Gotham
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Brutáljó rész volt, alig várom, hogy mondjuk az . évadnál legyünk hátha akkor már a szárnyait próbálgatja Batman. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szépen felpörög a dolog a szezon végére....utána pedig jön a 17. részben "Red Hood" debütje 😊
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.03. 07:04:01
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.03. 07:04:01
Annó a pilot után dobtam a sorozatot, pár napja viszont újra bepróbáltam és 2-3 nap alatt le is daráltam az összes részt...
Azt kell mondanom, hogy ez egy piszkosul jó sorozat😊
Azt kell mondanom, hogy ez egy piszkosul jó sorozat😊
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Utolso resz kicsit szemkerekitos, bar varhato volt.
http://gaborszantai.co.uk/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor megláttam Heyerdahl-t, már biztosra vettem, hogy ő lesz, akit keresnek 😄
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Szerintem meg csak a fordítókon múlik. De itt szvsz problémát fog okozni szinkronnál ha nem változtatnak. Esetleg ha úgy fordítják "Mi van? Nem magyarul beszélek?"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem hiszem, általában hűek maradnak a szöveghez (még ha hülyén is hangzik). Kisebb koromban sose értettem, hogy miért mondják egy filmben, hogy "maga beszél angolul" és hasonlóak, amikor magyarul beszéltek. Aztán amikor nagyobb lettem, akkor rájöttem, hogy azért van, mert a film eleve angolul készült, és a magyar szinkronban nem változtattak a szövegen. Lehet, hogy úgy gondolták így jobb (szerintem nagy hülyeség 😄), de lehet, hogy valami szerződés kötötte őket, hogy nem változtathatnak a szövegen. Ha az utóbb, akkor érthető. Szerintem itt is így lesz.
Hát a magyar az egyik legnehezebb nyelv (majdnem a legnehezebb az összes közül, kutatások és tesztek alapján a 2. legnehezebb), szóval lehet külföldön ezt mondják. 😄 Mi nem mondhatjuk, mert ugye mi magyarok vagyunk, így nekünk az könnyű, szóval marad a kínai. 😊
Hétfőn.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Zöld hajfesték meg egy kis fehér púder és simán eljátszhatná Jokert is.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Ismét nagyon jó rész volt!
Most pedig januárig pihenő...nagyon hosszú időnek fog tünni 😞
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2014.11.25. 08:20:46
Most pedig januárig pihenő...nagyon hosszú időnek fog tünni 😞
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2014.11.25. 08:20:46
😄DDDDD
A tegnapi, és a következő rész megint ritka "Asztak*rva!" téma
Nagy forma lesz ez a Harvey Dent is úgylátom 😊
Az első két rész után azt mondtam, hogy ennek a sorozatnak nem lesz nagy jövője, viszont részről-részre egyre jobban tetszik, szépen kibontakozott, örülök neki. Remélem jó sok évada lesz, és nem romlik a színvonal, hanem csak nő, mint eddig. 😊
Valamelyik nap belenéztem ütős kis sorozat, nem a szokásos holly fos. Mindenki a helyén van.
Az ha valaki ellenszenves az azt jelenti jól játssza az illető a szerepét.
Az ha valaki ellenszenves az azt jelenti jól játssza az illető a szerepét.
Az osszes ultetett Dacias roman techno-patkanynak ilyen van az egyszervolt moldav fiuegyuttes - O-Zone - sikerei ota...
http://gaborszantai.co.uk/
jó rész volt, végre minden színész kap ugyanannyi mélységet.
fisht alakító színész is gyönyörűen játszik, ahogy épp hallgatta az éneklő vénasszonyt, megtapsolta, de mosoly nélkül egyből odafordult a kiscsajhoz. zseniális közöny.
alfred és cobblepot a kedvencem
fisht alakító színész is gyönyörűen játszik, ahogy épp hallgatta az éneklő vénasszonyt, megtapsolta, de mosoly nélkül egyből odafordult a kiscsajhoz. zseniális közöny.
alfred és cobblepot a kedvencem