Far Cry 4

Oldal 1 / 30Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látom a magyarítások portálon is kérdezted már 1 hete.. Remélem tud valaki segíteni
Hali Mindenkinek!

Steam-ről vásárolt v1.10.0 játékom van. A Magyarítások Portálra, Lajti által feltöltött magyarítást szeretném hozzá felrakni, de nem sikerül.

"Probléma adódott a telepítés során, kérlek, ellenőrizd a játékod!"

Ez a hibaüzenet jelenik meg a magyarítás telepítésének kb. 80%-ánál.
Nyomok egy OK-t, kiírja, h a magyarítás telepítése megtörtént, klikk a befejezés gombra, de a játék nem lesz magyar.

Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!
Gondolom a keyboard beállításokban.
Helló, hogy tudom a fegyverkerékben (Q) levő fegyverekhez 1-4 gyorsbillentyűt hozzárendelni (megváltoztatni)? Korábban sikerült, most meg nem megy...
Mayorpapa
Mivel a warez/off topic eltűnt, itt kérdezném meg: próbálta már valaki a virágbolti verzió mentését sikeresen átvinni eredeti játékhoz? (másként ment az egyik, és másként a másik...)

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

FC 6 Season Passhoz jár majd a Blood Dragon game is!

A Far Cry 6 DLC-jében a sorozat legikonikusabb gonoszának bőrébe bújhatunk

Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.06.12. 23:29:25

Na, ezt nem figyeltem. Rá is nézek köszi!
Más játékkal nincs ilyen gond?
Tavaly HB-n 19.19-ért behúztam.
Nem mivel bármit teszel a kosárba 15 euro felett a FORWARD kóddal 10 eurot levon. Bestbusy most minden. AC Origins GOLD is csak 8 euro azt is megvettem

És ez nem szaros epic itt van kosár itt sok apró dlc-t egybe tudsz rakni meg mindent. Kegyetlen akció ez. Ezt nem igen tudja überelni senki
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.06.12. 09:48:11

Nem 24 euro inkább?
Dynamic
Megvettem a játékot a Ubisoft oldaláról (Far Cry 4 GOLD). Fura volt, hogy a főmenüben nem volt hang, de a játékban nem volt gond... 10 percig, mert után összeomlott és újraindult a számítógép. Most már a logóig sem jut el a betöltés, indítás után szinte egyből újraindul a számítógép.
😞(((
Mi lehet a gond?
Akinek még nincs meg az utolsó 2 rész (FC5 és New Dawn) uplay-en irgalmatlan nagy akciók vannak a kettő együtt FC5 GOLD és New Dawn Deluxe csak 14 euro... Soha életbe nem lesz ennél olcsóbb még akkor se ha az alap gameket ingyen adják és csak a kiegeket kéne megvenni akkor sem

Külső nézetben is játszható lesz a Far Cry 6
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.06.04. 00:32:33

Pár nap és bemutatkozik a Far Cry 6 játékmenete

Nem az én topikom, de ugyse nagyon nyitnak mostanság semmi újnak és ha igen azokba alíg van komment. Mi lenne ha át lenne nevezve Far Cry Series-re a topik?
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.05.26. 18:26:18

Danecay
Nekem legkevésbé a grafikával volt gondom.

Hoppácska! Az nem is baj, mert nem igazán tetszik ez a környezet, remélem az FC6 ennél szebb lesz.
Danecay
Igen, valóban 😊 :

Érdekes, mert más csatorna is Far Cry 6-nak állítja be a videót:

Minden esetre megnyugtató, legalábbis számomra, az ugrabugra nem az én műfajom, na meg már öreg is vagyok hozzá 😊
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2021.04.16. 16:24:43

Ez nem DLC! Ez a Dying Light 2! <#nevetes1>
Valaki, valahol, valamit nagyon elbaltázott! :Đ

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Danecay
Remélem ez a parkouros Zombis valami, ez cssk valami DLC lesz, úgy mint az 5-nél volt a Dead Living Zombies!

Már van gameplay a YT-on.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2021.04.07. 09:45:03
Előfordult valakivel, hogy a Map editor első elindítása (telepítése) után többé nem indult el a játék?
Az Ubisoft support is csak hümmögni képes...
NeoMaN
pont tegnap csináltam meg, a két hülyegyerek második küldetése, azt hiszem Y -al van jelölve a térképen
úgy emlékszem jobbra középtájt

Huntsman skill-hez kell a Ring two bells of Enlightenment (in Shangri-La) . Eljutottam már a templomig beszéltem már a csajjal is küzdöttem az arénába is de valahogy nem kapom meg a missziot hogy fejlödjön a karakterem . Mit csináljak ? Mi után kapom meg a missziot a karakterfejlődéshez ? Melyik küldetés után vagy mit kell tegyek ?
Dönts az egyik mellett és nyírd ki a lezáró videó után a másikat is! Mindkettő ugyanolyan rossz. Pagan Min lett volna a jó választás.<#ravasz1> Bár inkább a kisebb rossz a háromból.
grebber
Nem sok... Ez nem rpg. Annyi a jelentősége hogy a végső videót 30 secben más kb zéró jelentősége nincs. Szóval ezért kár újból végigjátszani bárkinek is..

Next PC upgrade: 2022

Melyik a jobb döntés ? Amira vagy Sabbal ? Melyik hoz szebb jövőt ?? nem tudok dönteni . Melyik érdemesebb az életre ? Amira kicsit drogosnak tűnik a másik meg kegyetlennek . Ki mellett foglaljak állást és mi a jelentősége a történet szempontjából ?
grebber
Ezekszerint igaz volt hogy hiába szabadítasz fel azután undetected modon bármit ha már eleve felszabadítottad mind nem lesz jó . Reset után egyből jó lett.

+ raj ,hogy majd 30 óra után esett le hogy ha 80+ méterről mindenkit lesniperelek az outposton belül az is undetected... én meg sunnyogtam vártam hogy le tudjam őket késelni volt hogy 30 percet szüttyögtem egy szarral. Így meg 3 perc ..se <#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.17. 18:52:07

Sziasztok

Ismeri valaki ezt a FC3 modot?
(Az FC3 topik szerintem halott.)
grebber
A köves már megvan azóta , az outpost-os nem érzékeli továbbra sem mert ha 1-et megcsinálok , hiába 5x egymás után észrevétlenül a skillfa továbbra is azt írja hogy bizony még mindig 2 van hátra 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.16. 03:56:09

Nem kell ott minden outpostot masterelni. Elég egyet ismételgetni mindaddig, míg be nem adja. Ha úgy érzed kihoztad a maximumot a jelenlegiből, megöleted magad és újrakezded, esetleg nekifutsz egy másiknak. Itt van például egy egész jó útmutató:

https://www.youtube.com/watch?v=I1XuDpvlJPs

Idővel össze fog gyűlni a 15. Csak bizonyosodj meg róla, hogy miután elterelted a figyelmét, megvizsgálta a helyet és visszatér az ellenség az eredeti pozíciójába. Én ezért is jelöltem ki őket, hogy fedezékbe húzódva is lássam, mikor mit reagál a mesterséges intelligencia.

grebber
Akkor csak van valami baja a dolognak.. Mindegyik outpost felszabadításuk után lehet outpost masterkedni. Nos már vagy 50x csináltam volt hogy egyet volt hogy fast travellel vagy 5-6ot egymás után is. Kiírja nem vettek észre nem volt alarm ergo fullosra csináltam.Akkor a faszé nem fogadja el?

New game-et nem tudod ott eltűnnek az skillek nullára?:

Nem biztos, hogy csak az acsi hibás, lehet te sem csinálod jól. Onnan számít elterelésnek, ha az őr visszatér az eredeti pozíciójára. Én is nemrég szívtam vele Xbox-on, de addig kell csinálni, míg be nem adja. Én egy outpostot ismételgettem addig, míg nem sikerült.

grebber
Létezik ,hogy acsi /skill hibásak?

A felszabadított Outpostokat szinte csak köves eltereléssel cserkésztem be...garantáltan 15 ember felett tereltem el. Acsi sehol.

Szabadítsak fel észrevétlenül 2 outpostot.. Ez is megvolt... Többször is újracsináltam ezeket mivel van rá lehetőség mégse érzékeli ,mert mindig azt írja még 2 van hátra ,így pedig nem lehet maxolni a skilleket mert ez kell hozzá 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.15. 10:53:31

grebber
Lepergett a Far Cry 4 (52.5%-nál vagyok)

Nem volt rossz. Most hagyom pihenni egy kicsit de ki szeretném majd maxolni. Sajnos baszott mod unalmas. Vicces küldetések vannak mármint olyan szempontból hogy a fél "világ" már a mienk mindenfelé a mi embereink tobzódnak már, de pl a bázisunkon olyan küldiket adnak hogy menjünk el 300 méterre és szabadítsuk ki a túszokat. öljük meg ez meg azt, simán ,shootgunnal akármivel lootoljuk vagy fényképezzük le..a mellékküldetések mind faszságok és időhúzó baromságok. De muszáj őket csinálni mivel a skillfa ezekhez a fosokhoz van kötve.
Az uplay + miatt a YETI DLC volt állítom a game fénypopntja ,de ott meg kiderült nem is igazi YETI-k csak a víz változtatta át a népeket.
A játékban az állati erőket irgalmatlanul erősnek érzem , a realitás közelébe sincsenek. Értem én ,hogy a tárgyaink fejlesztéséhez kellenek a bőreik ,de akkor is nonszensz hogy van amibe 2 tár kell egy gépfegyverből..
Történettől nem dobtam hátast és a 2 fél elképzelése sem igen hatott meg nem éreztem hogy egyik bármivel is jobb mint a másik. A végén a főgeci monológja se hatott meg amint átvezetőből fején volt a fegyverünk 0.1 sec alatt kapta a fejest. Olyan meh volt vaz egész kb semmi jelentősége nem volt a dolognak. YT-on megnéztem a másik endinget pff enyém lett Kyrat jéj
(Mivel a Primallal előbb toltam , így szánalom volt látni hogy az egy átskinezett Far Cry 4 lett..szó szerint)
Bárki bármit mond a Far Cry 1-re toronymagasan az volt eddig a legjobb. Mindenféle faszságtól fejlesztéstől ,skillektől, időhuzó menj ide menj odától mentesen. Ok kurva rövid volt ,de nem is untam magam mint ezekben az új részekben. Far Cry -t egy csettintésre végigviszem bármikor ezeket pff ha még 1x le kéne tolnom bérmunkába kiadnám... Így is elég lesz a 100%-hoz vergődni még vagy 15 órát..

grebber
Vége is lett,nem lett nagy kunszt ez a dlc. Sokkal jobbra számítottam. és ezt adják 100 év után akciózva 12 euroért...Örülök, hogy uplay+-ba letudhattam.

Escape from Durgesh Prison-t letolom még és befejeztem az uplay +-ozást.

<#wow2>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

grebber
Uh , aztarohadt. Ezt a Yetiset is a nagy nullára nem igen tolom le <#eplus2> Gondolom ha fő gamebe agyonfejlesszük magunkat ide át lehet hozni az addigi skilleket. Így zéró skillel alapon rohadt nehéz <#eplus2>
Meg ezt a Yetiset nem így képzeltem el azt hittem megyek gyakok azt kész...itt meg rendes térkép van ezernyi dologgal.

Hajrá! :Đ

grebber
Esélytelen a Fc 5 már nem fér bele 2 hét alatt sikerült a Primalt is végigvinnem. Lófasz időm van játszani 😞
Ezért a Yetis dlc még belefér legalább nem kell éveket várni amíg esetleg emberi áron lenne,mert így ingyen kivégzem..

Nekem a FC4 Season Pass, abból az időből van, mikor lopott bankkártyás visszaélés miatt, az Ubisoft letiltott egy csomó G2A-n beszerzett játékot, DLC-t. Pár hónap után, visszakaptam. Biztosan kipróbáltam a Yetit, de nem rémlik.
A mentés vesztés, nagy szopatás a Ubi-tól!
Az FC5-öt játszom a pluszban. Azt végigvitted?

grebber
Valaki azt mondja ő is uplay +osította a FC4et és kukázodtak a mentések... Mindegy majd kezdem előről asszem nem tolhattam bele anno 2 óránál többet. Néztem yt ezt a yetit azt hittem valami 30 perces valami lesz de látom 3 + órás...

Nem a térképről, a főmenüből tudod indítani!
Jobboldali, CHRONICLES oszlop legalsó pontja. A Map Editor alatt lesz az Escape from Durgesh és az alatt a Valley of the Yetis.

grebber
A Yetis dlc hol mikor aktiválódik?Mármint el kell érni egy pontig a játékban vagy ha megvan egyből jelölve lesz a térképen vagy hogy?

Az alap game van csak meg és uplay + miatt lehet tolni ingyen a dlcket is és így letolnám a yetit és nem kéne game passt vennem érte mivel egy árban van a game-el alapból nem is venném meg.

Danecay
Legyen már akkor csórinak is külön topikja mint ahogy az összes többinek 😊

Far Cry 5 topik

<#email>
Méhészborz
<#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Gary, 2018.02.28. 20:49:24

Bogdogege

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Oldal 1 / 30Következő →