A galaxis őrzői - Nyugdíjazhatjuk a Bosszúállókat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt a cikket is csak egyvalaki írhatta....
Az első mondatánál már kiakadtam és kicsit de javu érzésem is van, mert egyszer szinte ugyan ilyen semmitmondó összehasonlítást olvastam itt az sg-n, csak akkor nem filmek, hanem színészek voltak a diskurzus tárgyai (Jack Nicholson és Heath Ledger). Hála Istennek a Marvel-nél nem úgy gondolkodnak, mint az egyszerű cikkíró, és biztosan fogják folytatni a másik univerzumot is. A Vasembert felhozni negatív példának azon filmek közül, pedig kifejezetten nagy mellényúlás.
Látvány tekintetében részben egyet kell értenem, valóban rendben van a film, de illett volna hozzátenni, hogy a 3D ismét csak pénzlehúzás, ugyanis semmilyen térhatással nem rendelkezik a film. A Bosszúállók ezzel szemben még TV-n is pazar térhatással rendelkezik. Poénok tekintetében is szerintem a mérleg nyelve utóbbi film felé mutat.
SPOILER:
"szerkezeti felépítése is élesen elütött a tipikus és unásig ismert képregényfilmes sablonokat alkalmazó produkcióktól." ezt a mondatot pedig muszáj kiragadnom, annyira "tetszett".
A Bosszúállókban véletlenül nem az volt a story, hogy a Föld nevű bolygón egy idegen fajt pusztítását kell megakadályozni, akik segítségére egy színes fénylő izé van?
Mintha valami hasonlót láthatnák itt is.
A film egyébként rendben van, de a róla írt cikk több sebből vérzik.
Az első mondatánál már kiakadtam és kicsit de javu érzésem is van, mert egyszer szinte ugyan ilyen semmitmondó összehasonlítást olvastam itt az sg-n, csak akkor nem filmek, hanem színészek voltak a diskurzus tárgyai (Jack Nicholson és Heath Ledger). Hála Istennek a Marvel-nél nem úgy gondolkodnak, mint az egyszerű cikkíró, és biztosan fogják folytatni a másik univerzumot is. A Vasembert felhozni negatív példának azon filmek közül, pedig kifejezetten nagy mellényúlás.
Látvány tekintetében részben egyet kell értenem, valóban rendben van a film, de illett volna hozzátenni, hogy a 3D ismét csak pénzlehúzás, ugyanis semmilyen térhatással nem rendelkezik a film. A Bosszúállók ezzel szemben még TV-n is pazar térhatással rendelkezik. Poénok tekintetében is szerintem a mérleg nyelve utóbbi film felé mutat.
SPOILER:
"szerkezeti felépítése is élesen elütött a tipikus és unásig ismert képregényfilmes sablonokat alkalmazó produkcióktól." ezt a mondatot pedig muszáj kiragadnom, annyira "tetszett".
A Bosszúállókban véletlenül nem az volt a story, hogy a Föld nevű bolygón egy idegen fajt pusztítását kell megakadályozni, akik segítségére egy színes fénylő izé van?
Mintha valami hasonlót láthatnák itt is.
A film egyébként rendben van, de a róla írt cikk több sebből vérzik.
Nem kellett összeollózni, 50 éve készen van az alapanyag, de a filmben szereplő legfiatalabb karakter is 40 éves, és igen sokat vendégszerepeltek korábbi Marvel füzetekben, olyannyira, hogy az első saját sorozatuk 1990-ben indult csak el.
Bennem is felidéződött ez az öreg klasszikus a vetítőteremben egyébként. 😊
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Megnéztem tennap ezt a filmet, de nem vágtam magam hanyatt. Egy kicsit innen, egy kicsit onnan ollóztak össze a Marvelék. Az univezum a Thor-ból való, a főhős a sisakját a Vasembertől kapta stb.
Kétszer sikerült elmosolyodnom, gyerekeim egyszer felkaccantottak. Szóval ez a film komolytalan volt inkább mint vicces. A bosszúállóktól messze van. Tipikusan az a kategória ami után az ember azt gondolja, "baszki ezt le is tölthettem volna..."
Kétszer sikerült elmosolyodnom, gyerekeim egyszer felkaccantottak. Szóval ez a film komolytalan volt inkább mint vicces. A bosszúállóktól messze van. Tipikusan az a kategória ami után az ember azt gondolja, "baszki ezt le is tölthettem volna..."
往前看同志
Mi a fene... Van olyan cikk is ezen az oldalon, ami nem arról szól, hogy mekkora bevételeket hoz/nem hoz egy film, illetve mekkora fos egy film? Lecserélték a cikkírót, hogy kijött egy pozitív kritika is?
Csak nekem ugrik be erről a filmről az Ötödik elem? Poén, akció, bolygók közti repkedés... Nekem jobban hasonlít arra mint a Bosszúállókra. Vagy azért mert az Marvel és zöld a banda egyik tagja? :o)
Mosómedve, Groot volt a 2 legjobb karakter 😄 Jó film volt.
Bosszúállókkal összehasonlítani szerintem hülyeség.
A Bosszúálló film akciósabb, komolyabb
A galaxis őrzői meg inkább vicces, akciós, scfi 😄
Vin Diesel: A nevem Groot 😄 Komoly szöveget kellett megtanulnia 😄
Bosszúállókkal összehasonlítani szerintem hülyeség.
A Bosszúálló film akciósabb, komolyabb
A galaxis őrzői meg inkább vicces, akciós, scfi 😄
Vin Diesel: A nevem Groot 😄 Komoly szöveget kellett megtanulnia 😄
Jó volt, de semmi extra. Ugyanúgy fogom elfelejteni, mint a Bosszúállókat. Azért Pratt jól játszott. Szegény Del Toronak nincs szerencséje az értékes kövekkel... bár most legalább nem lőtték fejbe 😄
2D-ben és feliratosan néztem meg. Nagyon tetszett. A Bosszúállókat nem kell nyugdíjazni szépen megférnek egymás mellett. A cikkíró már megint hülye.
Jó persze tudom, hogy valójában ő a fő troll aki azért ír ilyeneket, hogy flamet generáljon. Hát nesze.
Jó persze tudom, hogy valójában ő a fő troll aki azért ír ilyeneket, hogy flamet generáljon. Hát nesze.
A cikk írója miért erőlteti minden cikkben, hogy a Galaxis őrzői nem kaptak felvezető filmet? Vasember, Thor, Amerika Kapitány, Hulk önálló karakterek ugyanabban az univerzumban, saját füzetekkel, míg a Galaxis őrzői így egyben egy képregény.
Megnéztem moziban, a 3D-s plusz dolgot nem értem, semmilyen plusz nem volt benne a 3D-től szerintem. Egyszer elmosolyodtam a műláb dolognál, a többi poén erőltetett volt, bár a végén is nevettem
SPOLIER!!!! összekapaszkodunk és akkor legyőzzük a gonoszt, ezt tuti a forgatókönyvíró bácsi/néni 10 éves kisfia javasolhatta, mert hogy felnőtt ember ilyet ki nem talál és le nem ír az biztos SPOLIER VÉGE !!!!!
Összeségében 10/5 a film pár jó ötletért, de ha még 1 hetet csiszolnak a gyermeteg forgatókönyvön és nem derül ki az 5. perc környékén, hogy mi lesz a vége, akkor jobb lett volna a film.
SPOLIER!!!! összekapaszkodunk és akkor legyőzzük a gonoszt, ezt tuti a forgatókönyvíró bácsi/néni 10 éves kisfia javasolhatta, mert hogy felnőtt ember ilyet ki nem talál és le nem ír az biztos SPOLIER VÉGE !!!!!
Összeségében 10/5 a film pár jó ötletért, de ha még 1 hetet csiszolnak a gyermeteg forgatókönyvön és nem derül ki az 5. perc környékén, hogy mi lesz a vége, akkor jobb lett volna a film.
Megnéztem moziban pedig nem akartam - még a trailer sem tetszett - de ha már mentem ez tűnt a legjobb választásnak. Meglepő, de nagyon tetszett, pedig távol áll tőlem ez a műfaj.
Szinkronosan néztem, de még ez sem rontott az élvezeti értékén. Nagyon jó, könnyed kis szórakozás, sok humorral, látványos jelenetekkel. Olyan érzésem volt miután kijöttem a moziból, mintha egy Star Wars vagy Indiana Jones filmet néztem volna. Nekem kifejezetten tetszett. Pont ugyan olyan kellemes csalódás volt, mint a Bosszúállók.
Utoljára szerkesztette: immovable, 2014.08.19. 08:28:31
Szinkronosan néztem, de még ez sem rontott az élvezeti értékén. Nagyon jó, könnyed kis szórakozás, sok humorral, látványos jelenetekkel. Olyan érzésem volt miután kijöttem a moziból, mintha egy Star Wars vagy Indiana Jones filmet néztem volna. Nekem kifejezetten tetszett. Pont ugyan olyan kellemes csalódás volt, mint a Bosszúállók.
Utoljára szerkesztette: immovable, 2014.08.19. 08:28:31
Hála az égnek ezekre a förtelmes filmes cikkekre semmit nem szoktam adni. Az itteni filmekkel kapcsolatos irományok az én filmes ízlésemtől és gondolkodásomtól, még az említett nap-föld távolságnál is nagyobb.
Amúgy meg az egész Marvel univerzumban a számomra legbosszantóbb Wolverine (Rozsomák) átkeresztelése Farkas-ra. Nem is értem, hogy az akkori fordítók fejében ez hogy születhetett meg! Legalább egy X-Men képregényt a kezükbe vehettek volna anno...
Az eljövendő múlt napjairól meg ne is beszéljünk. Az eredeti képregény szerint arra az "el" előtagra semmi szükség nem volt.
Amúgy meg az egész Marvel univerzumban a számomra legbosszantóbb Wolverine (Rozsomák) átkeresztelése Farkas-ra. Nem is értem, hogy az akkori fordítók fejében ez hogy születhetett meg! Legalább egy X-Men képregényt a kezükbe vehettek volna anno...
Az eljövendő múlt napjairól meg ne is beszéljünk. Az eredeti képregény szerint arra az "el" előtagra semmi szükség nem volt.
pfff...
A tótiszos "szürke 50 árnyalata" művet kevés dolog veri. Oroszlánkirály-Lángoló szex avagy Kings of Leon-Sex is on fire. Több itt!
Azért nálunk ennek a marhaságnak komoly hagyományi vannak.
Gondolj csak Verne Gyulára.
Legalább akkora hülyeség, mint amikor egy műfordításnál tükörfordítást várnak el.
Gondolj csak Verne Gyulára.
Legalább akkora hülyeség, mint amikor egy műfordításnál tükörfordítást várnak el.
Nem is az a gond hogy magyar. Hanem az, hogy el van baszva. A star lord az mondjuk csillagúr, ami még jól is hangzik.
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
Korrekt Marvel múvi, de azért az, hogy lekörözné az Avengers-t, erős túlzás. (Szokásos SG-s szenzációhajhász iromány)
Élvezhető film, megéri a pénzt, de aki teheti eredeti hanggal nézze, mert amit a szinkronnal (magával a fordítással) műveltek az felháborító. Mikor süllyedtek odáig, hogy a NEVEKET is 'lefordítják'? Az ezt követő filmekben gondolom a George az Györgyre, a Michael meg Mihályra változik a hazai mozikban. Még szerencse, hogy Groot-nak nem találtak ki valami ostobaságot, mondjuk G-gyökér. (Annak ellenére, hogy hollandul 'nagy'-ot jelent) Csak nálam csapta ki ez a biztosítékot?
Azért a Vin Diesel-es 'I am Groot!'-nak nincs párja. ^^
Utoljára szerkesztette: Jaffa 2843, 2014.08.19. 00:21:29
Élvezhető film, megéri a pénzt, de aki teheti eredeti hanggal nézze, mert amit a szinkronnal (magával a fordítással) műveltek az felháborító. Mikor süllyedtek odáig, hogy a NEVEKET is 'lefordítják'? Az ezt követő filmekben gondolom a George az Györgyre, a Michael meg Mihályra változik a hazai mozikban. Még szerencse, hogy Groot-nak nem találtak ki valami ostobaságot, mondjuk G-gyökér. (Annak ellenére, hogy hollandul 'nagy'-ot jelent) Csak nálam csapta ki ez a biztosítékot?
Azért a Vin Diesel-es 'I am Groot!'-nak nincs párja. ^^
Utoljára szerkesztette: Jaffa 2843, 2014.08.19. 00:21:29
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
FARKAS
ott megáll az eszem, hogy egy KIBASZOTT MOSÓMEDVE
Legalább a cikkírónak lehetne egy heréje, hogy ne hívja a főhőst ŰRLORDNAK. STAR LORD az isten szerelmére ne ezt az elba**ott elmagyarkodott szinkront használjuk.
Aki el akar menni és megnézni a filmet, az ne e miatt a cikk miatt tegye, mert ez a cikk nagyobb távolságra áll a valóságtól, mint a Föld-Nap távolság.