Cities: Skylines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szemét kapcsán nekem úgy tűnt, hogy a lerakók hamarabb elviszik a szemetet, mint az égetők, mert több kukásautót indítanak. Lerakókat nem szoktam ezért építeni, viszont több égető is kell, csak hát eléggé szennyezőek. Nyomni kell az újrahasznosítási policy-ket, építeni a recycle center-eket (valamelyik DLC-ben van, úgy rémlik), meg ilyesmi.
A másik a hulladék kezelés: még több szemétlerakó van a városban, mint temető. A szemétégető semmi érdemlegeset nem csinál, ahogy a hulladék feldolgozó sem. Csak mindig mutatja hogy megtelt, ahogy a temetők is. De legalább stadion van! Viszont a város tök jó, mindenki hepi...
Na megyek építek egy másikat... 😄
lehet tudni hogy a tömegközlekedésből (csak busz) miért nincs bevételem? Van 2 buszállomásom meg jó pár útvonalam, de csak kiadás van bevétel nincs.
Nekem 6700K-m volt, az is elvitte a határra, addig amig az engineba épitett limitek engedték.
Aztán vettem a 3700X-et, ez 8 magos. Semmivel sem fut rajta jobban a játék.
Szóval ez nem proci limit. Simán a játékban itt húzták meg a határokat.
Ráadásul ma már 10-32 magos asztali procik is lennének hozzá. Csak engedniük kéne, hogy az engine kifussa magát. Még anno egyszer nyilatkoztak a fórumukon, hogy a limitek azért vannak a játékban, hogy laptoposoknak is menjen jól. És hogy úgy van megírva, hogy ezeken olyan egyszerűen nem is tudnak emelni, szóval ne is számítsunk rá. Nem is tették azóta sem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A baj az objektlimitekkel van, hogy max hány lakost, autót házat tud kezelni a játék szimulációja. Nem megjeleníteni, kezelni. Mozgatni, útvonalat számítani. Hogy a város éljen, működjön a gazdaság, és ne csak dísznek legyen a sok ház. Ezek a limitek keményen ott voltak mindig is, ki is irathatod őket mindenféle moddal, de módosítani soha senki nem tudott rajtuk. Ha eléred, akkor elkezdi megdögleszteni a város azon részeit, amik épp nincsenek a képernyőn. Nem indulnak az emberek munkába, nem közelkednek autók ott, nem spawnolnak teherautók a gyárakból, és így tovább. Aki ezekbe még nem futott bele, az nem épített elég nagy várost 😉
Egyszerűen erősebb gép kell ami bírja<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha be kell tölteni azt a rengeteg egyszerű épületet, részletet meg mechanikát azon nem sokat lehet optimalizálni. "Sok kicsi sokra megy?!"
Vannak modok amikkel még visszább veheted a grafikát, látótávolságot, effekteket. Az tud ezen segíteni valamennyit.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A játék már 300 ezer felett megfekszik, kezdi kiherélni a saját működését.
Onnantól bár eljutottam 1 millióig, csak kínszenvedés az egész, a bugok kerülgetése.
Én azért csak szívesen látnék egy jobb enginet alatta, ami tovább skálázódik új hardvereken.
Ez egy a végtelenségig játszható játék... modokkal bármit elérhetsz benne amit hiányolsz.<#nemtudom>#nemtudom>
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Utoljára szerkesztette: Norbertboy, 2020.11.15. 10:09:06
intel Core i3-3220@3,3 GHz, Asus P8B75-V, 8 GB DDR3, Radeon HD 4890 1 GB
Köszi előre is!

Érdemes még jó várostervezéssel is segíteni a problémán, külön comemrcial negyedet létrehozni, hogy annak teherautó forgalma ne terhelje a residental negyedeket.
Illetve az elkerülő úttal kapcsolatban: úgy tudom, hogy nem csak az út hossza, hanem az azon engedélyezett sebesség is mérvadó abból a szempontból, a járművek mely utakat használják. Tehát ha van egy rövidebb 40-es utad, meg egy kicsit hosszabb 60-as, a 60-asat fogja használni. A TMPE-vel sebességeket is lehet állítani.
intel Core i3-3220@3,3 GHz, Asus P8B75-V, 8 GB DDR3, Radeon HD 4890 1 GB
Ha a vga driver telepítés nem oldotta meg, akkor egy utolsó próbát megér, ha teljesen leformázod a fenébe a hdd-ét és újra felrakod az oprendszert, majd a vga drivert meg egy játékot és leteszelted, ha úgy is szar, akkor szerviz, mert a vga a szar.
Ugrál az FPS eléggé, játékoknál effektek közben (robbanás, ilyesmi) leesik pl 40-re, és utána vissza 60-ra. Nem fixen kellene menni 60-nal? (Régebbi játékok)
A monitornak van köze ehhez? Mert 1600x900-as régi monitor, és a kimenete D-SUB, és a VGA kimente ugye HDMI, és átalakítóval van összekötve, az lehet baj?
Szóval az ilyen CD-t kapsz stb azzal nem is foglalkoznék, ha a rendszer nem tudja magának letölteni ami kell, akkor ott már gáz valami... új gép vagy '1hetes' használt? nem mind1
Itt be tudod állítani melyik kártyához és milyen oprendszerhez etc.
Driver letöltés
Ha ez sem segít, akkor nézd meg azt hogy mennyi hely van a hdd-én és az ssd-én.
De szerintem kajak a vga driver lesz.
Vannak olyan modok, amelyek javítják az FPS-t? Mert alig van 1000 fős lakosság és szaggat a játék.
(Ryzen 5 2600, 12 GB RAM, GTX 1660 SUPER VGA mellett)
Menj fel a passmark-ra és nézd meg, hogy milyen értékekkel rendelkeznek.
Ezen értékek alapján válassz friss alkatrészekből valamit.
Amúgy VGA-ban 1660 S, esetleg Ti, ha futja keretből, CPU terén meg nagyon mennek a 2600, 3400 és X-es társaik. AMD-k.
Intel terén 9500, 9700 biztos, hogy jó neki. Bár szerintem egy 8700-on is vígan elfutna.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Esetleg, egy elviselhető árú konfigot, ami nem csilliárdokba kerülha ajánlanátok! Ja SSD megvan már...Köszönöm
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Szóval nem RICO épület. 😊
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
ha meg beállítom a témáknál, hogy szovjet téműjú épületeket hozzon létre, nem hoz létre semmit. ha a kerületeknél kiveszem a területből egy kis részt, ott egyből elkezd építkezni... 😞
vagy kéne egy ugyanilyen épület, csak rico támogatott. van sok féle, de nehéz meg keresni a megfelelőt
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én probléma nélkül megoldottam és már rég a gépen a kiegészítés.
De sikerült és megvan az ingyen kiegészítő.
Hogy milyen acc-hoz, azt csak te tudhatod.
Lehet hogy a kliensbe igen, de a weblapon, nem.