Total War: Attila előzetes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Éppen ezért kiemelt szerepet kap a városokban a tervezés, hiszen ha túl sűrűn építjük őket pillanatok alatt leéghet az egész."
eddig csak az volt, hogy a csata utána GC-ben is megjelent a rombolt épület ikonja. vissza már nemnagyon.
eddig csak az volt, hogy a csata utána GC-ben is megjelent a rombolt épület ikonja. vissza már nemnagyon.
angelus1991ster.blogspot.hu
Első világháborús Total War nemigen lesz, ne számítsunk rá. Ilyen nagyívű időszakot a CA képtelen megcsinálni, régebben képes lett volna. De ma már alkalmatlanok hozzá.
A veteránok világháborút kérnek!
És a Total War: Jenő mikor jön ki?
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Úgy látszik tegnap óta javítva lett a cikk. <#eljen>#eljen>
Hazai személyiség Attila hun kiràly
Biztos Gáspár Jánosra gondolt😊 amúgy ez tényleg durva "baki". Tiszta index.
hazai személyiség
<#banplz>#banplz>
<#banplz>#banplz>
Attilával lehet majd lenni. Családfa olyan lesz mint shogunban. A többi meg egy az egyben ugyan az mint Rome 2 ben, mivel nagyjából egy nagyra nőtt DLC az egész. Empire TW egy teljesen más stílust képviselt a szérián belül is, ezért volt olyan amilyen. Ez nem lesz olyan.
Azt olvastam valahol, hogy a hun néppel majd nem lehet játszani. majd valami dlc szarsággal kiszurják a nép szemét. Kicsit ,jobb lehetne a kampány, több lehetőség kéne bele.családfa is nagyon ratyi még mindig. A régiók menedzselése, áttekintése még vérszegényes. Sajnos túl sok energia megy el a csatákra és cgi videókra.
Régió népességszáma, adatai , vallások, nyersanyagok, kincsek . Ezek kellenek. Empire TW-ben bennt volt , hogy pl. Piedmont régió lakossága 3 millió , ezt kivették. Empire-Napoleon és még talán a Shogun 2 kereskedelme is jó volt.
Régió népességszáma, adatai , vallások, nyersanyagok, kincsek . Ezek kellenek. Empire TW-ben bennt volt , hogy pl. Piedmont régió lakossága 3 millió , ezt kivették. Empire-Napoleon és még talán a Shogun 2 kereskedelme is jó volt.