The Last Ship (TV)

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Egyetértek, jó kis sorozat volt ez!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hazudsz.
RatBaG
Nekem már csak a befejező rész van hátra. Jó volt, amíg tartott, de nem bánom, hogy vége. Ez a mostani is tele van baromságokkal, de szerintem az előző évad volt a legszarabb. Meg azért eléggé látszik, hogy megnyirbálták a költségvetést az évek alatt.

Per Aspera Ad Inferi.

Én megnéztem az első 2 részt az új évadból, de szerintem ugyanolyan szar, ha nem még szarabb, mint az előzők voltak...
grebber
Tanulva a sorozat "adta" izgalmakból megvárom amíg lemegy és 2 nap alatt ledarálom az egész évadot<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

Trucker39
Második évad után feladtam.

Szabi
magyarul kezdtem el, így megvárom először a negyedik évadot is magyarul :D

"Nulla tenaci invia est via"

Na mi van, senki nem nézi? Szerintem az egyik legjobb évad az 5.
RatBaG
hát így utólag azt kell mondanom, hogy kurvára untam már vellekék fejét. az évad elején azt hittem, hogy majd kihoznak valami nagyobb dolgot ebből, de kb a felétől helyben toporgás volt az egész.
rohadtul zavart végig, hogy a görög hajók külső jeleneteit egy múzeum csatahajón vették fel. meddig tartott volna díszletben megépíteni a hajó egyik oldalát, csak pár métert, pár korlát, stb...
a helit sajnáltam, azt a hellfiret még ráküldhették volna zuhanás közben. :D
kíváncsi vagyok, mit találnak ki a következő évadra. tippre azt mondanám, hogy valahogy behozzák megint az oroszokat a képbe. és mit lehet még ezután megfertőzni, ivóvizet?

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
én magyarul nézem.. :D

stargatelost
ez a negyedik...<#whatever>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Szabi
az első évad jó volt, a második elment, ez a harmadik.. :-/

Én nézem, de hogy minek... ez az évad szarabb még az eddigieknél is. Pedig ott se volt top semmi...
RatBaG
na mi van, nem nézitek?
elég jó volt az utolsó 3 rész. jó kis üldözés a viharban, aztán a party, rip omar :DD, most meg a csavar az öreggel. ejj! <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
capt chandler fogta magát, felkerekedett, beépült giorgio bandájába, bunyózott, most már háborúzik is... de kérdem én, mi van a gyerekeivel???
már azt is furcsálltam, hogy a hajó meg a cuccok ellopásának alig volt revansa, azt hittem egyből felkoncolják a vendéglős pereputtyot. de olyan, mintha nem is léteznének, még egy aggódó gondolat sincs, hogy jajj mi lesz velük.

Per Aspera Ad Inferi.

stargatelost
Ezt már rég leforgatták, Dane depressziója miatt az ötödik évad forgatása állt le.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Szabi
és hamarosan jön a harmadik évad is a Viasaton :D

Na mi történt, Eric Dane összeszedte magát?
grebber
Dupla résszel elstartolt a 4. évad!!!!!!!!!! Végre<#eljen>

grebber
Igen.

Miért, ez volt az évadzáró?
grebber
A végét összecsapottnak érzem ,de epekedve várom a továbbibévadokat
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.14. 04:42:50

RatBaG
tex neee! olyan kibaszás ez, hogy minden évadzáróban ki kell X-elni valakit.
na vajon milyen konfliktussal tudnak előjönni a következő évadra, kanada bedurcizik, vagy esetleg felébred az orosz medve?

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
Az utolsó remény... :D

Viasat 6 annyi plakátot rakott már ki a környéken, hogy belenéztem én is.. meglepően jó eddig az első 4 rész.. :)

grebber
Mire lett volna jó? Arra ,hogy akkor meg jöttetek volna direkt kötekedni ,hogy mászhattak fel úgy azon a részen ,hogy miért nem volt ott senki stb stb. Ez úgy jó ahogy van.

Kíváncsi vagyok ebből most ,hogy fognak kimászni..... Mert gyak. el nem tudom képzelni. Mert nyilatkozik az elnök esetleg saját chanelen vagy chandler vagy bárki ki fog nekik hinni ezek után?

Én is ezen akadtam ki. Megnéztem volna, hogy másznak fel egy hadihajóra észrevétlenül.
jaja, Tex nagy arc, meg, hát valóban maxon jár a bullshit generátor, de ennek ellenére eladja magát, ügyes, ügyes :)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

RatBaG
én minden hülyeséget megkajálok, mert bírom ezt a sorozatot, de egy járőröző rombolóra mégis hogyan jutott fel a búvár squad, felteleportált? :DDD istenem...
egyébként meg újra van tex, vuuhúú! <#idiota>
a legvégén vártam volna még egy szót, mikor mondták, hogy "we are all alone... again".

Per Aspera Ad Inferi.

grebber
Azt a büdös rohadt életbe ez egyre jobb ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ megőrülök
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.01. 22:05:13

Darthmushroom
Lesz 4. évad is!!!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Nem

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Ez is bezombul?
jó volt az első rész, én az első évad alatt sokszor idegbajt kaptam (1 dolláros alufóliával helyettesíteni egy 20 méter hosszú hajót,lol), de szépen kikupálta magát. :)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

RatBaG
//www.youtube.com/embed/NcV275YtQP0

Per Aspera Ad Inferi.

grebber
El se hiszem végre folytatódik ,de vártam már!

RatBaG
dupla nyitórész? lássuk!

Per Aspera Ad Inferi.

hordozót? wow az elég menő lenne

rögtön A végső visszaszámlálás ugrott be, ott is milyen király felvételek voltak, gyerekkorom egyik kedvence :)
Anno mennyi jó kis akció és vadászgépes film volt.. :)
gergod
Huu az jo lenne

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Darthmushroom
ha minden igaz kapnak egy repülőgéphordozót a forgatáshoz, mivel az real USA NAVY is meg van elégedve a sorozattal

mooo
Nekem nem fog hiányozni.
grebber
Ja értem hogy nincs előre lezsírozva...

gergod
A kapitanyra is 23 reszt irtak...

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

stargatelost
lol, imdb.

Biztos túléli, de kurva olcsó cliff volt ez :( Ha meg nem éli túl, akkor meg azért volt szar cliff :D
Kibebaszott jó évad volt ez, nem tudom hogyan tudják ezt majd szinten tartani, netán überelni a harmadik évadban... Maradnak az immunisok az ellenség? Mennek Európába? Vagy bandákra vadásznak? hmm hmm.

grebber
Mert imdb-n 23 episode-ot írtak rá annyi meg lement már.

gergod
Szerintem megmentik kovetkezo evadban.

grebber
Elmennek a vérbe Most tényleg kiírták Rachelt? Mert akkor nem is nézem többet :(

na basszus én az angoloknak drukkoltam, messze szervezettebbek voltak mint az amcsik

RatBaG
baszki!
ravit, neee! meg chung. azt hittem csak a noname dagi lesz a fix áldozat.
az olajfúró torony betámadása eleve baromság volt. oké, ebben a sorozatban mindenhova a kapitány megy, de egyértelmű életveszély volt. én arra számítottam, hogy ramseyék lövik ki a tornyot, amint rájönnek, hogy átállították az adást.
így most -1 jó csaj, +1 jó csaj.
ja, és a legnagyobb tragédia... tex-t seggbe lőtték. :(

Per Aspera Ad Inferi.

Darthmushroom
Jó rész volt a 11. rész, bár meglepő volt, hogy:
két "fontosabb" szereplő is meghalt, ebbe az évadba a csaj meg mérnök is elég sokat volt mutatva pl. a terhes csaj, a néger csaj meg hasonlók kárára akik az első évadban több szerephez jutottak

Jó, ez az egész sorozat amúgy is tocsog az amcsi propagandában, szóval elnézzük nekik, hogy próbálják az igazság harcosait játszani.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Oldal 1 / 4Következő →