Az éhezők viadala: A kiválasztott, I. rész
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(szerk.) azt meg már csak mint magánvélemény teszem hozzá, hogy a Nyomorultakba se. mondjuk abba makkegészségesen se
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.11.29. 10:49:33
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
ha nem olvastam volna ilyeneket itt, be se merek írni, mert tartok tőle, hogy bannolásügyileg már így is rezeg nálam a léc (pedig próbálom én magam moderálni, csak nem mindig sikerül)
meg aztán amúgy se akarok én minden jónak az elrontója lenni, amint azt egy másik topikban már megkaptam valakitől
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Aki komoly művet akar, essen neki a Háború és békének. 😊
Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2014.11.28. 10:15:03
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
míg sok tehetséges író a nagy áttörésre vár, ami adott esetben csak egy kiadó érdeklődésének felkeltése, addig, aki ma tinilányos regényt ír, abból azonnal milliomos lesz amerikában.
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2014.11.27. 16:44:10
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Mindhárom könyvet olvastam, és a 3. rész könyvben is unalmas volt jó sokáig, aztán mikor beindult, teljes hiteltelenségbe fordult, ráadásul (szerintem/számomra) minden idők egyik legborzalmasabb befejezését is megkaptuk. Gyakorlatilag minden létező szempontból. Szomorú is, hiteltelen is. Ennyi erővel már inkább halt volna meg mindenki, mint a Hamlet-ben, még az is jobb végkifejlet lett volna.
Azért a film várós, főleg JL miatt.
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2014.11.27. 12:03:29
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A pelyhedző szakállú pisisek (is), és a miteszeres lánykák (is) viszont két pofira nyalják az ilyet.
Teszem hozzá: sajnos.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az ÉV széria első részét láttam, az elég is volt. Zskat a köbön. Vicc, hogy ezt kajálják a népek...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Utoljára szerkesztette: mortep, 2014.11.27. 08:50:51
Merem remélni hogy a Marvel azért profibban fogja venni ezt az akadályt, valamint a Hobbit 1-2 minden volt csak unalmas nem...