Wolfenstein: The New Order

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ilyen nekem is van 😊
1920x1080p és ráadásúl 3D. A film a Titanic 3D (from youtube)és a teljes mp4 file mérete 6.8Gb.
A minõsége elsõ ránézésre jó, de ne akard nagyon közelrõl nézni. Ha beteszem a BL Titanic 3D-t, hát ég és föld a két kép minbõsége a BL javára. Azért minõség romlás nélkûl nem lehet akármilyen picikére összenyomni a filmet, az viszont tény, hogy egy ilyen 6-8Gb fullhd állomány képminõsége közel sem olyan szar mint ami a méretébõl következne (vö: a 15Gb mkv filet a 8Gb mp4-el, onnan ahonnét néznéd a filmed nem lesz komoly látható különbség, de ez nem vonatkozik a BL lemezeken található filmre, mert ott tényleg érezhetõ a különbség.

Mess with the best, die like the rest Linux4ever

Molnibalage
Az 5.1 hangzás nem kerül GB terjedelembe...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nem fogott meg... játszottam vele vagy 8-10 órát... és már a Watch Dogs-ot tolom, ami már megint nem fogott.. meg szóval a Skyrimezek inkább megint... 😄
Vádá
Ez így igaz csak ekkora nagysághoz nem kapsz digitális 5.1 hangzást ezért ilyen "picike" az általad említett verzió...

Voodoo

barret
Ajánlom figyelmedbe az mkv kiterjesztésû filmeket!
Nem ritka a 25-30 gigás film.
Persze össze lehet tömöríteni 5 gigába is,akinek nem kell a jó minõség.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Molnibalage
Egy 1.5 órás 1920x1080-as film mp4 formátumban nincs 8 GB sem nemhogy 20...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Árgép a barátod.

https://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=77334&referer=argep.hu

http://a4team.eu/hattertarolo/sata_merevlemezek-c376627/seagate/1tb_7200rpm_64mb_barracuda_-_st1000dm003-p442080

http://compker.hu/index.php?controller=product&id_product=7379

stb, stb.....

De mondhattam volna 14-15 ezret is, az is jó ár.

Jónéhány üzletben 2TB-t kapsz 20e Ft-körül, picivel 20 alatt is, úgyhogy nem kéne 50 GB-on picsogni.

Szerintem szép a játék, meg nagyon jó is. Nekem bejött.

Emiatt kihagyni az év eddigi legjobb sztoriközpontú FPS-ét, hát te tudod.
smith09
Az 50 gb méretet igazából nem sajnánám, de az én laptopomon sajnos nem indul el, pedig nagy rajongó vagyok. 😞 😊
Broafka
boltot!!! címet!!
egyébként csak szerintem nem érdemel a grafika 5 csillagot? bár írja, hogy nem olyan szép, szerintem meg kifejezetten ronda egy ekkora mérethez és mai játékhoz képest

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Elõször kicsit én is sokalltam a helyfoglalást, de amikor manapság 12-13e Ft-ért utánadhajítják az 1TB-os merevlemezt, ezen már nem szabad fennakadni.

én csak azt nem értem, hogy hogy érti a cikk szerzõ azt, hogy blazkowicz-család, meg újra egy blazkowicz-fiú. lemaradtam valamirõl? szerintem minden epizódban ugyanaz a b.j. blazkowicz volt a fõszereplõ, nem testvérek, meg hasonlók...Tibi, ezt te álmodtad valahol?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Vádá
Ez valami tréfa? A mai HDD méretek mellett ha nincs 50 GB helyed akkor ne játsz ilyen játékokkal. A 1.5 órás HD film kb : 20 GB normális haggal gondolkodj már.....

Voodoo

50 giga egy 10 órás fps-nek. Köszönöm, nem kérem... Gondolom ezek után majd ez lesz a tendencia: egy vinyó/játék. Régen is ez volt, csak akkor 1 floppy/játék, az barátibb árfekvés volt...