Subnautica
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanigy, a truck ebből a szempontból szintén hasznos volt, csak nem jobb mint a cyclops. Felesleges csicsázás volt ez a moduláris rendszer, nem adott semmit a játékhoz.
nem tudom nektek miért van bajotok vele? főleg hogy nem sokáig zavarnak sőt...
ne tarts a kezedben semmit csak akkor mikor valóban kell
és lehet hallani ha jön a közeledbe..
a mélységekben ezek a levegőt tartalmazó növények is ott vannak mindenhol már
könnyebb így a merülés-lent maradás érdekében
és én már vittem magammal mindig + egy palackot
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.08.04. 08:36:03
https://www.twitch.tv/infrath
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2021.08.04. 01:19:29
Kb 20+ óra volt benne számomra (mondjuk én nem vagyok az a bázisépítgetős, csicsázós fajta).
Számomra nem durrant akkorát mint az első rész. Ez valahol érthető, hiszen az volt nagyon új, ez azért nem radikálisan más, de szerintem kihagyott ziccerek voltak ebben az epizódban. Az elejét nagyon élveztem, de a közép és a végjáték unalomba fulladt számomra... A körítésre koncentráltak (sok új gadget), nem a lényegre....
- szerintem a truck rosszabb mint az a cyclops. a modularitás kb felesleges, a sebességcsökkenés miatt nem lehet úgy felszerelni mint azt.
- mig az előző részben a prawn suitot muszáj volt használni, itt abszolút felesleges. Konkrétan egyszer nem volt rá szükség, soha nem használtam.
- a felszini szaladgálás szerinetm sokkal unalmasabb mint a viz alatti világ, feleslegesen nagy de üres a világ. a Prawn suithoz hasonlóan a snowfox is szinte teljesen felesleges.
- a közép-végjáték felé a játék abszolút nem ad segítséget - amikor keresni kell a 3 alien cachet, abszolút semmi tipp hogy mégis merre. Konkrétan a kristály cachet azt soha az életbe nem találtam volna meg.... nem azt mondom hogy rakjon beacont rájuk, de legalább vmi támpontot adhatott volna.. (hiába szkenneltem be sok artifactot - mert már megvolta tether tool is- semmi hint hogy merre, hol keresgéljek. A wiki szerint kellett volna adjon hinteket, de nekem nem tűnt fel hogy adott volna valamit)
- a húgunk sztorijában szinte semmi felemelő vagy nagy durranás nincs, szerencsére az alien vonal megmenti a napot, bár a vége ott kicsit összecsapott.
- a truck sokkolója trivializálja a leviathanok előli bújkálást. Túl egyszerű, túl könnyű....
Én többet vártam, szerintem sok időt töltöttek az új de végső soron felesleges dolgokkal (snowfox, felszini világ, truck, teleportáló modul, sokféle generátor - minek, decoy pingvin (ezt is csak egyszer muszáj használni, amúgy olyan useless mint a távirányítású kamera)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.08.03. 19:15:33
Ha az elsőt képesek voltak megcsinálni és PC-n van a másodiknak is, akkor remélhetőleg egyszer bekerül PS-en is.
Figyelni kell a frissítések leírásait.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Köszi az infót!
Most olvastam el hogy került a Torgal féle testőrnő ennyire északra. A leírás szerint megölte a bázisukat szétverő leviatánt, és a felpuffadt felszínen úszó hullájában tutajozott. Csak az a kérdés minek tutajozott, hiszen nem volt hova eljutnia. Meg nehogy már jobb terep legyen az északi sark, mint a trópus.Hogy hogyan élte túl a vírust, azt ne is feszegessük. Mindez annyiban érdekel, hogy kurvajó volna, ha csinálnának egy következő Subnauticát, és például ennek a nőnek az utazása lenne a játék. Csak nem döghullában, hanem hát építene szépen egy tengeralattjárót, poén voltam ha állati tetemekkel vadított madmax-tengeralattjárót, és akkor ilyen félig modern félig kőkorszaki cuccokkal felszerelkezve egy hatalmas utazásról szólna a sztori. Oké, valszeg ez a fejlesztőgárda ezt nem tudja megvalósítani. Ábrándoztam. Na megyek focit nézni. Jön a pizza is hamarosan. 4 évszak.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.06.19. 14:59:07
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
sztem a kinővések nem spawnolnak újra, de persze megjelenés óta lehet van ilyen benne.. akkor meg főleg nem kell fúrni..
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
bár ezt a fúrást annyira nem vágom
a játék végig vitele után betöltitek a mentést és még építgettek?
csak mert se az első főleg nem a második részben nem volt szükségem arr hogy ilyen nagy telléreket fúrjak
sőt a másikban egyenesen bántam hogy gyüjtögettem az elején nyersit mert a nagy része felhasználatlan maradtű
egyedül ólom hiányzott néha
aztán gyémánt de mikor tudatosult benne mennyi mindehez gyémánt kell mindig minden mást kidobtam és csak gyémántot tartottam meg/ vittem haza
ez szerintem nem spoiler de azért berakom abba
szarrá lootolod magad finoman szólva :D
és ha bánya nem elég a szárazföldön is lyukakat ástak azokban is mindehol nyersi /barlangokban is RENGETEG
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.06.17. 22:08:28
\"Ha a cápa a kezedbõl eszik a lábadból is fog\"
Még egyszer sem haltam meg, pedig most nem 1 élettel játszom. Tovább jutottam, mint bármikor. eh.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.06.15. 18:42:04
Na most ehhez képest csináltak egy olyan sztorit, hogy illegál titokban landolunk egy elhagyatott kutatási területen, és senkire nem számíthatunk. És benne hagyták a korábbi bázist is. És megint kvázi hajótöröttek vagyunk.
Így 13-14 óra után lett egy kialakult véleményem. Nagyon szép és nagyon jó, csakúgy mint az előd, de a mi-miért-történik része, vagyis a sztorielemek nem egyértelműek teljesen.
A magyar fordításból nekem is elegem lett, hol magyar, hol angol és valóban félrevezető is. Maradok azt angolnál :)
Viccből még 640x480-as felbontást is kipróbáltam, hogy retrózzak: az eredmény ugyanaz. Az architect sanctuary előtt vagyok, de oda már nem jutottam le, mert 3FPS-el nem volt nagy élvezet. Hatalmas csalódás.
full veszitek el mindent nincs erre időm
de egyébként halál nélkül vittem ki a gamet
nem igazán éreztem hogy veszélyben lennék
bár talán 2x mégis csak meghaltam bár nem volt közelező
tudtam meddig bírom oxigénnel
lustaság és kíváncsiság
szándékos halál volt
nem ilyen vízbe fullás meg ilyenek
megnéztem mi van nálam meddig bírom azt elkezdtem futni
megakartam nézni mindent nem pedig azzal törödni hány fáklyám van vagy hogy mennni kajám egyszerre letudtam egyszerre letudtam azt kész :D
bár tény hogyha nem az armoros ruha van rajtad akkor szépeket tudnak sebezni a szárazföldön
de elárulok vmit ami spoiler lehet, nem kell félni a szárazföldön
mert azt a cukit nem támadják meg ( ez benne van a leírásban)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.05.21. 17:02:53
Below Zero-t ennyire nem ismerem, hogy csak egy példát említsek, nem tudtam, hogy a krokodilszerű dögök akár egyetlen harapással is elintézhetnek, mígnem egyszer csak így megöltek. Többször belém haraptak, nem okoztak nagy problémát, aztán az egyik lendületből nekem úszott, és hopp csak néztem, hogy halott vagyok. Tehát nagy a meglepetésfaktora a játéknak, és ezen nem fog segíteni az alapjáték rutinja. És akkor még a nyílt jégre ki se merészkedtem. Azt se tudom hogy harcoljak azokkal a négylábú dögökkel. Ugyanakkor nekem kell az az élmény, hogy nem mentek minden egyes necces helyzetben, nem mentek egy roncsba úszás előtt, nem mentek egy nagy merülésnél, mert a kockázat ad a játéknak egy extra élményt. Viszont mostanra rájöttem, hogy nem tudom megbecsülni sok esetben a kockázatokat, mert nem ismerem a játékot. A várható eredmény pedig egy sok napos játékban eltöltött haladás utáni hirtelen halál, amibew többször volt részem az elmúlt hónapokban, és most telt meg vele a hócipő. Egyszer ki kell játsszam legalább, hogy lássam hogy hogy működnek benne az ismeretlen részek, utána jöhet a hardcore.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.05.21. 16:44:25
és mivel nem is volt kész nem is panaszkodtak jó okkal,
de majd a többiek is ki viszik és majd beszélünk róla ha fontos de eddig a steam alapján alig 8% vitte ki a gamet és
akkor a magyarok ebből mennyi..
szerintem többen vagyunk mint 10 itt a fórumon
és 3 vittük végig eddig kb. max ?
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.05.21. 16:21:54
lásd no man sky maxos
devil may cry összes nehézség szint kész
itt minek csak rage-lnék..
story kaland game
Esetleg a fejlesztők írtak róla valamit?
Vagy egyéb dolgokról, amik kimaradtak a játékból?
hacsak a kiadás óta nem adtak hozzá
írtam is példát konkrétan nincs felirat a végén csak szinkron
ha nem tudsz angolul szopás.
és sztem elég gagyi az egyik testrész bedobva a földön egy zöld kocka szobában (ez a nesztek itt van csak hogy kilehessen vinni a játékot érzést sugallja )
szerintem azon még dolgozni fognak majd
kitágítják hogy lehessen benne sétálni esetleg vmit még skennelni bent/nézelődni mint a többinél /majd oh! megtalálod a skennelhető testrészt
stb.
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.05.20. 21:01:19
Lehet, hogy majd csak jövőre szerzem be.
Elég sokminden van most betervezve.
Azt nem mondom, hogy nincs benne bug, mert az volt az előzőben is. De használhatónak kell lennie.
És van, aki már végig is játszotta sírás nélkül.
Azt nem tudom, hogy magyar feliratot tettek e a PS verzióra, mert nincs meg.
Már pár éve csak angolul vagyok hajlandó bármit is játszani/nézni.
Witcher3ban volt egy olyan félrefordítás, hogy csak lestem. Ott lett elegem a magyar fordításokból. Szerencsére már megy annyira az english, hogy észre sem veszem, hogy english :D
hiába jött ki meg ilyenek, 1-2 évig patchelik még ezt is majd
a végén még felirat sincs!
persze hogy változni fog még
sőt szerintem az egyik testrész is csak úgy oda van dobva egy kocka zöld szobában azt smafu..
kicsit bénának éreztem.
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.05.20. 16:34:11