The Last Ship (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Per Aspera Ad Inferi.
Next PC upgrade: 2022
"Nulla tenaci invia est via"
rohadtul zavart végig, hogy a görög hajók külső jeleneteit egy múzeum csatahajón vették fel. meddig tartott volna díszletben megépíteni a hajó egyik oldalát, csak pár métert, pár korlát, stb...
a helit sajnáltam, azt a hellfiret még ráküldhették volna zuhanás közben. :D
kíváncsi vagyok, mit találnak ki a következő évadra. tippre azt mondanám, hogy valahogy behozzák megint az oroszokat a képbe. és mit lehet még ezután megfertőzni, ivóvizet?
Per Aspera Ad Inferi.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
elég jó volt az utolsó 3 rész. jó kis üldözés a viharban, aztán a party, rip omar :DD, most meg a csavar az öreggel. ejj! <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
már azt is furcsálltam, hogy a hajó meg a cuccok ellopásának alig volt revansa, azt hittem egyből felkoncolják a vendéglős pereputtyot. de olyan, mintha nem is léteznének, még egy aggódó gondolat sincs, hogy jajj mi lesz velük.
Per Aspera Ad Inferi.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.14. 04:42:50
na vajon milyen konfliktussal tudnak előjönni a következő évadra, kanada bedurcizik, vagy esetleg felébred az orosz medve?
Per Aspera Ad Inferi.
Viasat 6 annyi plakátot rakott már ki a környéken, hogy belenéztem én is.. meglepően jó eddig az első 4 rész.. :)
"Nulla tenaci invia est via"
Kíváncsi vagyok ebből most ,hogy fognak kimászni..... Mert gyak. el nem tudom képzelni. Mert nyilatkozik az elnök esetleg saját chanelen vagy chandler vagy bárki ki fog nekik hinni ezek után?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
egyébként meg újra van tex, vuuhúú! <#idiota>#idiota>
a legvégén vártam volna még egy szót, mikor mondták, hogy "we are all alone... again".
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.01. 22:05:13
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
rögtön A végső visszaszámlálás ugrott be, ott is milyen király felvételek voltak, gyerekkorom egyik kedvence :)
Anno mennyi jó kis akció és vadászgépes film volt.. :)
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Biztos túléli, de kurva olcsó cliff volt ez :( Ha meg nem éli túl, akkor meg azért volt szar cliff :D
Kibebaszott jó évad volt ez, nem tudom hogyan tudják ezt majd szinten tartani, netán überelni a harmadik évadban... Maradnak az immunisok az ellenség? Mennek Európába? Vagy bandákra vadásznak? hmm hmm.
az olajfúró torony betámadása eleve baromság volt. oké, ebben a sorozatban mindenhova a kapitány megy, de egyértelmű életveszély volt. én arra számítottam, hogy ramseyék lövik ki a tornyot, amint rájönnek, hogy átállították az adást.
így most -1 jó csaj, +1 jó csaj.
ja, és a legnagyobb tragédia... tex-t seggbe lőtték. :(
Per Aspera Ad Inferi.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB