Energiacímkét kapnak a porszívók szeptembertől

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az emberek azt veszik meg, amelyikre nagyobb szám van írva, mert nyilván az szív a legerősebben. Ne a gyártókat hibáztasd, ugyanígy van megapixeleknél és a megahertzeknél (ebbe AMD tönkre is ment).

barret
20 éve remekül elvoltunk a 600 wattos porszívókkal.
Nem a fogyasztást kell csökkenteni,hanem a hatásfokot növelni.
A legtöbb gép már fordulatszám szabályzós,be tudom állítani a kívánt teljesítményt.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Tetsuo

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

ed-nél 84 porzsákos porszívó van, ebből 29 db 1600 W feletti, 1 db 900 W alatti, szóval a 2017 utáni 900 W-os határ elég meredek, nyilván szart sem ér.

Azért az ilyen idiótaságokat megszavazó politikusokat kirugdosnám pl az audikujból, ha olyan környezetbarátok takarodjanak tömegközlekedni!

(Hozzáteszem a címkézés helyes, de ne korlátozzák a működést, utána a vevő eldöntheti mi a jó neki.)
Sir Quno Jedi
Mer a külföldi balfaszoknál visszafelé adják az érdemjegyeket a suliban, nem úgy mint nálunk és ehhez igazodik ez is. Szal. náluk az A+ a nonpluszultra. Még1x: mer balfaszok. Mifelénk okos balkániumban viszont 1-5-ig megy a számozás. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Értem én, hogy egyre jobb eszközök jönnek ki, de mi értelme van a betűjelzésnek, ha van D, C, B, A, A+, A++, A+++, A+++++++++++++....
Miért nem lehet azt mondani, hogy A a legrosszabb, és ha évente kiadnak még energiatakarékosabb eszköz még akkor is bő 15 évig lehet címkézni őket. Vagy mondják, hogy Z a legrosszabb és mehet visszafelé...