Call of Duty: Advanced Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zola2000
Ha jól tudom, ezekben az amerikai játékokban egyre inkább a multi a lényeg, az tolja meg a játékidőt. (mondjuk annyira nem vagyok képben, de talán a sikeres titanfallban nincs is kampány, elvileg mmofps )

A

sz4bolcs
"Nem csak a Call of Duty: Ghosts negatív értékelései, hanem az alaposan visszaesett eladások is komoly jelzésértékkel bírtak" ez egy annyira pc mondat... 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Remélem este azért még az alvás menni fog. 😊

Omega
Túl rövid, de jó játék. Ez igaz az összes codra. A nyafogóknak is ez lehet a baja.

Egy értelmű miért kapott 5 csillagot.... nem kicsit kapott a cikkíró zsebbe.....

És hát ilyen remek termékeket kell itt 5csillagozni (az MI-n kivül mindenre azt kapott) Jézusom, idén sokkal jobb játékok voltak, amik 3-4 csillagokat kaptak itt. Nem mintha nálam mérvadó lenne egy SG-s (vagy akár bármilyen) cikk/teszt, de azért álljunk már meg gyerekek.
nem csak most tűnt fel... mivel minden egyes cod-ot végigtoltam mivel hibái ellenére azért nem rossz játék pár órát megér
ez így van minden egyes idióta CoD-ban, Battlefieldben stb. Csak most tűnt fel?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

hát az mi-nél teljesen igaza van a cikknek annyit hozzá tennék hogy míg a társak állva lövöldöznek pár méterre az ellentől mindenfelé és nem kapnak egy golyót se addig a főhös még fekve fedezék mögött se érezheti biztonságban magát...