A holnap határa - időutazás mormota nélkül

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem tetszett a film, végig pörgős, nem untam el.

Spoiler
Viszont a végén a +1 nap bónusz nem nyerte el a tetszésemet és kicsit érthetetlen is.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Üdv. Sikerült megnéznem a filmet és íme néhány gondolat:
--maga a film nekem tetszett, bár szerintem csak egyszer, max kétszer nézhetõ, vagyis nem hagyott bennem túl nagy nyomot.

--nem voltak benne fordulatos részek, nem volt csavar, teljesen lineárisan futott a történet, de az akciók izgalmasak voltak

--a befejezés annyira béna, hogy rendesen lenyomta nálam az egész filmet, talán még az is jobb lett volna ha csak annyit mond T.C. a végén: Megcsináltam!

a cikk írójához is lenne "építõ jellegû" kritikám, remélem olvasni is fogja :-) :
--"...bõven tartogat magában humort is..." sajnálom, nem találtam humorosnak benne semmit. Amit a katonák beszólnak egymásnak, inkább nevezném groteszk "humornak?", az a halál elleni tiltakozás, de még inkább az, hogy tisztában vannak azzal, hogy az életük véget ér, amint partra szállnak --> pszihológia!

--nem volt jó választás az Idétlen idõkig c. film, mert itt nem az a célja- fõleg nem az elsõdleges- hogy kilépjen az ismétlõdõ ciklusból, hanem pont az ellenkezõje, hogy tovább maradjon benne és az ismétlõdést felhasználva(+infók) végezzen a fõgonosszal.

--"...találgatásra is készteti az embert,..." engem nem késztetett találgatásra, mert hamar kiderül a filmben, hogy mi miért van, innentõl kezdve, pedig 50-50 % a siker.

off: --egy személyes észrevétel: ha már cikket ír valaki, akkor legyen igényes annyira, hogy figyel a magyarság helyességére! Sajnos egyre több cikk lát napvilágot, amiben egy-két nyelvi hibánál több van.

Végezetül pedig, izgalmas, akciódús film, nagyon érdemes megnézni, bár nem lesz belõle kult mozi.
Dynamic
Ha valaki mátrix koppintást emleget, akkor elsõsorban a fõ irányvonalat értem alatta. Teszem azt, az egész történet a fõhõs elméjében játszódik, vagy hasonló. De ilyenek, hogy egy nõ beavatja valamibe (mellesleg alapvetõen Morpheus képezte ki Neót), meg egyáltalán, hogy van egy nõi szereplõ, aki a barátnõje lesz (mindig kell nõ fõszereplõ, szerelmi szál), vagy egy központi irányítót kell elintézni stb., nagyjából egy tucat sci-fire igaz.
Ennyi erõvel az Oblivion is mátrix koppintás, ahol nem csak a fent említett dolgok egy része jön elõ, de egyéb erõltetett indokot is lehetne találni. Pl. abban még mesterségesen létrehozott emberek is vannak, akik egy álomvilágban élnek.
Kelta
Úgy véled?
hasonlítsd össze az idegeneket, és a matrixos robotokat...
egy fõhõs,aki nem tud semmit, és jön egy nõ aki kiképzi, beavatja és a barátnõje lesz. de aztán mindent legyõz. .superharcossá válik
2 ember hatol be az ellen fõ bázisra, és ott a fõ irányítót kell elintézni...a csaj beáldozza magát..a fõhõs gyõz. de meghal....
a háttérben egy fõ agy irányítja a sereget..minden rajta áll..
ügynökök= kék super idegenek
a csapat is hasonló..beáldozzák magukat, és a hihetõ történet mögé állnak
a fõhõsünk, is megváltó itt is, csak õ mentheti meg az emberiséget..

ua. az alap..csak más köntösben 😊

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Dynamic
Mátrix koppintás? Ilyen hülyeséget sem hallottam még ezzel a filmmel kapcsolatban.
Kelta
Szerintem meg elég lapos uncsi film volt, tiszta Matrix koppintás....és a leggázabb film befejezés amit láttam....

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Teppik Amon
Neküönk is bejött a film, ajánlom mindenkinek.
Viszont a végét valaki magyarázza mán' el spojlerben hogy hogyan :o

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

"Amúgy valamivel több mélység az idõ és tér összefüggéseirõl nem ártott volna.

Pl ha jó az idõ mindenki lemegy a térre! Meg ilyenek!"

Az idõ-tér-tömeg összefüggés a teljes elmélet.
Ha jó az idõ, a tömeg lemegy a térre.

És most spoiler következik:

Teljesen meglepõ fördulat a végén, hogy a Bruce Willis a gyilkos, és végig õ mozgatta a szálakat a háttérbõl.
Jó film. De tényleg 😊 Érdemes megnézni.
NEXUS6
Most olvasom a könyvet is, egész jó.
😊

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Valaki szólt a mellemet ülõnek, hogy ez egy humoros film és ezért minden pojénon elõre röhögött. És végül is így elég szórakoztató volt.

Amúgy valamivel több mélység az idõ és tér összefüggéseirõl nem ártott volna.

Pl ha jó az idõ mindenki lemegy a térre! Meg ilyenek!
XD

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Jo film, elgondolkodtato, szorakoztato, de azert humorosnak nem mondanam, a par morbid vicc ellenere sem.
Szamomra megerte a mozijegy arat, ez manapsag elmond minden fontosat a filmrol. 😄
Zombee
Ez fájt. Igazi ostobaság az utolsó bekezdés.