Kiszivárgott a netre a The Expendables 3 DVD-je
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lehet mindenki prof. phd debil Zenszkij.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szerintem az a bajod, hogy eddig senki nem küldött meghívót neked az enkórra😊😊
bnm
torrent lopás,mert nem fizetsz érte
U MADE MY DAY <#nyes>#nyes>. Hál istennek sok a hülye a világban, akárcsak te, így jól lehet szórakozni.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
és mi köze hogy ehhez hogy én mit töltöttem le
TORRENTEZŐK=TOLVAJ PATKÁNYOK
TORRENTEZŐK=TOLVAJ PATKÁNYOK
Mert te soha semmit nem töltöttél le torrentről igaz?
Egyébként valóban legalább annyi lehetne a "kalózokban" hogy megvárják a megjelenést mielőtt valamit kipublikálnak.
Egyébként valóban legalább annyi lehetne a "kalózokban" hogy megvárják a megjelenést mielőtt valamit kipublikálnak.
Te meg jard ujra a sulit hatra ragad rad vmi mert ugy nezki otthon nem jartak sikerrel....
a köcsög torrentező buzik egyenek szart mosdanak meg hugyban szárrítkozznak meg fingban
"Nem kell válaszolnod, igazam van." 😄 Legjobb aláírás ever. Pacsi! 😄
Ne hülyéskedj. Köszi, hogy megmondtad, pedig fullra azon gondolkodtam, hogy mit kellene csinálnom, most, hogy szerintem ez a sorozat simán trash. Hálás vagyok. 😄
Kiváló popkorn mozi volt az első a régi idők Stallone filmjeit felidézve.
A második rész szintén, ezzel sem hinném hogy gond lenne. Ha nem tetszik nem kell ilyeneket nézni.
A második rész szintén, ezzel sem hinném hogy gond lenne. Ha nem tetszik nem kell ilyeneket nézni.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A Lone Survivor messze nem volt olyan jó, engem nagyon csőbe húzott a trailer. Egyszer nézhető de kb. 3 ugyanilyen filmet láttam már korábban, csak ez állítólag igaz történeten alapult.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Jóember, ha nem nézem meg az elsőt, akkor hogyan döntöm el, hogy überkirály, vagy ócskaszar? Gondolkozzál már, ne csak ész nélkül hörögjél... Szórakoztatásban is vannak ugyebár szintek. Barátok Közt, meg a többi betiltandó mocsok. Van igénytelen szórakoztatás és igényes. Na, ez nálam simán az igénytelen kategóriába esik. És az igényes szórakoztatás sem a kvantumfizikáról szól, bár biztos sokan vannak olyanok, akik egy nem csimmbumm film láttán hasonló helyzetben vannak, mint a bazári majom, aki elé letesznek egy többismeretlenes matematikai egyenletet... 😄
Moziban fogom nézni.
szerintem nagyon jó volt az első kettő rész is, ezt is kiváncsian várom.
nem várom el a filmtől, hogy mélylélektani bemutatót tartson nekem a spiritualitásról és a kvantumfizikáról, csak annyit szeretnék, hogy 1,5 órára szórakoztasson el.
az első 2 résznek ez sikerült, remélem ennek is fog.
nem várom el a filmtől, hogy mélylélektani bemutatót tartson nekem a spiritualitásról és a kvantumfizikáról, csak annyit szeretnék, hogy 1,5 órára szórakoztasson el.
az első 2 résznek ez sikerült, remélem ennek is fog.
Kicsit eltájoltad magad. Ezeknek a filmeknek a lényege a szórakoztatás, nem a valósághű ábrázolás, meg mélyenszántó gondolatok...
Az AoV-t meg inkább sorolnám doku, mint az akciófilm kategóriába, ugyanis színészek alig játszottak benne. A Lone Survivor megtörtént esetet dolgoz fel, tehát szintén nem a szórakoztatás a célja...
Az AoV-t meg inkább sorolnám doku, mint az akciófilm kategóriába, ugyanis színészek alig játszottak benne. A Lone Survivor megtörtént esetet dolgoz fel, tehát szintén nem a szórakoztatás a célja...
Ízlések és pofonok, kár ezen pörögni, béke van!
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
"Üzleti szempontból persze biztos megéri, mert sok légy szereti a szart, de mint film... 😄 Tipikusan az a kategória, amit még ingyen sem nézek meg. Az elsőt láttam."
Tapsoljuk meg a légy kollágát.
Tapsoljuk meg a légy kollágát.
Ilyen alja szar filmeket kár egyáltalán leforgatni. Üzleti szempontból persze biztos megéri, mert sok légy szereti a szart, de mint film... 😄 Tipikusan az a kategória, amit még ingyen sem nézek meg. Az elsőt láttam, hihetetlenül primitív volt, a többire nem vagyok kíváncsi, ez nem szint. És még mielőtt: Akciófilm témában is vannak jó alkotások. Csak hirtelen: Act of Valor (ha kivesszük belőle a kötelező USA buzulást, egy igen hiteles alkotást kapunk), Lone Survivor. Szóval ingyen se, tőlem aztán kikerülhet akárhová, letöltésre sem méltatom az ilyesféle szemetet.
Bezzeg ha tőlünk kerül ki, már jön is az atom, "túltoltuk a kocsmát" szintű premier eltolásokkal. 😊
A medve nem játék.
A KÚRVA ANYJÁT A SOK TORRENTES HÜLYEGYEREKNEK
Ja, lehet hogy tenyleg nem a mozis premier elott jelentek meg, hanem a DVD-sek elott😉
Annyira azert nem erdekel a dolog, most csak a Screener volt a lenyeg, mert mar regen lattam hasonlot.
Annyira azert nem erdekel a dolog, most csak a Screener volt a lenyeg, mert mar regen lattam hasonlot.
Sorolhatod a példákat. 😊 De nem fog menni, mert soha nem volt népszerű - legalábbis premier előtt nem. A DVD megjelenésekor naná, hogy már jóval hamarabb megjött a screener.
De baromi egyszerű visszanézni a rilizes oldalakon, akár több évre visszamenőleg is látni, hogy milyen gyakran volt szivárgás év közben.
De baromi egyszerű visszanézni a rilizes oldalakon, akár több évre visszamenőleg is látni, hogy milyen gyakran volt szivárgás év közben.
← ElőzőOldal 2 / 2