The Flash (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Na ez végre egy egész jó rész volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a seggét elég szépen kiemelte 😊))
ToCsEk
iris hosszú nadrágja mi volt te jó ég 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

LasDen
Akkor örülhetsz. Idén visszatérnek a testvérek, úgyhogy itt biztos meghlanak v csak nem fognak szerepelni.....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Supergirl vállalható a Legends of Tomorrowhoz képest. Azt azonnal kaszáltam volna, ha nem érdekelne pár karakter.
Hihetetlen, hogy a Prison Break testvérek hova süllyedtek. Értem, hogy kell a pénz, de ők saját sorozatukban nem voltak ENNYIRE rosszak.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2016.02.04. 11:01:17

http://gaborszantai.co.uk/

így..mert aki még nem látta,ne kezdjen el spekulálni 😊

[/spolier]
csak nehogy ott is rendszeresek legyenek onnantól az átkacsintások adásidő sorrendben

lehet csinálnak alter.justice ligát szupercsajjal
LasDen
nekem az első rész elég volt. Pedig igazán szerettem volna, hogy jó leszen....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

grebber
Pedig nagy király az is.

Next PC upgrade: 2022

LasDen
dehogy kell...

Na..március végén crossovereznek Supergirllel...azt is fel kell hozni azoknak,akik nem nézik 😊))
Darthmushroom
+1 az egész rész egy nagy marhaság volt, annyi pozitívum volt benne h legalább a végén összefonták az idővonalakat. jobban járnak ha elfelejtik ezt az időutazást most már.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

PiszkosFred
Hat nem tudom, szamomra egy jelenetet leszamitva (a parkost) ez az epizod egy hatalmas nagy parodia lett, annyi klisevel, hogy azt egy romana ponyvaregeny sem birna mar el...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

4x11 most nagyon jól esett 😊
Darthmushroom
most olvasom h pilot szerepet kapott a színésznő azért kell limitálniuk a szereplését ebben a sorozatban, de visszatérő szereplőként maradhat.

Shep
Hát elég semmilyen volt ez a Legends.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Darthmushroom
+1, a legjobb csaj az egész sorozatba, kár lenne érte

acsati
nekem bejön ez Patty csajszi, ne menjen el <#shakehead>
Shiwo
sztem nem ártana..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Na elkezdődött a Legends...kíváncsi leszek,lesz-e átkacsintgatás és kötelező heti sorrend,hogy egymás utáni napokon adják őket...Saját topikot neki? 😊
Shep
Igaz 😊

Shiwo
nők (: képesek ilyenre 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shep
Nem ez a gond hanem, hogy 2 perc alatt Pálfordulás, kicsit jobban is meg lehetett volna oldani.

grebber
Mi lett volna. Nem szereti ha titkolóznak előtte. Meg amúgy is only bosszú miatt lett cop és mission complete so go future.
Elvégre mégis csak iris lesz a felesége

Shep
Mi volt ez közeledni akarok, á megyek máshova idiótaság?

vagy föld 2 Wally West 😊))
Én arra vagyok kiváncsi hogy ki zoom.

Maszkos karakterek azok általában olyanok akiket ismerünk.
Zoom vagy föld 2 Barry, vagy föld 2 Eobard szerintem :S

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Shep
Szerintem meg simán benne van és majd 3-an együtt verik le a gonosz Zoom-ot.

LasDen
majd de valsz nem ebben az évadban....

Shep
De majd lesz, csak kell egy "baleset" 😊

LasDen
Wally feltételezhetően még nem speedtser....

Shep
Na egy újabb gyorshajtó, ami egyben egyel több állandó szereplőt is jelent, így végképp nem marad semmi lóvé az akciókra és a trükkökre. Amikor Mardon repült az pl. tisztára a '70-es évek mögé fényképezős megoldását idézte.

STREEX
Lám lám! Úgy tűnik kedden
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"a Jedi visszatér"

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Nekem amúgy gyanús Harry 😄 Tuti lesz vmi csavar a végén. Reverse Flash elvleg mindig ilyen visszatérő ellenfele volt a Flashnek és Eddie-t beszippantotta az örvény ha jól emlékszem szóval kitudja mi lett vele. Lehet Eobard Zoomot is csak fel akarja használni vmi ultra szivatáshoz a végén 😄
azért a
reverse flash hangot jó volt újra hallani
😊
Utoljára szerkesztette: xido, 2015.11.20. 22:37:32
LasDen
én azt várom, hogy mikor mondja el Pattynek is hogy ki ő.

DasIsFuck
Nem is baj, arcpirítóan szarok a hozzá köthető események.

Egyébként az évadnyitó után sokkal jobb volt, én a napokban daráltam le az arrowal karöltve és adta nagyon, az is messze jobb lett attól, mint amit vártam az előző évad lezárása után.

Zoom viszont nagyon állat😄

Patty-t meg nagyon jó, hogy behozták az idegesítő iris szerelmi szál helyett.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Shep
Hát szerintem itt azt fogják meghúzni ,hogy a sok "kis" gorillát Grod majd uralma alá vonja és megpróbálja leigázni az embereket, amiből annyi lesz, hogy Flashéket próbálja leverni. Úgyhogy ilyen Hi-Tech város, meg repülő majomverdák tuti nem lesznek, csak CGI dzsungel pár majommal.

LasDen
a képregényekben egy város a dzsungelben ahol a szuper intelligens gorillák laknak, akik egy meteoritnak köszönhetik erejüket. Grodd is onnan van. De itt teljesen máshogy lesz egyértelműen...😄

a következő megint egy crossover rész lesz
RatBaG
a tudatlanok nevében, az mi?

Per Aspera Ad Inferi.

a kis mini örvények a csillagkapura emlékeztettek 😊
poénból meg azt hittem elsütik,hogy

apu beöltözik flashnek
Shep
Igen, meg is lepődtem ,hogy egészen rendben volt, nem úgy, mint legutóbb.

LasDen
a következő évadig megszabadultak Groddtól.

Jaja! 😊
TV showhoz képest Grodd megint remekül volt megcsinálva..😊

Shep
Na úgy tűnik a Majom várost is meg akarják csinálni.

grebber
Milyen párhuzamok vannak ezt is agyonverték a másikba meg az íjászt pakolták össze 😄

Itt már csak a bolygó kapitánya segíthet vagy bejön a képbe Supergirl azt zoomolhat a parasztja.
Picit módosítani kell majd egykét részig a szöveget: Fastest tolószékes kell most
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.11.13. 23:49:59

Heroes Die! 😊

Shep
Hát annyira azért nem volt nagy szám, de az igaz, hogy az évad egyik legjobb része volt. Ahogy húzta maga után, mint a rongyot, az nagy poén volt.

Shep
Úgy legyen! 😊