Új fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lol
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[merlinw.org]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
levittem a réteg átláthatóságát 0-ra, fehér lett
töröltem azt a réteget, fehér lett
Gimpel csinálom, PS-t nem ismerem annyira
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ráadásul a rendezés is rossz, nem időrendben rendezni, hanem random. A 2013-as hsz után jön egy 2014-es, majd egy 2013-as megint.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
$(".lazy"😉.each(function(){$(this).prop("src", $(this).data("original"😉).unbind("appear"😉;});
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Sehol nem láttam ilyen kép töltő megoldást. Se-hol.
Mégis mekkora szar gépnek kell lennie, hogy ne bírja a képeket betölteni? Meddig lesznek még ilyenek?
Ki panaszkodott a képek betöltésének erőforrásigényére? A Commodore Klub? Vagy a Wap-osok?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
$(".forum-post img"😉.each(function(){var src=$(this).data("original"😉;if(src)$(this).prop("src", src);});
Nemtudom pontosan ki csinálta de sg toolls topikba összegyűjtöttek már egy rakás hasznos scriptet...
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Lentről kezdve az olvasást, pl egy Humiariban, rémálommá változtatja.
Mi mögötte az elgondolás? Ki nyer vele?
több gépről és többféle böngészőből próbáltam, mindegyik meghülyül néha
"Nulla tenaci invia est via"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ne az legyen, hogy valaki okoskodik scriptel és akkor jön a hajcihő. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
én úgy érzem, ennél csak fontosabb dolgok vannak terítéken
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
nem tudom mi lesz a helyzet ezzel a dologgal, de... fog az változni a jövőben, hogy a belinkelt képek előre betöltődjenek a topicban, vagy ez marad így ?
bocsi, ha már volt róla szó, azaz igazság nem nagyon követem ezt a topikot.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
néha a hsz frissebb mint a látogatás, vagy nem is frissül, pedig itt vagyok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ami szemmel láthatóan szar, az azért ilyen mert ez tényleg ilyen szarul van megcsinálva - behátterezve jól látszik ugye.
Míg az előzőnél elég volt pár szabályt írnom itt még egy pixelnyit ps-eznem is kellet az egyik a helyen.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3