The Leftovers (HBO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Legjobban az idegesített a csajba, meg az összes tizenévesbe, hogy mindenki kurva, drogos, alkoholista, és úgy beszélnek egymással mint egy darab szarral. Az utóbbi években megfigyeltem, hogy előszeretettel ábrázolják így a tinédzsereket. Nem tudom, nem voltam olyan rég tizenéves, nem is voltam jó gyerek, de akkor marhára nem ez ment. Hogy ez most csak egy sarkítás lenne, vagy tényleg ilyenek a fiatalok Amerikába nem tudom, de már rohadtul idegesít a sorozatokban, és inkább kínos, mintsem menő.
Amúgy ezzel a résszel Lindelof le se tagadhatná, hogy a Lost egyik készítője volt.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Ez mehetne bannerba

sztem a dog killer faszi is hangokat hall, mert mikor kisétált a faházból akkor sztem nem pattyhez beszélt. de amúgy egyre több kérdőjel:D
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Direkt a cikk miatt kezdtem el nézni, 4. résznél járok, király!
Utoljára szerkesztette: gotchaaa, 2014.08.16. 22:41:50
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Amit olvasok róla picit érdekes, de nem annyira, hogy belekezdjek.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Yo, Bitch!