Decemberben pihenhet a gépünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Máris elérte a célját... a cím miatt itt fikázzátok... plusz egy klikk...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nem ertitek a cimet -.-
persze h senki nem fogja pihentetni, de uborkaszezon lesz a november utan (ac, fc, da:i stb)
masterthief
A cikkíró kissé bugyuta, szokás szerint. 😄
Egy játékos nem fogja csak úgy, ukk-mukk-fukk, pihentetni a gépet. Eddig megjelent jó pár játék, és nem mindenki 5-6 óra alatt játssza ki az éppen aktuális játékot, végigrohanva rajta. De még a régebbieket is elővesszük, ne a polcon porosodjanak.
Én az Sg cikkíróját pihentetném, amíg egy értelmes címmel és tartalommal ellátott cikket, össze nem hozna. De tudjuk hogy ez szinte lehetetlen. Ilyen f0s, sz@r sablonos cikk címeket, mint a mozgásban és társaik, már több a soknál.
Nincs itt értelmesebb cikkíró, aki kreatív és tud fogalmazni?

zola2000
Elvileg ez is decemberben jön bár ez az oldal nem tudom mennyire megbízható:
http://sg.hu/cikkek/109077/nem-minden-dlc-t-kap-meg-a-pc-s-final-fantasy-xiii-2

A novemberi összeállításból meg a valkyria chroniclest hagytátok ki, pedig még a metacritic szerint jóval gyengébb call of duty is bekerült 😊

A

Azért elég érdekes lesz az a gamer, aki december 1-ig letolja, a Far Cry4-et, Assassins Creed Unity-t és Dragon Age Inquisition-t... hogy csak a november végi nagyobb durranásokat említsem... és dec 1-től "pihenni fog" emiatt a gépe... Szóval ez a cím egy eszeveszett nagy baromság, már elnézést... ennyire nincs téma?
NEXUS6
Én az swtor kieget már meg is rendeltem. Az előző kieget ezért ingyért kaptam, és bónuszként extra sebbel kipörgethetem 55-ös szintig a karaktereimet.

Szal nálam 1-2 hónapig nem pihen a jószág. Vettem is egy Logitech G13 gémer billentyűt.
😊

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Narxis
Pedig igen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nem éri meg mi?...csak 1 hónapig el tud lenni az ember a novemberi címekből legalább 3mal,ha nem rohan végig...
decemberben pihenhet az sg firkászok gépe is,legalább nem lenne sok hülyeség a cikk rovatban 😊
Utoljára szerkesztette: xido, 2014.11.23. 03:02:06
Igen, csakis játékért kapcsoljuk be a gépet, és főleg új játékokért. omg
nem lesz miert bekapcoslni aztan folsorol X nagy cimet es 20M kismilio fejlesztoi jatek is van amit megeri elkezdeni jatszani pl interstellaria

barret
Akit érdekelnek a régebbijátékok,azt nem érinti ez a cikk...

Bérbe vehet? reklámfelület...