Új fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
"ilyentől nem kell tartani, hogy itt lesz hagyva a csap meg a pap és hibásan kerül majd ki a fórum."

lol

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tomsolo
" a meló nagy része már elkészült "

-.-

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Maximus4
Szerintem csak simán erről lehet szó (második mondat).

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

tomsolo
Egyébként jó nagy a csend a túloldalon. Minden kész vagy mi van? 😛

Dzsini
Nem 4k, 4000 byte! pontosabban 3999 - mire kicentiztem egy hóesés animációt... 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
annó vot 4k is a limit 😄

MerlinW
Én is feltölteném png-be, de ez a nyomorult 20kb-os limit egy vicc. Nem lehetne megemelni legalább 30-40kb-ra? Legalább a VIP-knak.

[merlinw.org]

Master91
.png-be tényleg jó, köszi neked is
Dzsini
paint.net-el átlátszó üres alapra készült és png-ben mentettem el, mert azon keresztül kezeli rendesen az átlátszóságot (és .jpg-re átnevezve töltöttem fel, mert valami kavarodás volt vele) - a linken letöltve a képet látszik, hogy png file, csak jpg a neve

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Master91
próbáltam úgy

levittem a réteg átláthatóságát 0-ra, fehér lett
töröltem azt a réteget, fehér lett
Gimpel csinálom, PS-t nem ismerem annyira
Dzsini
Az enyém átlátszó, nem kell színezgetni 😊

Fabio Capello
Egyébként arról lehet kapni egy listát, hogy most tulajdonképpen mik a "normál" és mik a VIP funkciók? (szerkesztés, fejlécszín, tárhelyek, stb)

Master91
Köszönöm !
MerlinW
#61a2d1

[merlinw.org]

Master91
nick képem hátterét olyan kékre akarom csinálni mint pl. Dzsininek, mi a kék szín kódja?
Tinman
Köszi a választ.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Nincs még, elég régóta a wishlisten/checklisten van ez a lehetőség.

Laza
Sok mindennek ott lenne a helye ... vagy legalábbis a beállításokban módosítani kéne tudni, mert jelenleg sajna egyes dolgokat nézni is rossz az 'új dizájn' alatt ... és itt jelenleg nem az 'új' jelzővel, a megújulással van feltétlen probléma, hanem annak módjával 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
Elárulná nekem valaki, hogy lehet adott topikon belül hozzászólásokban keresni? Mert én bárhogy próbálom az egész fórumon keres és nem egy adott topikban!

Ráadásul a rendezés is rossz, nem időrendben rendezni, hanem random. A 2013-as hsz után jön egy 2014-es, majd egy 2013-as megint.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DanielT
Nem hiszti, szarabb az új módszer, kukában a helye.
DanielT
Köszi! Remélem mindenhova bekerül és elfelejthetjük ez az agymenést...
j0nNyKa
hiszti, kiszálltam

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza
Na, ezzel már nem villog meg semmi, hanem mindent betölt úgy mint régen.

$(".lazy"😉.each(function(){$(this).prop("src", $(this).data("original"😉).unbind("appear"😉;});

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DanielT
Mobilnettel ne menjen a képtopikba. Ezért szívjon minden desktopos? Ügyes.

Sehol nem láttam ilyen kép töltő megoldást. Se-hol.
SzirmosSzisza
Úgy hallottam 100 ezres táblagépekre olcsóbb a mobilnet!

DanielT
LOL!!! Ezaz, optimalizáljatok a 25 ezres fosokra, 2014-ben! Meg modem sebességre! Grat!

Mégis mekkora szar gépnek kell lennie, hogy ne bírja a képeket betölteni? Meddig lesznek még ilyenek?

Ki panaszkodott a képek betöltésének erőforrásigényére? A Commodore Klub? Vagy a Wap-osok?
kifli
nekik az m.sg.hu jön be 😊
Jim Morrison
itt kérem a jövőt fejlesztik az ezsgénél.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kifli
Ezt ha beteszi a hg js-be, akkor sokkal jobb....

$(".forum-post img"😉.each(function(){var src=$(this).data("original"😉;if(src)$(this).prop("src", src);});

Nemtudom pontosan ki csinálta de sg toolls topikba összegyűjtöttek már egy rakás hasznos scriptet...
j0nNyKa
wat, akkor tehát az összes okostelefon -és táblagép tulaj? dehát azokból nincs is egy darab se a világon..

Jim Morrison
azok akik fentről lefele olvassák a topikokat. Meg akiknek nincs olyan gyors internet sávszélességük. Meg akiknek nincs nagyon erős gépük.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DanielT
Ez a képbetöltés egy _RAKÁS SZAR_. Ennél pontosabb definícióját nem tudom elképzelni.

Lentről kezdve az olvasást, pl egy Humiariban, rémálommá változtatja.

Mi mögötte az elgondolás? Ki nyer vele?
tugyiti
Nem sajnos kedvenceknél is üres a span 😞
j0nNyKa
mi volt a címe, tudja valaki ?

tugyiti
Szabi
többször jelentettem, szerencsére legalább a sima feltöltés működik, bár az is hibás mert gyakran meghülyül és háromszor szúrja be a képet a kommentbe és van hogy elküldeni se engedi a kommentet 😞

több gépről és többféle böngészőből próbáltam, mindegyik meghülyül néha

"Nulla tenaci invia est via"

Hont
Igen, ezt már én is észre vettem! Nekem sem megy a kép feltöltés!
wedge31
Nem tudom volt e már róla szó de a galériámba nem tudok képet feltölteni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Malakai
Ha már előjött a topicból belépés, akkor én azért hozzátenném, hogy szerintem mindenképpen olyan kéne, hogy link legyen belépésre és csak egy visszairányítás belépés után a topicba.

Ne az legyen, hogy valaki okoskodik scriptel és akkor jön a hajcihő. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tomsolo
Pédául ebben aa topikban 😊

Dzsini
Tényleg kényelmes lenne egy bárhonnan működő belépési lehetőség, ha a hibákat sikerült eltakarítani - még mindig sokszor fordul elő "új üzenet" jelzés konkrét üzenet nélkül... (ami utólag megjelenik általában, tehát nem beírt és törölt üzenet - aminek szintén nem kellene az olvasatlan jelzést beindítania)

zolee145
Nem tudom eldönteni mi fontos és mi nem az. Csak azt tudom elmondani ami engem zavar. Ha szerinted nem fontos én hiszek neked, akkor tárgytalan amit írtam, lehet törölni.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

j0nNyKa
ha belépsz az egyik megnyitott tabodon, a többit úgyis f5ölnöd kell :\
én úgy érzem, ennél csak fontosabb dolgok vannak terítéken

bertino
hali,

nem tudom mi lesz a helyzet ezzel a dologgal, de... fog az változni a jövőben, hogy a belinkelt képek előre betöltődjenek a topicban, vagy ez marad így ?

bocsi, ha már volt róla szó, azaz igazság nem nagyon követem ezt a topikot.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

zolee145
Opera-t használok, és a kedvenc oldalaim meg vannak nyitva benne. Ha elindítom a böngészőt ezek alapból megnyílnak. SG-ről 2-3 topik van így. Olvasgatom, majd ha látok valami olyat akkor írnék rá, de ekkor el kell mászni a főoldalra, ott belépni, majd keresgélhetem az adott topikot, ami amúgy egyáltalán nem biztos, hogy elöl lesz a listában. Apró kényelmetlenség, de nem lehetne egy oldaltól független bejelntkező mező, hogy ne kelljen kilépkedni az adott topikból? Jó tudom, nyissak meg mégegy lapot amin a bejelntkezés van, és utána a többi megnyitott lapon csak F5 és be vagyok jelentkezve, de ez elég béna megoldás.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

nem tudom szólt-e már valaki de az adatlapokon elég furán látszik a legutóbbi látogatás/hsz ideje.
néha a hsz frissebb mint a látogatás, vagy nem is frissül, pedig itt vagyok.
Szabi
<#worship>

"Nulla tenaci invia est via"

tomsolo
:o))))))))))))

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ami szemmel láthatóan szar, az azért ilyen mert ez tényleg ilyen szarul van megcsinálva - behátterezve jól látszik ugye.
Míg az előzőnél elég volt pár szabályt írnom itt még egy pixelnyit ps-eznem is kellet az egyik a helyen.

Sir Quno Jedi
Na ez már emberibbül fest.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

j0nNyKa
ismét nice job <#eljen>
lenyúlható (lesz) ez is ?