Nem bizonyított az agyfejlesztő játékok hatékonysága

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a szem megóvása érdekében a könyvolvasás is ellenjavallott, plusz ha valaki túl sok könyvet olvas, még a végén úgy meghülyül, mint Don Quijote, aztán szélmalomharcba talál kezdeni 😄D

Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"

azért szerintem jobb egy kisgyereknek, ha tradicionális játékokkal fejlesztik az elméjüket és nem számítógépes játékokkal. és akkor még a szemük sem megy tropára 10 éves korukra.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Na gratulálok ekkora faszságot már rég olvastam 😄 Rengeteg cikk jelent már meg arról, hogy igen is fejlesztik a gyerekeket ezek a játékok.

BCs design: A politika összetett és bonyolult hatalmi eszköz, de valamit elárulok. Ha hülyéket ültetsz a trónra akkor annyi lesz a különbség, hogy velük fognak bábozni és nem a mostaniakkal. A vezető pozícióban csak karakteres emberek érvényesülnek, mint pl Gyurcsány és Orbán. A sörprolik meg maximum a kocsmákban.

ui: Félreértés ne legyen, a példákban szereplők nem pozitív politikai szereplők.
"Nem bizonyított az agyfejlesztő játékok hatékonysága"

juhééééé, akkor én csak szimplán zseni vagyok, semmi köze a töméntelen, játékkal eltöltött időnek ahhoz, hogy milyen kiba' okos vagyok! 😄D (szerk.) meg ügyes meg szép is 😄D

milyen okos, milyen ügyes a legkiseb(bugris)füles 😄D
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.10.30. 21:07:09

Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"

mondok egy dolgot amit ha megtanítanak az embereknek akkor sokkal okosabbak lesznek és sokkal jobb világban fogunk élni: Az embereknek a politikában az igaz senkit kell támogatnia. A magas pozíciójú gazdag tolvajt pedig támogatás helyet letartóztatni és elítélni.

ez máris sokkal hatékonyabb lenne mint ezek a gagyi játékok

+1
Arról nem is beszélve, hogy ezek a játékok megmaradnak a szórakoztató szinten. Ami igazán igénybe veszi az agyat, az pl. a programozás, egy rendszerintegrációs folyamat kidolgozása, vagy pl. bármely quantum elmélet megértése :-)
Sir Quno Jedi
Nos nyilván a gyártók szeretnek túlozni a reklámjaikban, de ha kijelentjük, hogy hát a memória stb. játékok nem fejlesztik/tartják szinten az agyunkat (nem bizonyítható, elég az konteónak), akkor ennyi erővel azt is kijelenthetjük, hogy tanulással és gondolkodással nem lehetsz okosabb, nem fejlődnek az elmebéli képességeid. CSAK Angry Birds-özzél nyugodtan, ez elég?! Há ez kérem gáz... Zárjuk be az iskolákat, gyújtsuk fel a könyvtárakat, tiltsuk be a sakkot és minden "ész"játékot! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3