Bemutatta új ûrruha prototípusát a NASA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kösz az infót. :-)
Az ominózus Toz TP-82 1986 és 2007 között volt része a Szojuzok túlélõfelszerelésének. Elõtte és utána (bízva a nagyragadozók humorérzékében) közönséges Makarov pisztolyokat használtak és használnak.
Gépágyú a Szaljut-3 ûrállomáson volt, nem a Miren.
Gépágyú a Szaljut-3 ûrállomáson volt, nem a Miren.
Csak mivel úgy állnak be a képen, mint a Charlie Angyalai 2200-ban mindenki lõfegyvernek nézi. :-)
Szvsz én is annak nézem. Mármint akkus csavarbehajtónak.
Te mivel mennél vadászni az erdõbe, Tokarev pisztollyal, vagy gyöngygolyóval és söréttel töltött puskával? Melyikkel tudsz nagyobb eséllyel elhessegetni egy éhes farkasfalkát?
Egyébként az is lehet, hogy ezek akkus csavarhúzók, meg forrasztópákák, nem is lõfegyverek. :-)
Miért nem?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Szojuz ûrhajókban mind a mai napig szabványtartozék a sörétes puska. Azért, mert a kézifegyverek nem használhatóak egy esetleges szibériai kényszerleszállás utáni idõszakban.
Én nem maroklõfegyverekrõl hallottam, ami egy szibériai landolás esetén indokolt, hanem komplett 20 mm-es gépágyút applikáltak a MIR-re, amivel kilövöldözhettek az állomásról.
Elsõre érthetetlennek tûnik, de az oroszok tényleg vittek fel lõfegyvert.
Oka: visszatérési helyük Szibéria, és az érdeklõdõ rozsomákok távoltartására kell :)
Oka: visszatérési helyük Szibéria, és az érdeklõdõ rozsomákok távoltartására kell :)
Plusz a jobb oldali meg verekedésre készül.
Rajosodnak az asztronauták, vagy mi? :D
Rajosodnak az asztronauták, vagy mi? :D
Érdekes! Bár nem tûnik úgy, hogy könyebb lenne a mozgás benne. És tényleg mik azok a "pisztolyok"? Vagy esetleg fúrók? De akkor miért kettõ? :D
de hülyén néz ki :D bár ahogy írták úgyis az a lényeg hogy mit tud. Legalább megpróbáltak kihozni belõle valamit ^^
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Mekong Delta
Tegyük hozzá, ezen háromból lehetett választani:
http://static.guim.co.uk/sys-images/Observer/Pix/pictures/2014/4/1/1396352612143/Nasas-new-spacesuit-desig-001.jpg
Szóval ezúttal nem hinném, hogy az "ostoba népet" kellene hibáztatni. Mindegyik iszonyat ronda...
Tegyük hozzá, ezen háromból lehetett választani:
http://static.guim.co.uk/sys-images/Observer/Pix/pictures/2014/4/1/1396352612143/Nasas-new-spacesuit-desig-001.jpg
Szóval ezúttal nem hinném, hogy az "ostoba népet" kellene hibáztatni. Mindegyik iszonyat ronda...
komolytalan! nézzék már meg a mass effektet hogy abban milyen komoly barokk csicsás ûrruhák vannak :D
"közvélemény szavazatai alapján választották ki a külsõ burkoló réteget"
sejtettem hogy nem egy értelmes ember, hanem az ostoba nép találta ki ezt a förtelmet.. ez úgy néz ki mint ha valami gyerekeknek szóló gagyi scifiben lenne...
sejtettem hogy nem egy értelmes ember, hanem az ostoba nép találta ki ezt a förtelmet.. ez úgy néz ki mint ha valami gyerekeknek szóló gagyi scifiben lenne...
mint egy telibe szart búvárruha....
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Miért tartanak UZI-t a kezükben? :D
Nekem ezekrõl a ruhákról elsõsorban valami 50-60-as évekbeli scifi jut eszembe.
Vagy valami kémfilm amiben a fõ gonosz emberei ilyen cuccokban flangálnak.
Vagy valami kémfilm amiben a fõ gonosz emberei ilyen cuccokban flangálnak.
http://www.extremetech.com/wp-content/uploads/2014/03/suitport-nasa-rover-diagram-300x195.jpg
Mindezt ezért tervezték.
A funkcionalitás fontosabb a kinézetnél, a minták csak azonosító dekorációk.
Mindezt ezért tervezték.
A funkcionalitás fontosabb a kinézetnél, a minták csak azonosító dekorációk.
Jó, ha eddig figyeltek minket valahol az idegenek, akkor most piszkosul zavarba fognak jönni, hogy hol a nyakunk és miért lettünk púposak.. No meg milyen szánalmas kis pirinszka két kilógó virgács viszi elõre azt a nagy testet... :o)
Ahogy nézem, még megérteném, hogy a nyak úgy elmaradt.. kevesebb a por lerakódásának, fennakadásának veszélye. Viszont ennek a gondolatomnak rendesen odavág, hogy olyan mint egy kinyúlt pulóver... az alá aztán berakódhat minden..
Ebben már lehet majd nyilván lopni is az ûrboltban, mert bármit be tud tenni a pulcsi alá. :o)
No meg ez a bermuda nadrágra cipzárazom a nadrág szárat... ettõl csapkodtam a térdem. Amúgy annyira nem gáz... csak találtam egy képet, ahol hátul mászik be az emberke a ruhába.. az fura nekem...
Viszont, hogy mindig visz a hátán egy vasaló deszkát, az úgy gondolom, sok a luxusból.. :oD
Ahogy nézem, még megérteném, hogy a nyak úgy elmaradt.. kevesebb a por lerakódásának, fennakadásának veszélye. Viszont ennek a gondolatomnak rendesen odavág, hogy olyan mint egy kinyúlt pulóver... az alá aztán berakódhat minden..
Ebben már lehet majd nyilván lopni is az ûrboltban, mert bármit be tud tenni a pulcsi alá. :o)
No meg ez a bermuda nadrágra cipzárazom a nadrág szárat... ettõl csapkodtam a térdem. Amúgy annyira nem gáz... csak találtam egy képet, ahol hátul mászik be az emberke a ruhába.. az fura nekem...
Viszont, hogy mindig visz a hátán egy vasaló deszkát, az úgy gondolom, sok a luxusból.. :oD
Azt hittem, az X-Com legújabb részébõl mutattak képeket...
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
???? Ezt kifejtenéd bõvebben? Vagy várj! Inkám mégse.
.Vajon mi volt előbb? Az ember vagy a hülyeség?
Szóösszetételek még mindig...
Hadd higgye a sok bugris, hogy számít a kártékony véleménye... Tökmindegy, mire szavaztak, ugyanaz lett volna a ruha, csak más lett volna a kinézete.
Most komolyan, az ûrruha külsõ burkoló rétegét közönségszavazatok alapján választják ki?
Már a 80-as évek végén futurisztikusabb ûrruhákat terveztek a filmekhez. A nyakrész (ami nincs) és a fejrész azzal a félkör búrával rendkívül bénán néz ki.
Na nem mintha a kinézet számítana, ha ellátja a feladatát, max. E.T. majd jól kiröhög... :D
Na nem mintha a kinézet számítana, ha ellátja a feladatát, max. E.T. majd jól kiröhög... :D
nekem nem hogy futurisztikusnak nem hat, hanem egyenesen ócskának, tisztára mint valami 50-60-as évek sci-fijébõl kiszedett megálmodott ruházat.