Tippek egy világ végére
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.)Élõ élõholtak: Viszonylag õket sem nehéz likvidálni (fejlövés, fej elválasztás). Nehézségük abból fakad, hogy az eredendõen élõ test felett átveszi az irányítást. Így még nagyobb demoralizálást tud létre hozni.
Csak az ÖRÜLT ember tart maga körül RENDET! A ZSENI uralkodik a KÁOSZ fölött!
Persze. Elképzelhetõ hogy bármi is történik, az hirtelen/felkészületlenül ér. Nah pont ezért van ez a topic. Bármilyen, akár elképzelhetetlen helyzetrõl is, de ha van ötletetek ide várjuk (én legalábbis)
Igaz, de ha nem két percet akarsz eltölteni az után hogy beütött az elkerülhetetlen, ahhoz fel kell készülnöd, vagy azt mondani hogy "rohadtul de meglesem, mert az életemben többször már nem lesz lehetõségem"
1.)Halott élõholt: Mondhatni a leggyengébb szintû ellenfél (ha nem családtag vagy közeli ismerõs)
Meghatározás(késõbbiekben : MGH)
A Halott élõholtak egy minimális létfenntartó agyi kapacitással rendelkeznek.
Ez azt jelenti hogy: Pusztán csak az állatias ösztönökre koncentrálva hajtanak elõre hogy a lehetõ legfrissebb élelemhez juthassanak hozzá.
Meghatározás(késõbbiekben : MGH)
A Halott élõholtak egy minimális létfenntartó agyi kapacitással rendelkeznek.
Ez azt jelenti hogy: Pusztán csak az állatias ösztönökre koncentrálva hajtanak elõre hogy a lehetõ legfrissebb élelemhez juthassanak hozzá.
Töltsd a fegyvert és hûtsd a sört!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Zombi támadás esetén, nagyon fontos legelõször azt megállapítani hogy milyen teremtményekkel állunk szemben. Az én megítélésem szerint három fõ fajtájuk van.
A filmek alapján, a "zombi" támadás az amit szerintem legelõször górcsõ alá kéne vennünk. Természetesen bármilyen más világvége szituációt szívesen látok itt. Feltétel hogy nem csak a katasztrófa leírás tétetik közzé, hanem a jó tanácsok is arra az eshetõségre. Szal, legyen zombis, földrengéses, napkitöréses, vagy bármi más. Úgy gondoltam hogy a topic lényege legyen az, hogy: Bárki hozzáférhessen a kellõ tudáshoz, gyakorlatban meg majd úgy is kiderül hogy ki az aki még él....vagy nem!
Sziasztok!
A TV-ben láttam hogy van olyan üzletág ahol felkészítenek téged (és családod) egy esetleges konkrét világvégére. Én úgy gondolom, hogy ez az esetleges tudás, mindenkit megillet.
A TV-ben láttam hogy van olyan üzletág ahol felkészítenek téged (és családod) egy esetleges konkrét világvégére. Én úgy gondolom, hogy ez az esetleges tudás, mindenkit megillet.
← ElőzőOldal 2 / 2