Gotham
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
by Sorozatjunkie
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
By Sorozatjunkie
van akik a húszas évei elejére teszik, van akik a végére.. most 15 a srác, ha megéri a sorozat a 10. évadot, akkor lesz 23,
az már szerintem bőven belefér.. az meg csak a nézettségtől függ, hogy hány évadot ér meg.. ott van példának a Supernatural esete, most jön a 12. évad.. de a Smallville is megért 10 évadot.. Csillagkapu szintén .. ritka, de nem lehetetlen..
és ha a Fox, mint országos csatorna nem akarja elhúzni addig a dolgot, még mindig átveheti valamelyik kisebb kábeles társaság (pl. a CW, aminek elég jól mennek a DC-s sorozatok..)
Batman-képregények meg gyakorlatilag 70 éve mennek.. több tucat olyan ellenfele volt, akinek az "előtörténetére" lehet alapozni jó pár részt.. én nem félek attól, hogy kifogynának az ötletekből és lehetőségekből..
plusz a sorozat nem szükségszerűen követi a képregényeket vagy a filmeket mindenben.. jóformán a képregényekben is számtalan "reboot" volt, kisebb-nagyobb eltérésekkel.. simán megtehetik, hogy 20 évesen már köpenyes hős lesz, és akkor csak 5 évadot kell összehozni..
azt is el tudom képzelni, hogy az utolsó pár évadban már valami kendővel a fején nekiáll hősködni, de akkora még nem alakul ki nála a "Batman" dizájn..
én csak arról beszélhetek amit tudok, hogy örülnék egy kis batmanezésnek is
fél-egy évadot megérne, aztán ha nem megy nekik meg rosszul fogadják az emberek, akkor lelövik a sorozatot és kész.
ha meg kajálják, természetesen hadd szóljon.
egyébként többen arra a véleményre jutottunk még a sorozat első évadában, hogy valószínűleg az lesz az évadzáróban, hogy felölti a batman ruhát és nagy kameramozgás, badassesen bemondja hogy I'm batman és ennyi. ezt továbbra is elképzelhetőnek tartom. egyébként a gyerek most 15 éves, kétlem hogy még 10 évig elhúznák, talán ha ott a vég már 20 évesen öregebbre sminkelik batmannek, vagy valami dublőr játszik majd helyette, senki sem tudja hogy fog öregedni... lehet kölyökképű lesz még 30 évesen is.
szóval lehet ez áll a hátterében, hogy azért megy lassan a történet, mert fiatalok a szereplők és nem ugorhatnak bele 4 évet, anélkül, hogy lecserélnék őket, ami kicsit béna lenne, de nem lenne más választásuk. ezért valszeg elketyeg ahogy most, mi meg reménykedünk hogy nem kaszálják el. főleg nem teljesen, hogy ne legyen befejezés, de egy összecsapott befejezésnek se örülnék.
egyébként egy éve a Jim Gordont játszó színész is azt mondta az utolsó jelenet utolsó képe lesz, hogy felveszi a batman ruhát...
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.06.05. 20:32:36
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
a következő évad már szeptember végén indulni fog.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
persze pár hülyeséggel. mint pl fake Gordon tudja mindenki nevét, ok hogy a társáét, de rohamrendőr parancsnokét is? ok aztán volt egy rész ahol láttuk szenved a régi emlékekkel, de megúszta. gyanús kellett volna, hogy legyen, ha erre ami történt valójában nem is gondolhattak, de biztos felhoztam volna a társa helyében, hogy ezt beoltották valamivel ott bent.
viszont az KURVA erős volt szerintem ahogy pont Barbara buktatta le és gondoltam hogy ez lesz, egy nő jobban észreveszi az ilyesmiket :D
a másik Selina, úgy utálom, hogy mindig a rossz oldalra áll, féltem megint ez lesz, igaz választása sem volt most. furcsa volt az a beszélgetése Bruceal, az őr is csak úgy elfogadta, hogy olyasmiket mondanak stb :D bár Selina nem buktatta le magát Brucetől okosabb volt.
Strange bomba élesítése, ok hogy Peabody Fish hatása alatt volt, de a 2 őr? hülyén nézett ki :D
aztán ha tudták volna, hogy elszabadítják azt a buszt.... lehet jobban jártak volna ha felrobban az egész a fenébe, még ha piszkos bomba lett volna a végén talán akkor is. az a sok szörny is ki fog nyírni annyi embert mint a bomba tenné. de az a hatástalanítás :D mindent megért. gondoltam hogy csak szomjas, de azok az arcok :D de állat volt. azért a valóságba ne alkalmazzuk, mert valszeg azonnal robbanna, ha átviszi a víz az elektromos jelet a detonátorhoz :D
a végén örültem volna ha lelövik Fisht, bár nem számítottam rá, de a fenébe már hogy mindig jól jár. egy gatlinggal az oldalamon tuti nem az elfutást választottam, megsorozhatták volna. bár már az elég furcsa volt, hogy Butch ismét Pingvinhez szegődött. de Fisht se kedvelheti túlzottan megérdemelte volna a golyót :D
az is mekkora marhaság volt, hogy kaptak jelentést hol van a busz, persze ráfutott karambolozott, nem mozdult onnan sehova, Bullock kért helikoptert meg minden szart, de egy hajléktalan nő előbb odaért mint a zsaruk? :D
oké, tudom kötözködöm csak, ezek a részek nélkül nem működött volna tovább a történet stb, nem lehet mindig ultra logikusan vezetni. emígy megkaptuk amire számítottam, egy brutális 3. évad felvezetőjét, nem történhetett volna jobban, ahol voltak, nem fejezhették volna úgy be, hogy ellőnek minden rakétát, elvarrják a sok szálat amit elkezdtek futtatni, mert akkor üres lett volna a 3. évad. jó volt ez így
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
Next PC upgrade: 2022
szerintem az 1 .évadé jobban sikerült.
Megnyugodhatna mar kicsit ez a sorozat mer kezdem unni ezt a minden reszben meghal, feltamad valaki dolgot.
Galavan is milyen legyőzhetetlennek tűnt első felében az évadnak. meg hogy minden összejön neki. igazad van jobb volt, hogy reálisabb volt, Strangevel magam sem szimpatizálok az első pillanattól kezdve és igen, eléggé megsokszorozódtak a nevetséges elemek, hogy használjam a megfogalmazásod, de ez mind képregényből van és egy képregény sorozatnak nem tudom felhánytorgatni. én sem szeretem az ilyesmiket, de itt valahogy egyáltalán nem zavartak, mert annyira leköt a történet, hogy észre sem veszem nagyon, vagy nem olyan súlyosan esik latba.
köszi T0CsEk a videókat, így már jobban értem, hogy mi van. meg a szezonzáró is odateszi magát, azt is jó hogy beillesztetted. még jó, hogy idén kezdődik a 3. évad, nehéz lenne kivárni az 1 évet :) nem tudom mikor, remélem szeptember végén ismét. nyárra meg lesz Mr.Robot
évadzáróban
kicsit ugrálni fogok mert most ugrok az elejére, jó hogy kiderült végre, hogy van Hugo felett is valaki, mert furcsa is volt eddig mintha ő vezetné az egész műveletet, jól elhitette a nézővel, de jó hogy bedobták azt a rejtélyes valakit.
mikor Bruce bement látogatóba, nekem elég furcsa volt hogy annyira egyedül hagyták Hugoval... már első pillanattól belém nyílalt ez, pláne később hogy milyen témát feszegetett vele Bruce.
aztán a pillanat, mikor kimondta hogy vigyék őket :D na ott mennyi minden feloldódott. jól játszik a feszültséggel a sorozat még mindig.
Selina része jól indult, de egy kicsit el lett bénázva azért, pl nem a zárat próbálta kiégetni, hanem egy egész falon átégetni magát stb. meg úgy láttam nagyon helyesen megkötözte Selina stb erre egyszer csak ott termett. na mindegy megoldották
Nygma szólal meg a beszélőn, na ott biztos páratok nagyon örült, még nekem is tetszett pedig nem vagyok kimondottan Nygma fan :)
a vége meg.... fúú de bánom hogy nincs itt a következő rész. de az már az évadzáró lesz, azta, annyi szál van, ebből nem sok lesz lezárva, még a 3. évad is rá fog menni még ezeket mind elintézi. durva lesz.
ahogy a sorozat után éreztem, úgy tűnik Fishnek hosszabb szerepet szánnak a visszatérésében mint Galavannek, mert közel sem olyan gyorsan fejlődik a szála lassabban bontakozik ki, ennek annyira nem örülök.
Hisz Jim a törévényes úton nem tud ezekkel szembeszállni, lényegében jó ideje nem is úgy teszi, hanem amolyan csináld magad igazságosztóként ténykedik.
Lényegében most jim játsza el batman szerepét és van folyamatosan konfrontációban a kormánnyal,rendőrséggel és ő az aki ha kell megkerüli a "törvényes" utat, hogy elbánjon a gonoszakkal.
Én ez után az évad után már behoznám brucot fiatal batmanként vagy valami hasonlóként.
Jimmel nem tudom, hogy mennyire lehetne még egy évadon keresztül eljátszani ezt a macska egér játékot, hogy akkor most rendőr vagyok, de ha kell megkerülöm a törvényt, mert máshogy nem lehet xy-t megállítani.
Akkor bratyizok pingvinnel mert épp kapóra jön, de közben azért az igazságot és törvényességet tűzöm a zászlómra, már ha épp nem vagyok a körözött közellenség az önbíráskodásaim miatt.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
ez jimről, meg gothamről szól.
Pedig de jó is volna egy full Batman sorozat ilyen minőségben.Érdekes régen a külső bugyis gagyi Batman tudott ezer évig futni a tvben? Most meg se merik lépni legalább 1 rövid évad kedvéért se,hogy mit mutatna.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.13. 10:03:19
Next PC upgrade: 2022
a vége odabaszott ,ez már hiányzott, ez a pingvin :)
selina... hát igen, ő is 1000x féleképpen megmenekülhet, lehet kiderül hogy
A nagy bajom a sorozattal tényleg az, hogy nagyon kellene bele batman előfutár bruce, mert iszonyat amit részről-részre művelnek vele.
Simán a legrosszabb karakter az egész sorozatba és nem is nagyon tudnak vele mit kezdeni.
Kezdhetné már próbálgatni a szárnyait:)
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
vége meg wtf most meghal S ? Nem ő lett volna a macskanő?
"You should know by now bullets don't kill this man Jim"
és erre RPG :D beszarás
a gothami rendőrök most már elég gyakran kiírtódnak, azért erre figyelni kéne egy kicsit, hogy ne írtsák ki évadonként az egész rendőrséget mert senki nem menne oda dolgozni így a hihetőség egy kicsit csorbul.
Galavannal egyébként nem tudom, hogy nem-e jártunk volna jobban ha fejlövést kap abból a shotgunból... mert a fogócska simán elmegy az évad végéig vagy tovább. igaz valszeg nem jártunk volna jobban, mert most érezhetik először a szuperhős rajongók hogy jött valami szuper gonosz akin ráadásul még köpeny is van :D
a Barbarás rész durva volt, rendesen túljátszott, de tisztára misztikus az a nő :D
Pingvin sztem jobban örül Galavan visszatérésének mint Strange, mert újra megölheti :D
whatnext.eu alapján:
19. rész - 05.02.
20. rész - 05.09.
21. rész - 05.16.
22. rész - 05.23.