Titanfall
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyehehe.
majd ha a rühes csaló tetveket kiszûrik, újra fogok multit venni!
addig NEM!
majd ha a rühes csaló tetveket kiszûrik, újra fogok multit venni!
addig NEM!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
@dontkill: a fenti képek elég beszédesek.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
@Ender Wiggin: Ezt honnan sikerült kielemezned?
@Krinyo:
"Mi abban a leszarás, ha nincs benne single player kampány. Senki nem is ígérte, hogy lesz benne, ezért felesleges is keresni benne."
-Általánosságban beszéltem róla. Mégpedig azt írtam, hogy ha van, akkor egy rakás szar és inkább ne lenne.
@Krinyo:
"Mi abban a leszarás, ha nincs benne single player kampány. Senki nem is ígérte, hogy lesz benne, ezért felesleges is keresni benne."
-Általánosságban beszéltem róla. Mégpedig azt írtam, hogy ha van, akkor egy rakás szar és inkább ne lenne.
Furcsa fikázni a grafikát, mikor 1280x800-as felbontásban lebutítva játssza valaki.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Mi abban a leszarás, ha nincs benne single player kampány. Senki nem is ígérte, hogy lesz benne, ezért felesleges is keresni benne.
Engem meg speciel pont a multi nem érdekel, meg nem is érdekelt soha túlzottan.
Ez innentõl meg ízlés dolga.
Ez innentõl meg ízlés dolga.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Kb 5 éve nem játszottam single playert semmivel, felõlem aztán ki is hagyhatják az összes játékból, csak jelentõsen drágítja
Egy 6870-el ma már nem mész messzire, ilyen VGA-t ajánlani még csak nem is minimum, hanem ajánlott szintre eléggé vicc. A magam részérõl nem igazán tetszik, hogy mostanában egy FPS gammának a single részét így elintézik, le sem szarják a usert, csak a multis részre koncentrálnak. Alapvetõen nem mondom, hogy ez akkora hiba, mindazonáltal egyszerûbb akkor már, ha single részt bele sem raknak, mert minek?