Idén szünetel a Need for Speed franchise

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem értem miért példálóznak mindig a Porsche Unleasheddel, szerintem egy oltári nagy trágya volt az egész. Nulla élvezeti faktora volt. Számomra az elsõ Most Wanted volt az utolsó jó rész. Az volt az egyetlen autós játék amit többször is végignyomtam. Az újakat nem is értem hogyan merték kiadni egyáltalán??? Nem is baj ha tartanak minimum 1 év szünetet és elgondolkodnak azon, hogyan is kellene értelmes formában visszahozni az NFS nevet.

MoRT2195
20 éves lett a Need for Speed széria, itt egy kis összefoglaló videó az EA-tõl. A videó elsõ felében azt láthatjátok, hogy hogyan fejlõdött a játék, a második felében pedig azt, hogy hogyan rontották el azt, amit szépen felfejlesztettek.

mi köze az élvezetnek a pályabetanuláshoz?
a Porsche Unleashed fizikája nem rosszabb, mint a mai árkádoké, féleg, amit a Criterion kiokádott. maximálisan visszaadja a különbözõ porschék karakterét.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Hát nem tudom, nekem meg addig nem nagy élvezet menni, amíg nem ismerem a pályát. /szimulátor/
Nope. Egy jobb rally játékban küzdeni kell a géppel, még ha ismered is a pályát. Itt gyakorlatilag sínen autózol.

https://www.youtube.com/watch?v=OY8cA12h_cQ
IMYke2.0.0.0
"Nem tûnik nagy élvezetnek nyerni, onnantól, hogy a pályát betanultad."

Az ÖSSZES autósjátékra igaz ez ám. Sõt, a szimulátorokra is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Most belenéztem pár Porsche videóba, és azt kell mondjam, gyerekként okés volt ez, de sajnos a fizikája elég nullának tûnik mai szemmel. Nem tûnik nagy élvezetnek nyerni, onnantól, hogy a pályát betanultad.
MajczMilena
Porsche Unleashed volt az utolsó NFS. Utána meghalt a széria. A többi valami giccses szemét volt, amit más névvel kellett volna kiadni. IPLounge-n még él a Porsche Unleashed, minden este izzanak a szerverek, és fullon van a szerver! Gyertek! (a korabeli gyönyörû 3dfx grafikához használjatok nGlide-ot, mert a mai videókarikon ramaty alapból a graf!)

Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!

Kezdetnek elég lenne, ha a fékezésnél nem fordítaná be helyettem a kocsit a kanyarba...
végre egy jó hír...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams