Project CARS (konzolok)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
szokás szerint gyilkolja lefelé a videómemóriát, lassan tényleg félek ettől a szertól, lefagy, csak az újraindítás rakja rendbe a gépemet .....
És lassan rájövök, hogy a hálókártyámat is lenullázza, mert ilyenkor a net is eltűnik a gépemről ....
Teljesen jó gép, gondosan karbantartva, semmi baja ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Akkor először egy normális gépet kellene összeraknod. 😄DD

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
Persze szokás szerint szarrá fagyott most hogy nézni akartam 😄DD

lac coo
Alma, 50 -re rakd a sebességfüggőt úgy a jó, alatta is felette is a két irányba sebességtől függően változtatja a kormányszöget, értelemszerűen ...
De azért ránézek, de nem emlékezhetek ilyen rosszul 😄

Azért kell többet tekerned, mert feltolod 50%-ra a sebességfüggő kormányzást. Csak a kormányérzékenység legyen 50%-on, a többi az lehet akár nullán is. FFB 100% Tireforce meg max 100%, de inkább 80% körül. Mondjuk nem csoda hogy mindig savazod a játékot, ha a kormányt se tudod beálítani. 😄DD

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
A kormáyn és az ffb elég macera, próbálgatni kell. tuti soha nem lesz ,de egész jó .
FFB-nél próbáld minél magasabbra feltolni a csúszkákat, kormánynál meg ami fura, hogy sebbességfüggő kormányzást 50 -re kell rakni ,elvileg akkor lesz lineáris mindenhol 8 elvileg, én még így is azt érzem, hogy lassú tempónál többet kell tekernem ...)

lac coo
Lol

Én szóltam, hogy fake. 😄DD Van egy csomó dolog ami felhőből töltődik be még mindig a játékba. Ilyen pl. az FFB is. Ha nincs hozzáférésed csak azt tudod kipróbálni amit letölt gépre. És természetesen azt is tették fel kalózba. 😄DD

alma2
lejott a kalozos verzio, mukodik rendesen, de ez a jatek semmivel sem tobb mint egy a shift2.5 igy 20 perc utan.
ffb mint olyan nem letezik, semmi visszajelzest nem ad a kocsirol, palyarol. A the crew ffb-je klasszisokkal jobb.
A gumi hangot nem is hallom, kulon allitani nem lehet. Igy mar nem is olyan szep, mint a videokon.
Holnap visszaterek ra par orara, mert azert rohadtul erdekel, ha mar ekkora a hype korulotte.

szerintem

lac coo
Ez a nagy hatranya ennek a befizetos, kiproblgatos cuccnak...
Rengetegen hasznaljak, toljak a videokat ezer szamra, nem csoda ha sokan ra vannak porogve.
Innentol nem igen lesz megallas, valszeg havonta egyszer kijon az ujabb build is viragboltira, mire megjelenik csak a multisok veszik majd meg, meg talan konzolon, de ott eleg eros a mezony, oda meg dolgozni kell nekik .

Én így voltam vele amikor meghallottam hogy (micsoda váratlan) megint elhúzták jószokás szerint. És így leszek vele amikor a március elötti megjelenéskor 2015 év végére tolják.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

😄DD

Hűha,micsoda bug. Legalább AC-nál elmondható hogy épphogy gyengébb graffal igaz,de jobb fizika/szimuláció mellett az ÖSSZES pálya és autó működik és nem erőmű kell hozzá mert nem optimalizálatlan szar....De szép próbálkozás volt,köszi.😊

Mellesleg ha fake ha nem,ennyire nem kell rinyálni hogy a játék ami egyre nevetségesebben húzódik és húzódik miközben a net a legújabb buildekből is vidám kis videókat tartogat, illetéktelen kezekbe kerül és megtelik a net a mókával..😄

Ahogy júniusban megmondtam hogy ebből novemberben semmi nem lesz,úgy most is megmondom hogy márciusban sem lesz..😄

Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.19. 13:50:38

lac coo
Vagy letölti vagy nem, mit bánom én 😊)

Végül is. Nyugodtan töltsön le mindenki 13GB-ot fölöslegesen. <#banplz>

lac coo
De ahogy olvasom nem fake, a 829 -es build ....

lac coo
azt nem tudom működik-e, nem próbáltam ....

FAKE!!!!

1.0. What? <#idiota>

lac coo
No aki ki akarja próbálni PC-n, látogasson el a kalózkikötőbe 😉
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.10.19. 09:38:58

lac coo
Meg ha nem azt hallom két éve, hogy teljesen jól áll, csak én vagyok a láma hozzá 😄D

Ez helyénvaló állítás lenne ha nem már júniusban megmondták volna a nem elvakult felhasználók hogy ebből idén nem lesz semmi mert egy vicc ahogy a játék áll,és az is jelenleg is.
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.18. 12:46:50

Miért van olyan érzésem hogy a 2015 màrciust sem fogjàk tudni tartani?😊

lac coo
Ok, hagyjuk, mintha nem tudnád pontosan miről beszélek .....

Tőlem megkérdezhetnéd, én tudnám 😄DD Csak engem meg már nem érdekel, elkönyveltem, hogy sajnos ebből már nem lesz szalonna ...

Miért van egy olyan érzésem, hogy a profilt soha nem töröltétek, pedig kifejezetten kérik minden egyes buildnél, minden egyes nap? Miért van egy olyan érzésem, hogy nem jön át nektek, hogy ez egy fejlesztés alatt álló szoftver, amire külön felhívták a figyelmeteket vásárláskor, plusz ugyanakkor köteleztek is titeket arra, hogy a visszajelzéseitekkel segítsétek a fejlesztést, amit ti ívben, lilán letojtok? Miért van egy olyan érzésem, hogy ha most rákérdeznék, hogy akkor konstruktívan fogalmazzátok meg, miben, hol, és hogyan fejlődjön a Project Cars, csak mellébeszélés lesz a válasz?

Jó az AC, sőt, ahogy írtam, jobb vezetni is - ezt nem vitatom. Viszont szerintem nem ver köröket a PC-re. Igen, az FFB érezhetően jobb, de nem nagyságrendekkel. A PC-ben is egész jó az FFB, érezni lehet az autót - és még csak 3-4 hete kezdtek komolyan foglalkozni az FFB-vel. A grafikus motor egyelőre nem komálja annyira az AMD VGA-kat, de ezen is dolgoznak (hozzáteszem, az AC sem). No de magyarázhatok itt a fikatopikban... Befejezem, mielőtt elszabadul a pokol.
"Project CARS aims to deliver the most authentic, beautiful, intense, and technically-advanced racing game on the planet. "

Ez nagyon jól hangzik csak baromira nem ebbe az irányba halad főként ha a szimulációt nézzük és azt mennyire steril unalmas a modell...

lac coo
Most minden trollkodás nélkül, volt akár egy fuknciója is carsnak ami működött?
eddig azt gondoltuk lassan megjelenik, ennek ellenére ennyi crasht, leállást, kép beragadást én még életemben nem láttam, az ember ette a kefét bármit nyomott meg , behalt a játék .
Jobb ez így, legalább lesz idő rendbe rakni .

AC vs Carsba bele sem megyek, nyilvánvaló látványban , szolgáltatásban többet tud a gazdagabb játék, de vezetési élményben .....

Az autók irányításának fizikája,szimulációja köröket ver a Pcars-ra.
A grafika meg....AC-ben legalább maxon tökéletesen elfut a cucc...Pcars maxon (amiben szebbnek mondható) megdöglik a legkeményebb vasakon is, és annyival messze nem szebb.

Várható volt hogy halasztják, még a 2015 március is kamudátum lesz. AC sincs kész de jóval közelebb áll hozzá.😊

Nem akarom az AC-t fikázni (mert nekem is nagyon tetszik), de nem hinném, hogy szebb és annyival jobb, mint a Project Cars. Tudom, ez a PCars fikatopik, de azért vedd figyelembe, hogy az AC-ban nincs:
- időjárás (van egy darab szikrázó napsütés, és kész - a Project Carsban ráadásul dinamikus)
- napszakváltozás (van egy szál nappal fix időpontba fagyva - a Project Carsban folyamatosan telik az idő és változik a nappal és az éjszaka)
- igazi pályadinamika (felgumizódni tud csak - a Carsban a dinamikus időjárás miatt nedvesedni és száradni is tud)
Emellett primitívebb a sérülésmodellezése. Innentől maximum hiányos szimulációról beszéhetünk.
Az viszont tény, hogy az AC-ban jobb a gumifizika, mert ott van szemcsésedés és hólyagosodás is, ami a PCarsban nincs (de a többit tudja). És az FFB is jobb, ez is igaz. Ugyanakkor feleannyi autó és negyedannyi pálya jár hozzá (mégha az mind laserscannelt is), illetve a karriermód is csak egymás után dobált gyors versenyek láncolata - nincs igazi bajnokság benne. Azt viszont nem tudom, hivatalosan hány játékost támogat az AC online multiban, de a PCars 64-et PC-n.

Szerk.: Ja, és az AC csak 1.0 Release Candidate, tehát még az sincs kész 😉
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.10.17. 16:35:05
Közben az AC átlépett 1.0-ba, és minda mellett hogy jobban néz ki jobb a szimuláció és a fizika, még problémamentesebb is..😄
Paródia komolyan...De kb erre lehetett számítani..Most 2015 március mondanak, de azt is kétlem.

lac coo
Engem nem , csodalkoztam volna, ha ezt komplett bughalmazt osszehozzak a tervezett megjelenesre....

Úgy tünik megjelenés 2015....Van akit meglep?!😊

Már fenn van.
Teszel fel anyagot Dome-ra?

Nekem a helyszínen nem 1080p-nek tűnt - PS4-en élesebb, kevésbé recés volt a kép...

XBONE, 1080p, 60fps...
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.26. 07:59:11

lac coo

lac coo
Majd meglesem .....

De van értelme. Belenyúlnak a kódba, az eddigi beállításaid fals/rossz/instabil eredményeket/viselkedést produkálnak. Lehetne finomítani a dolgon, hogy mondjuk csak ezt vagy csak azt töröld, de egyszerűbb ez így. Mellesleg én a hétvégén gurultam egyet Formula Gulf 1000-rel Brands Hatchen és amikor hülye voltam, kidobta a seggét, nem érződött sínautónak - igaz, én nem Free Practiceben nyomtam, hanem Time Trialban, mert ott már előmelegített a gumi.
lac coo
Jo, majd torlom, mintha nem tudnank, hogy altalaban semmi ertelme.foglalkozni vel, de most rakok ra egy havi fizut, hogy ugyanilyen marad 😊
Az a bajom leginkabb, hogy az osszes formula hasonlo sinauto, meg a lentebb linkelt turbos szorny is, esoben se nagyon megmoccanni.
A.gt k jok, az utcai autok meg megint csak fortelmesek. Bele kell huzniuk, remelm nem ez a vegleges allapot.....
Majd lesz valami, de ezen most nagyon meghokkentem.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.11. 09:12:23

Gondolod poénból írják ki mindig, hogy töröld... A user beállítás igenis befolyásolhatja, hiszen ami tegnap még jó volt, az ma katasztrófa is lehet pont amiatt, mert belenyúltak. De szerintem te amúgy is ezt keresed, miért nem használod?
samsung123
Hanyagold a játékot akkor, meg konzolon nyomatod már?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

lac coo
User beállításoktól nem lesz jobb .... De ez nagyon rossz, ez már komolyan sínautó....Egyszerűen nem tudom megmozdítani se az úton .
Ezt a mai bulid előtt néztem .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.10. 22:03:29

Vagy használd ezt a linket

Szerk.: A mai build egyik ismert hibája - Presets defaults are not properly configured, check the Gameplay options and also the Controllers
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.09.10. 21:16:26
Minden új buildnél le kell törölni a Dokumentumok mappádból a CARS könyvtárat. Próbáld meg úgy is.
lac coo
Gondoltam tesztelem kicsit, mostanában sokat mentem máshol Formulával, ez a Formula A, elég régi verda, azt hallom ez már beta, majdnem kész...Háááát...
Tudom köcsög troll vagyok ,de ez egyre rosszabb ....

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.10. 20:57:08

lac coo
Nem lag van, amig fekezek vagy csak siman gurulok irgalmatlanul ala kell tekerni a kormanyt, de ahigy a gazralepek rogtok alatekeredik a kaszt.i gyozom visszkormanyozni, nem megcsuszas forgas, valami nagyon nem jo a diffiben, vagy az egesz kormanyzasban....

A grafikai beállításoknál a render frame ahead milyen értéken van? 1-re kell állítani az input lag csökkentéséhez.
lac coo
Hát én ma megint kipróbáltam, a kormány az szokásos idegesítő, gondolom ez már ilyen marad, formula b gyakorlatilag vezethetetlen, BMW M3 az olyan amilyen volt, gondolom az már kész van, kormányon kívül elfogadható. AI most megint segghülye lett, ütközések bugosak, kb megint visszaléptek egy fél évet ....