Szexvideó - Ezt hogy lehetett elszúrni...?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem. Szerintem is sz@r film. Nagyon unalmas az egész film.
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
A Slayer azért jó poén volt 😄 /elfogult/
Diazban maximum anno a Maszk című filmben lehetett gyönyörködni, mert akkor még kinézett valahogy...
Szerintem Segel csak azért csinálta(tta) meg ezt a filmet, hogy Diazban gyönyörködhessen, meg jól letapizhassa, mert komikusnak még Sandlernél is kínosabb. Ő legalább elsüt néha egy-egy jó poént.
Szetagymosott plazazo-vasarlo magyarok ezt is megnézik, hátha az asszonyak bejon oszt otthon kufircolhatnak. Semmi mas ertelme nincs.
Csak a traieler és a képeket láttam a filmből, de nekem 2 dolog jött le:
1.) Nem fogom megnézni, mert gagyinak tűnik
2.) Diaz még így negyvenesen is bombaformában van, bármikor bevállalnám :-) külön jó pont, hogy maradt a természetes ciciknél.
1.) Nem fogom megnézni, mert gagyinak tűnik
2.) Diaz még így negyvenesen is bombaformában van, bármikor bevállalnám :-) külön jó pont, hogy maradt a természetes ciciknél.
A Sarah Marshall óta nem láttam olyan Segel filmet, amit ne lett volna szó szerint fájdalmas végig nézni. Úgyhogy nem lep meg, hogy ez is szar. De a Apple-zombie-k recskázhatnak rá.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Szintén! Még ingyen se nézném meg nem hogy még fizessek is érte. Ez a film egy lapos fing,
Unalmas SzV azon kényszerképzete, hogy az egymondatos sztori jó. Akkor jó, ha jónak találják ki. Ebben a sztoriban így egy mondatban nincs benne másfél óra szórakozás, ez pont az a film, ami majdan letöltve sem fog érdekelni.