Borderlands: The Pre-Sequel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na, ennél a gírboxnál is jó nagy angol nyelvzsenik dolgozhatnak, ha annyit se tudnak, hogy olyan szó, hogy "Pre-Sequel" nincs, csak olyan van hogy prequel
ezt én már óvodás koromban is tudtam, pedig az se mostanában volt
ezt én már óvodás koromban is tudtam, pedig az se mostanában volt
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
A 2003-as XIII-ről nem is beszélve. A játék meg nem multis. Lehet játszani co-op-ban, de nem kötelező. Más "multis" elem nincs a játékban. Tehát fogalmad sincs miről beszélsz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.23. 20:38:32
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.23. 20:38:32
[merlinw.org]
"képregényes cell-shaded grafika ugyanis az első rész esetében óriási újdonságnak számított"
Mikor hol? A Prince of Persia egy évvel előtte jelent meg...
Mikor hol? A Prince of Persia egy évvel előtte jelent meg...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Egyáltalán nem jó ez a játék. A média nagyon felhájpolja de rengeteg a kritika ellene.
Csináltak a jelenlegi divatnak megfelelő multiplayer játékot csak kár hogy a single playerbe is ez van.
Égbeugrálás , szakadékba esés , meg a szokásos multis butaságok.
Első BOSS-t se tudtam lenyomni egy Sniperrel , semmi stratégia nincs benne a kis robotos viccek meg eltűntek belőle amiért lehetett eddig imádni.
Szóval nekem maradt agyatlan lövölde.
De aki szeret multizni meg százat lőni percenként az megtalálja benne a számítását.
Csináltak a jelenlegi divatnak megfelelő multiplayer játékot csak kár hogy a single playerbe is ez van.
Égbeugrálás , szakadékba esés , meg a szokásos multis butaságok.
Első BOSS-t se tudtam lenyomni egy Sniperrel , semmi stratégia nincs benne a kis robotos viccek meg eltűntek belőle amiért lehetett eddig imádni.
Szóval nekem maradt agyatlan lövölde.
De aki szeret multizni meg százat lőni percenként az megtalálja benne a számítását.