Gotham
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Brutál rész volt és tetszik, hogy a díszletben megmaradtak a képregénynél. Pl. az a széf Gotham Safe Co. felirattal annyira jól nézett ki mintha egyenes a képregényből másoltak volna egyet. Jó sztori, jó díszlet, 10/10-es sori
Szerintem be volt drogozva, vele kapcsolatba egyéb nagy pálfordulást nem húznának meg.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
inkább az volt nagy, hogy Barbarán úgy éreztem már azonosult az Ogreval, a végén azt hittem megtámadja Gordont
Ez hatalmas volt: kép <#taps>#taps>
Kegyetlen jó ez a sorozat, olyan magasságokban van így a szezon végére, hogy el sem hiszem.
Ráadásul ezt egy 22 részes évad alatt adják elő.
Nem is értem miért nem pörögö a topik
Ráadásul ezt egy 22 részes évad alatt adják elő.
Nem is értem miért nem pörögö a topik
azt hogy sikerült összehozni, hogy a 19. ben sem történik semmi szerintem? na az tele van mindennel, a 20. lett egy kicsit lapos, de belefér az ilyen is.
Bepótltam a 19-20.részt és ha szerinted alig történt benne valami akkor tényleg nem neked való a sorozat.
Olyan büdöskurvajó volt ez a 2 rész az elejétől a végéig, hogy bexarás.
Egyértelműen a legjobb képregény sorozat, csak nagyon fáj a szívem azért, hogy a Batman-el a középpontba valszeg sosem lesz normális sorozat...
Olyan formában, mint a Gotham instant fav lenne, olyan formában mint azt a CW csinálja inkább hagyják a picsába.
Olyan büdöskurvajó volt ez a 2 rész az elejétől a végéig, hogy bexarás.
Egyértelműen a legjobb képregény sorozat, csak nagyon fáj a szívem azért, hogy a Batman-el a középpontba valszeg sosem lesz normális sorozat...
Olyan formában, mint a Gotham instant fav lenne, olyan formában mint azt a CW csinálja inkább hagyják a picsába.
Nem neked való, számodra túl bonyolult
http://gaborszantai.co.uk/
Nigma az beszarás volt.
"Riddle man"
kurva gé baszná meg micsoda rész volt te jó ég atya világ micsoda rész... fú.
fish nem volt benne, én szeretem, csípem a színésznőt aki játsza. na mindegy. nigma baszod ez mi volt ez a fej? jézusom, oltári játék!

kurva gé baszná meg micsoda rész volt te jó ég atya világ micsoda rész... fú.
fish nem volt benne, én szeretem, csípem a színésznőt aki játsza. na mindegy. nigma baszod ez mi volt ez a fej? jézusom, oltári játék!

Remélem Fisht nem akarják az utolsó részig elhúzni... Már most is majdnem átpörgettem a jeleneteit, annyira erőltetett...<#unalmas>#unalmas>
Bruce lehetne már kicsit tökösebb 😄 vhogy az őt alakító srác nem vmi hiteles számomra. Touch-ban pl. sokkal jobban állt neki az a szerep ami az övé volt.
Gordon a végén priceless.
Fasza lett, vegre Gordon is golyokat novesztett maganak es elkezdett ferfikent viselkedni.
12. résztől van bepótolni valóm, ma láttam azt meg a 13. at, már majdnem megörültem, hogy kiírták Fisht... Éjjel sztem felfejlődök a 18. részig
Joker 4ever
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Mad Hatter egy tudós, aki az őrült kalaposnak képzeli magát, és kütyükkel + hipnózissal képes irányítani másokat
Mr. Freeze szerepelt az egyik filmben is (őt játszotta Schwarzenegger), szintén tudós, a felesége halálos beteg lett, így lehibernálta és próbál gyógymódot találni rá.. közbe valami baleset folytán Freeze teste is "mutálódott" és csak fagypont közeli hőmérsékleten képes életben maradni, így folyamatosan egy speciális szkafandert visel.. van egy spéci fagyasztó fegyvere is, és előszeretettel próbálja elhozni Gothamra az újabb jégkorszakot..
Clayface egy érdekesebb eset, a folyton megújuló képregények során vagy 8 különböző személy is volt, aki végül Clayface -szé vállt..
továbbá azért is meglepő lehet a feltűnése, mert míg Batman legtöbb ellenfele bár rendkívül intelligens, de egyszerű halandó, addig Clayface inkább már természetfeletti lény.. teste agyaggá vállt, így képes formázni, fegyvert (kardot, buzogányt) alakítani a kezéből mások alakját felvenni, és nem igazán sebezhető.. bár ahogy elnéztem a wiki-t, az 1. Clayface az Basil Karlo volt, egy színész, aki megőrül valamiért, és csak valamivel később alakult át Clayface-szé.. gyanítom ő fog még emberként szerepelni a Gothamban...
Court of Owls -ról eddig én se hallottam, ahogy elnézem, valami bűnözőcsoport
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Azt, hogy a Court of Owls jönni fog, azt már a Wayne-gyilkossággal kapcsolatban sejtettem.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A Gotham 2. évadjára érkezni fog:
Clayface és The Mad Hatter, valamint Mr. Freeze, és úgy néz ki, hogy sikerül megvalósítani a Court of Owls behozatalát is. Ezeken kívül két potenciális történetszál lehet Bruce Wayne milliárdos karakterének megjelenése, valamint Jeroma karakterének további feltárása.
By Sorozatjunkie
Clayface és The Mad Hatter, valamint Mr. Freeze, és úgy néz ki, hogy sikerül megvalósítani a Court of Owls behozatalát is. Ezeken kívül két potenciális történetszál lehet Bruce Wayne milliárdos karakterének megjelenése, valamint Jeroma karakterének további feltárása.
By Sorozatjunkie
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
You got: Bruce Wayne
Bad people have tried to upend your entire life, but did you let that stop you? Nah. You’re smarter than people three times your age, a better cop than most of the cops are, and also have the resources to do whatever you feel is right. Remember, little Bruces: what doesn’t kill you makes you stronger, more determined, and full of a rage that can only be released by dressing up like a flying rodent and beating the crap out of petty criminals in the desperate, unrealistic hope that it will solve your problems.
Ez egy buziság, pontatlan teljesen.
Bad people have tried to upend your entire life, but did you let that stop you? Nah. You’re smarter than people three times your age, a better cop than most of the cops are, and also have the resources to do whatever you feel is right. Remember, little Bruces: what doesn’t kill you makes you stronger, more determined, and full of a rage that can only be released by dressing up like a flying rodent and beating the crap out of petty criminals in the desperate, unrealistic hope that it will solve your problems.
Ez egy buziság, pontatlan teljesen.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
You got: Alfred Pennyworth
You’re the badass to end all badasses! No really, you can do it all: cook, clean, answer the door, raise children, shoot people, and look sickeningly attractive all the while. That’s not to say you don’t have a soft spot, though, and you’ll do anything to protect the people you care about. Anyone who underestimates you is doing themselves a huge disservice, and they are probably soon to find out.
meh :/
You’re the badass to end all badasses! No really, you can do it all: cook, clean, answer the door, raise children, shoot people, and look sickeningly attractive all the while. That’s not to say you don’t have a soft spot, though, and you’ll do anything to protect the people you care about. Anyone who underestimates you is doing themselves a huge disservice, and they are probably soon to find out.
meh :/
Na kiderítettem az igazságot. 😊 Április 13-án jön a következő (19.) rész, addig viszont pár előző részt újra mutatnak a TV-ben. Március 16-án a 10. rész megy majd a TV-ben.