Tovább zajlik az Aliens: Colonial Marines háború

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedvencem volt az Alien sorozat... az elején negyed óra játék után mindig beszartam. Az utolsó? Abbahagytam. Nem fostam be tőle, egyszerűen kifogytam a lőszerből 😊
Zombee
A DNF-et már annyiszor írták újra, tették át más motorra 1997 óta, hogy a franc se tudja, mit is kaptak ők kézhez, mit dolgoztak rajta.
Azért a SEGA is hibás a végső, boltba került változatban, nem hiszem, hogy nem tudták, mit adnak ki.
A Gearbox meg biztos jól el van eresztve emberrel, hogy ennyi játékot csinál párhuzamosan.
Sáros itt mindkettő, a SEGA ráadásul hajlamos szart kiadni.

Azért a DNF más szitu volt. Ott egy hulladék terméket kaptak, amit "játszhatóra" pofoztak ki.

shaken, not stirred

lwb
Nem kedvelem a Segát, de itt nagyon úgy néz ki, hogy nekik van igazuk. A Gearbox egyszerűen outsourcolta az egész fejlesztést olyan kis stúdióknak, mint a Timegate a Demiurgea vagy a Nerve. Lényegében a multin kívül csak az E3 demókat rakták össze ők, minden mást munkát továbblöktek. Mert kellett a munkaerő a Borderlands 2-höz és erre meg szartak. Nem tudom sajnálni őket, hogy veszítettek pénzt rajta, ezt sorozatban másodszor játszották el: DNF, aztán ez.
A szememben a Gearbox óriásit zuhant. Háromszor is meggondolom, hogy adok-e pénzt a jövőben bármiért, amin rajta a cég logója.

És a grafika lebutítása csak egy dolog a sokból. Még nem is a legnagyobb. Maga a játék nem volt jó, nem volt érdekes. Rosszabb grafikával is lehetett volna klassz shootert csinálni, de még ezt is elcseszték.

grebber
Ingyen reklám hogy megint az alien téma legyen teritéken mert jön az izoláció.

Next PC upgrade: 2022

Nem tudom mit vannak úgy oda, az ELSŐ GAMEPLAY videókban lehetett látni hogy ugyan akkora rakás szar lesz mint az AvP3 Marine kampánya....
Nem érdekel hogy mennyit butítottak a grafikán...A lényeg látszódott a korai videókban, nevezetesen az ostoba, nevetséges Alien AI.... Az AvP1-2-ben halálos ellenségek voltak ahogy kell...3-4 alien le tudott rendezni pikkpakk.... Itt? Ásítozva végignézed ahogy jön feléd, mászik jobbra balra fel-le...Végigszerencsétlenkedik a plafonon majd elédhuppan és ÜT EGYET...Gagyis...Nincs jobb szó rá....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

NEXUS6
Bakter. Nem az a lényeg, hogy ki mennyit reklámozott, meg manit rakott a projektbe, hanem hogy egy trágyàt adtak ki. Ami még a korábban kiadott demónál is gyikabb volt. Ezért nem jöttek a zöldhasúak és nem másért.
De buli lesz ahogy ezek leperlik egymásról még a 3 napos xaros alsógatyát is az biztos! 😊

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ez a vita klasszisokkal szórakoztatóbb, mint maga a játék XD