Brutális krimi lett a Sírok között
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, az is megoldás, hogy az ember mindent megnéz, ami szar, hátha nem szar. Így lát mondjuk 10 hollywoodi filmből 8 bénát és örül a 2 jónak. Más szerint meg az a megoldás, hogy az ember megnéz 10 olyan filmet, amiről tudja, hogy megéri megnézni és ebből 8 jó lesz, 2 meg nem, mert nem jöhet be mindenkinek minden - és rohadtul leszarja, hogy volt 2 olyan film, ami bejött volna neki, de nem nézte meg a kritikák miatt. Mert soha nem is tudja meg, hogy azok bejöttek volna neki.
(És, ami fontosabb, a 6 szar filmnyi játékidő helyett, amivel te többet nézel, én megnézek további 5 jó filmet.)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.06. 08:21:37
De a következő filmjei is katasztrófák(nak tűnnek); erőlteti a Taken 3-at, Ted 2-t, de jön még a Run All Night a nagyon eredeti történetével ami alapján egy kiöregedő bérgyilkost alakít akit kényszerítenek, hogy felvegye a harcot az alvilággal, hogy megvédje a családját. HŰHA!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Major, 2014.11.05. 15:24:02