Project CARS (konzolok)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És lassan rájövök, hogy a hálókártyámat is lenullázza, mert ilyenkor a net is eltűnik a gépemről ....
Teljesen jó gép, gondosan karbantartva, semmi baja ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
De azért ránézek, de nem emlékezhetek ilyen rosszul 😄
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
FFB-nél próbáld minél magasabbra feltolni a csúszkákat, kormánynál meg ami fura, hogy sebbességfüggő kormányzást 50 -re kell rakni ,elvileg akkor lesz lineáris mindenhol 8 elvileg, én még így is azt érzem, hogy lassú tempónál többet kell tekernem ...)
ffb mint olyan nem letezik, semmi visszajelzest nem ad a kocsirol, palyarol. A the crew ffb-je klasszisokkal jobb.
A gumi hangot nem is hallom, kulon allitani nem lehet. Igy mar nem is olyan szep, mint a videokon.
Holnap visszaterek ra par orara, mert azert rohadtul erdekel, ha mar ekkora a hype korulotte.
szerintem
Rengetegen hasznaljak, toljak a videokat ezer szamra, nem csoda ha sokan ra vannak porogve.
Innentol nem igen lesz megallas, valszeg havonta egyszer kijon az ujabb build is viragboltira, mire megjelenik csak a multisok veszik majd meg, meg talan konzolon, de ott eleg eros a mezony, oda meg dolgozni kell nekik .
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Mellesleg ha fake ha nem,ennyire nem kell rinyálni hogy a játék ami egyre nevetségesebben húzódik és húzódik miközben a net a legújabb buildekből is vidám kis videókat tartogat, illetéktelen kezekbe kerül és megtelik a net a mókával..😄
Ahogy júniusban megmondtam hogy ebből novemberben semmi nem lesz,úgy most is megmondom hogy márciusban sem lesz..😄
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.19. 13:50:38
1.0. What? <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.10.19. 09:38:58
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.18. 12:46:50

Tőlem megkérdezhetnéd, én tudnám 😄DD Csak engem meg már nem érdekel, elkönyveltem, hogy sajnos ebből már nem lesz szalonna ...
Jó az AC, sőt, ahogy írtam, jobb vezetni is - ezt nem vitatom. Viszont szerintem nem ver köröket a PC-re. Igen, az FFB érezhetően jobb, de nem nagyságrendekkel. A PC-ben is egész jó az FFB, érezni lehet az autót - és még csak 3-4 hete kezdtek komolyan foglalkozni az FFB-vel. A grafikus motor egyelőre nem komálja annyira az AMD VGA-kat, de ezen is dolgoznak (hozzáteszem, az AC sem). No de magyarázhatok itt a fikatopikban... Befejezem, mielőtt elszabadul a pokol.
Ez nagyon jól hangzik csak baromira nem ebbe az irányba halad főként ha a szimulációt nézzük és azt mennyire steril unalmas a modell...
eddig azt gondoltuk lassan megjelenik, ennek ellenére ennyi crasht, leállást, kép beragadást én még életemben nem láttam, az ember ette a kefét bármit nyomott meg , behalt a játék .
Jobb ez így, legalább lesz idő rendbe rakni .
AC vs Carsba bele sem megyek, nyilvánvaló látványban , szolgáltatásban többet tud a gazdagabb játék, de vezetési élményben .....
A grafika meg....AC-ben legalább maxon tökéletesen elfut a cucc...Pcars maxon (amiben szebbnek mondható) megdöglik a legkeményebb vasakon is, és annyival messze nem szebb.
Várható volt hogy halasztják, még a 2015 március is kamudátum lesz. AC sincs kész de jóval közelebb áll hozzá.😊
- időjárás (van egy darab szikrázó napsütés, és kész - a Project Carsban ráadásul dinamikus)
- napszakváltozás (van egy szál nappal fix időpontba fagyva - a Project Carsban folyamatosan telik az idő és változik a nappal és az éjszaka)
- igazi pályadinamika (felgumizódni tud csak - a Carsban a dinamikus időjárás miatt nedvesedni és száradni is tud)
Emellett primitívebb a sérülésmodellezése. Innentől maximum hiányos szimulációról beszéhetünk.
Az viszont tény, hogy az AC-ban jobb a gumifizika, mert ott van szemcsésedés és hólyagosodás is, ami a PCarsban nincs (de a többit tudja). És az FFB is jobb, ez is igaz. Ugyanakkor feleannyi autó és negyedannyi pálya jár hozzá (mégha az mind laserscannelt is), illetve a karriermód is csak egymás után dobált gyors versenyek láncolata - nincs igazi bajnokság benne. Azt viszont nem tudom, hivatalosan hány játékost támogat az AC online multiban, de a PCars 64-et PC-n.
Szerk.: Ja, és az AC csak 1.0 Release Candidate, tehát még az sincs kész 😉
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.10.17. 16:35:05
Paródia komolyan...De kb erre lehetett számítani..Most 2015 március mondanak, de azt is kétlem.
XBONE, 1080p, 60fps...
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.26. 07:59:11
http://osztott.com/DGpg/PCars%20Monza%2053%20AI%20Test%20Onboard.mp4
http://osztott.com/DGpg/PCars%20Monza%2053%20AI%20Test.mp4
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.14. 17:21:20
Az a bajom leginkabb, hogy az osszes formula hasonlo sinauto, meg a lentebb linkelt turbos szorny is, esoben se nagyon megmoccanni.
A.gt k jok, az utcai autok meg megint csak fortelmesek. Bele kell huzniuk, remelm nem ez a vegleges allapot.....
Majd lesz valami, de ezen most nagyon meghokkentem.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.11. 09:12:23
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Ezt a mai bulid előtt néztem .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.10. 22:03:29
Szerk.: A mai build egyik ismert hibája - Presets defaults are not properly configured, check the Gameplay options and also the Controllers
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.09.10. 21:16:26
Tudom köcsög troll vagyok ,de ez egyre rosszabb ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.10. 20:57:08