The Flash (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Supergirl....a Pilot alatt végig azt éreztem ez valami itt ragadt cucc a 90es évekből..
Amúgy meg a Netflix is úgy néz ki DC-s sorozatot fog cisnálni még pedig lehet Zatanna szotriját dolgozzák fel, de nem kizárt Superboy sem (eleve jobb, mint a Supergirl-ös szenvedés)
Ha pedig tényleg beakarják vonni a többi Flasht is a sztoriba alapvető, hogy az időutazósdi az inkább univerzum váltósdi is.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
SPOILER
Tegyük fel, hogy Eddie tette miatt (mert az kihat a jelenlegi idősíkra) Eobard megszűnik létezni.
De akkor minden másnak is meg kellett volna változnia. Nem lenne a részecskegyorsító, nem lennének együtt a többiek sem Barry-vel.
Sőt Flash sem lenne.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
kb. ennyit tudok hozzá tenni az évadzáróhoz... tetszett persze de ugyanannyira utálom is
Bazinga!
supergirl pilot amúgy már töltethető, ha érdekel valakit😄
Yo, Bitch!
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.05.22. 17:04:54
http://gaborszantai.co.uk/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Vagy csináld, amit én. Már az 1. évadban volt Slade/Deathstroke ugye. De láttam, hogy nem igazán érdemes, nem néztem. A 2. évad első felét szintén nem néztem, mert valsz felesleges. A tizenvalahanyadik részőtlk kezdtem nézni a Deathstroke sztorit és tök jó volt....
Ez azért nálam eléggé minősíti a megvalósítást.
pl nem kellene 40 percből 20-ban unalmas,béna műdrámázást nézni és a maradék 20-ban eltérő minőségű akciókat.
Egy élőszereplős filmbe nagyon is sokat ront a gagyi cgi meg béna akciók az egész összképén.
Amugy nekem tetszik.
Meg a dc-t sem értem, nem lát a sorozatokban ennél több fantáziát, hogy esetleg olyan csatornáknak adják oda ahol normális minőségben 10-12 részes évadokkal lemehetne?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
by Sorozatjunkie
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
vissza a múltba nem lehet utazni ez van, max előre ha fénysebesség feletti sebessége utazol ugye akkor neked lassabban telik az idő
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ilyenen esetekben elkerülhetők azok a paradoxonok, hogy egy bizonyos esemény sornak el kell jutnia oda, hogy te időt tudj utazni, mert te mint kívülálló érkeztél oda, tehát még ha a saját múltadba is ugrassz vissza és konfrontálódsz a te múltbéli éneddel az nem lesz kihatással semmire, mert te abból a dimenzióból vagy való ahol a múltbeli éned él, maximum egyfajta iker testvér szint lenne neked.
az időutazás klasszikus értelmezésénél viszont előbb-utóbb egy megkerülhetetlen paradoxba ütközik az egész.
TL;DR Eddie halálával azért maradt minden, mert párhuzamos világ jött létre...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.21. 00:40:34
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondjuk azért Eddie is jó kis paradoxont hozott létre..
meghal - > nem jön létre Reverse-Flash -> nem lesz aki megöli Barry anyját -> nem történik meg a komplett évad szotija -> nem lesz miért Eddie-nek lelőni saját magát -> mégis megszületik az ük-ük-ük-ük-ükunokája (vagy tudja a fene, hogy milyen leszármazottja...) aki visszamegy az időben megölni a kicsi Barry-t... és mivel nem sikerül, megöli Barry anyját..
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.05.20. 22:29:46
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A képregényes Zoom története - ami már nem áll meg a sorozatban - szerint a 25. században élt Eobard és Barry nagy rajongója volt, ahol nem volt már titok, hogy ki volt Flash. Rajongásból utazott vissza aztán megőrült stb.....
az újság 2024es...senior Barry is max onnan jön...Eobar 136 év múlva születik,akkor már Barry nem is él ugye...francért kellett neki alapból időutazgatni össze vissza,hogy ellenségek legyenek végül? miért nem volt jó neki a saját ideje?
Nagyon jó a sorozat és király volt az évad!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.20. 20:28:19
nem neki kellett megölnie Wellst, meghalt az a srác, meg gondolom pár ezer ember még ...
szép volt...