Súlyosabb a globális felmelegedés, mint gondoltuk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meghogy az ember nem tehet rola? Ember nelkul is ez lenne? Ne vicceljetek mar....
Van meleges persze de nem ilyen utemben mint ahogy tortenik....
Amúgy nagyon tetszett a MI-Micsoda könyv amit forrásként megjelöltél, gyerekként én is szerettem, de a téma egy kicsit bonyolultabb... :D
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2014.10.11. 16:24:46
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.10.10. 23:28:18
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
jégkorszak
Ha jól értem, egyrészt szerinted fals propaganda a globális felmelegedés, de ugyanabban a mondatban elismered, hogy azért van ilyen?
"volt a mostaninál sokkal magasabb is"
Volt, csak akkor még nem élt ember. Azt hiszem nem érted mi a probléma az éghajlatváltozással, tudod mezőgazdaságból él az emberiség, és nem boltban terem az étel. Ezek előállítása szélsőséges éghajlati viszonyok mellet igen nehéz (sok kárt tud okozni), azon kívül vízre is szükség van a mezőgazdaságnak, és a felmelegedéssel a sivatagosodás is megindul több helyen. Ja igen, az embernek alapból szüksége van vízre, ami csapból jön igaz, de a csap másik végén valami folyó, tó, vagy kút van, amit csapadék tölt fel. Arról nem beszélve, hogy a meleg miatt a kártevők, mind mezőgazdasági, mind embere veszélyes pl.: maláriát terjesztő szúnyogok is megjelennek. Azonkívül, ha egy területen nem tudnak megélni az emberek, népességvándorlással is számolni kell, azaz plusz szájakat kell etetni. Ezekre mind fel kell készülni. Ennyi.
"de amíg mindenfélét el lehet adni a végítélet címszó alatt, addig dübörög a gépezet. ez érthető. "
Milyen gépezet? És milyen termék amit ilyen címszó alatt lehet venni? Te vettél már ilyet?
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2014.10.10. 14:20:03
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Most akkor melyik? Melegedünk vagy hidegülünk?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
https://www.youtube.com/watch?v=nAi1RPs1RPQ
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)