissitési kiesés miatt. Plusz az új dealer kezdő tankjai 2* xp boostot kapnak a gyorsabb fejlesztésre. (amire rá jön még az első győztes csata ötszörös szorzója, meg a +100% credit event bónusz)
Lett egy új dealer a játékban valamiféle Sherman alapú T1 tankkal indul az új ág, M50.
szerintem még a megyeget is erős túlzás, maradjuk inkább a... tolják hátulról.

A megy erős túlzás. Max megyeget.
Megy még a gém ?

angelus1991ster.blogspot.hu

Hát, legalábbis nekem kiírta, hogy elfogadta, még én sem néztem meg, hogy valóban megkaptam-e.
Mi a manó,mind a kettőtöknek működött?
Örülök ha nektek jó lett.
Én is úgy kaptam ajándékba,de már nem játszom a játékkal.

Thx!!<#wave>
voivod32
Köszi!

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2018.08.20. 10:42:39

Három nap prémium.
Ha még játszik vele valaki.
AW1418S53Q9QB3B6

voivod32
Nekem nem lesz meg soha, mert a sok fasszopó köcsög, nem képes, 2000 spot dmg -t összehozni, hiába kérem meg őket. Csak megy előre, mint egy fasz, VBL-el, BMD-3-al, meg mindenféle papír szarral. Elveszi a spotomat, megdöglik, én meg egy perc alatt egyedül maradok. Hogy baszná meg az anyját a sok idióta köcsög!

Meglett ma a szuper exkluzív prémium Sheridan utolsó 10 tokenja így megkaptam. Hát, egy rakás szar! <#schmoll2> Viszont az Object 279-et érdemes volt megvennem az überjó.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.07.07. 18:54:38
Mai egyik tokenes feladat https://imgur.com/a/ZhmJ51z amit teljesítettem https://imgur.com/a/QN6nIMM de nem kaptam meg a tokent...
Üdv a klubban. Bár én nagyon ezt se tolom (2 havonta megyek pár kört és csókolom) de a WoThoz képest mindenképpen jobb. Pl Lootboy-n pár hónapja még dobott kártyát a játékhoz, amiben IS-7, 3 nap prém meg 1 Gold Crate volt. Legutóbb meg egy sima 3 nap prémet dobott és a WG-vel ellentétben ez nem invite kód. A Type 59-t még évekkel ezelőtt karácsonyra adták (nah jó, két éve) de a tavalyi adventi kalendáriumban is volt. Nekem a heti belépegetésekből egy év alatt összejött annyi arany, hogy meg tudtam venni a Merkava-t, erre kapott egy 50%-os leárazást. Szóval az arany fele meg is maradt. Ha jól rémlik, másfél éve volt valami event, ahol veteránoknak gyűjtöttek, aki részt vett, az kapott egy T-62 Veteran-t. A Type 59 viszont azóta bekerült techtrébe is.
voivod32
Köszi! Nekem ez az első. Még csak néhány hónapja tolom ezzel, amióta végleg tele lett a tököm a WOT-al.

Igen. Néha szoktak prém tankokat osztogatni. Volt már Type 59, Chiftain. Küldiből meg IS.
voivod32
Köszönöm! Ezt végleg megkaptuk? (Mármint a ZBD-86-ot😊?

Sztem most a V Day alkalmából adja. Vagy a fene tudja. De tényleg lehetne kicsit jobb a tájékoztatás.
Néha szoktam kapni matricát annak ellenére, hogy nem látom nyomát ilyen eventnek. Ma valami USAF terepszinű csillagot dobott utánam a játék. Mik lehetnek ezek?
Kijavították, most már látszik a festés és matricák, és javítottak a rakéták szórásán pontosabb lett. Elgondolkodtam a t4-es objecten 1500-ért. <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.05.09. 20:21:43
<#guluszem1> wháó!!! 😄 ilyet utoljára a war thunderben láttam.

Ezt használja és nem ATMG-t.

Így néz ki, hiába állítasz be alapfestést és matricát az nem látszódik.

Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.05.02. 00:03:11
Nem! Alig lehet rálőni pontosan a rakétákat a célpontra, nekem gyatrán ment, de türelemmel 10k sebzés hozható vele. Esetleg közelharcra jó, mert a 40 rakétát (vagy amennyi kell a tárból) lehet egymás után sorozni.
Mindegy maradt még 15k goldom.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.05.01. 21:48:52
megérte?

Játékban gyüjtögetett goldért megvettem ezt a "csoda" MT-LB S8 rakétás lánctalpast. 40 rakéta van egy tárban és összesen van neki 80, 60s az újratöltési ideje.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.05.01. 19:21:54
És most az akciós a BMD, szerettem volna GO-ban húzni kicsit. Erre folyamatosan Stingray ketteseket rak be ellenem, akiket az autocanon simán nem visz át, a HE-t kikerülik, ha meg rakétázni akarok, hamarabb kinyirnak, minthogy odaérjen az ATGM. Ráadásul múltkor mentem egy győztes meccset az alap BMD 4-el, a teljes csapatsebzésnek a felét én csináltam... jó, 3v3 volt, de a másik két játékos T7-es járgánnyal jött be. És még is ők kapttak több xp-t, és nem csak pár ponttal, hanem sokkal. De már megfigyeltem, hogy itt tier szerint jutalmaznak. Hiába vagy a legjobb a csapatban, a többiek simán többet kapnak csak azért ,mert nekik magasabb szintű a tankjuk mint a saját. Hát kösz szépen. Azért nem fogok játszani, hogy duplán szopjak.
Köszi a működött. Én csak napi pár kört megyek, többségében már csak egy. Teljesen WoT lett a játék... 800mm átütéssel legutóbb egy light seggébe 35-100 dmg közöttit sebeztem...
Köszi! (mennyi AW játékos lett hirtelen xD )
Köszi.