Far Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam-ről vásárolt v1.10.0 játékom van. A Magyarítások Portálra, Lajti által feltöltött magyarítást szeretném hozzá felrakni, de nem sikerül.
"Probléma adódott a telepítés során, kérlek, ellenőrizd a játékod!"
Ez a hibaüzenet jelenik meg a magyarítás telepítésének kb. 80%-ánál.
Nyomok egy OK-t, kiírja, h a magyarítás telepítése megtörtént, klikk a befejezés gombra, de a játék nem lesz magyar.
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.06.12. 23:29:25
És ez nem szaros epic itt van kosár itt sok apró dlc-t egybe tudsz rakni meg mindent. Kegyetlen akció ez. Ezt nem igen tudja überelni senki
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.06.12. 09:48:11
😞(((
Mi lehet a gond?
Nem az én topikom, de ugyse nagyon nyitnak mostanság semmi újnak és ha igen azokba alíg van komment. Mi lenne ha át lenne nevezve Far Cry Series-re a topik?
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.05.26. 18:26:18
Érdekes, mert más csatorna is Far Cry 6-nak állítja be a videót:
Minden esetre megnyugtató, legalábbis számomra, az ugrabugra nem az én műfajom, na meg már öreg is vagyok hozzá 😊
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2021.04.16. 16:24:43
Valaki, valahol, valamit nagyon elbaltázott! :Đ
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Az Ubisoft support is csak hümmögni képes...
úgy emlékszem jobbra középtájt
Next PC upgrade: 2022
+ raj ,hogy majd 30 óra után esett le hogy ha 80+ méterről mindenkit lesniperelek az outposton belül az is undetected... én meg sunnyogtam vártam hogy le tudjam őket késelni volt hogy 30 percet szüttyögtem egy szarral. Így meg 3 perc ..se <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.17. 18:52:07
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.16. 03:56:09
https://www.youtube.com/watch?v=I1XuDpvlJPs
Idővel össze fog gyűlni a 15. Csak bizonyosodj meg róla, hogy miután elterelted a figyelmét, megvizsgálta a helyet és visszatér az ellenség az eredeti pozíciójába. Én ezért is jelöltem ki őket, hogy fedezékbe húzódva is lássam, mikor mit reagál a mesterséges intelligencia.
New game-et nem tudod ott eltűnnek az skillek nullára?:
A felszabadított Outpostokat szinte csak köves eltereléssel cserkésztem be...garantáltan 15 ember felett tereltem el. Acsi sehol.
Szabadítsak fel észrevétlenül 2 outpostot.. Ez is megvolt... Többször is újracsináltam ezeket mivel van rá lehetőség mégse érzékeli ,mert mindig azt írja még 2 van hátra ,így pedig nem lehet maxolni a skilleket mert ez kell hozzá 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.15. 10:53:31
Nem volt rossz. Most hagyom pihenni egy kicsit de ki szeretném majd maxolni. Sajnos baszott mod unalmas. Vicces küldetések vannak mármint olyan szempontból hogy a fél "világ" már a mienk mindenfelé a mi embereink tobzódnak már, de pl a bázisunkon olyan küldiket adnak hogy menjünk el 300 méterre és szabadítsuk ki a túszokat. öljük meg ez meg azt, simán ,shootgunnal akármivel lootoljuk vagy fényképezzük le..a mellékküldetések mind faszságok és időhúzó baromságok. De muszáj őket csinálni mivel a skillfa ezekhez a fosokhoz van kötve.
Az uplay + miatt a YETI DLC volt állítom a game fénypopntja ,de ott meg kiderült nem is igazi YETI-k csak a víz változtatta át a népeket.
A játékban az állati erőket irgalmatlanul erősnek érzem , a realitás közelébe sincsenek. Értem én ,hogy a tárgyaink fejlesztéséhez kellenek a bőreik ,de akkor is nonszensz hogy van amibe 2 tár kell egy gépfegyverből..
Történettől nem dobtam hátast és a 2 fél elképzelése sem igen hatott meg nem éreztem hogy egyik bármivel is jobb mint a másik. A végén a főgeci monológja se hatott meg amint átvezetőből fején volt a fegyverünk 0.1 sec alatt kapta a fejest. Olyan meh volt vaz egész kb semmi jelentősége nem volt a dolognak. YT-on megnéztem a másik endinget pff enyém lett Kyrat jéj
(Mivel a Primallal előbb toltam , így szánalom volt látni hogy az egy átskinezett Far Cry 4 lett..szó szerint)
Bárki bármit mond a Far Cry 1-re toronymagasan az volt eddig a legjobb. Mindenféle faszságtól fejlesztéstől ,skillektől, időhuzó menj ide menj odától mentesen. Ok kurva rövid volt ,de nem is untam magam mint ezekben az új részekben. Far Cry -t egy csettintésre végigviszem bármikor ezeket pff ha még 1x le kéne tolnom bérmunkába kiadnám... Így is elég lesz a 100%-hoz vergődni még vagy 15 órát..
Escape from Durgesh Prison-t letolom még és befejeztem az uplay +-ozást.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Meg ezt a Yetiset nem így képzeltem el azt hittem megyek gyakok azt kész...itt meg rendes térkép van ezernyi dologgal.
Ezért a Yetis dlc még belefér legalább nem kell éveket várni amíg esetleg emberi áron lenne,mert így ingyen kivégzem..
A mentés vesztés, nagy szopatás a Ubi-tól!
Az FC5-öt játszom a pluszban. Azt végigvitted?
Jobboldali, CHRONICLES oszlop legalsó pontja. A Map Editor alatt lesz az Escape from Durgesh és az alatt a Valley of the Yetis.
Az alap game van csak meg és uplay + miatt lehet tolni ingyen a dlcket is és így letolnám a yetit és nem kéne game passt vennem érte mivel egy árban van a game-el alapból nem is venném meg.