Sniper: Ghost Warrior 3

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kibővült a Sniper: Ghost Warrior Contracts 2

https://www.gamekapocs.hu/hir/71934/kibovult_a_sniper_ghost_warrior_contracts_2

Sziasztok hogyan kell egy zónát teljesen megcsinálni hogy eltünjön a térképről a piros jelzés?
Kerestem egy lopakodós játékot, és itt kötöttem ki. Legnehezebb beállításon játszottam saját magamnak meghozva azt a szabályt, hogy alarm nélküli küldetésteljesítést várok el magamtól. Sokszor volt reload, de megérte, imádtam ahogy fel-fel fedezgettem mindent, sok tucat percet azzal töltve, hogy mindent megfigyeltem. Végére mindentől függetlenül annyira kiismertem a fegyvert és a lövéstechnikát, hogy nagyon sokszor már több ellenfelet pusztítottam el egyetlen rövid sorozatban. Minden zs-kategóriás elemével együtt, nagyon jól szórakoztam rajta, és szívesen játszottam volna még tovább és tovább.

Na a főszálat kitoltam jó béna volt a legvége.
Ami utána jött az is kegyetlen volt, most már végig riadóztatás nélkül kell csinálni?
Ez kurva nehéz küldi mikor meg kell menteni az ügynököt. Nem tudtam megcsinálni már mert a végén mindig kikresselt ez a szar.
Köszönöm a segitséget
grebber

Next PC upgrade: 2022

Üdv! Olyan kérdésem lenne hogy a Steamon keresztül játszok a Sniper Ghost Warrior 3-al hol tudom vagy hol lehet betelepiteni, beállitani a magyarositást. A segitséget elöre is köszönöm.
grebber
grebber
Készül a Contracts magyarítása! <#eljen>

grebber
Contracts első értékelések:

IGN Italia - 82/100
Multiplayer.it - 78/100
GameGrin - 75/100
Crtical Hit - 75/100
IGN - 73/100
Eurogamer Italy - 70/100
PC Invasion - 70/100
Everyeye.it - 65/100
Vandal - 50/100

Sziasztok,ha egy helyőrséget kipuculunk akkor az a következő mentesnel ujra ott van?ez változott már vmit?koszonom

Danecay
Black Friday 😊

grebber
Mindfuck ,hogy lehet ilyen olcsó. Cd keysen csak £14.99 a Contracts
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.20. 08:26:35

grebber

grebber
grebber
Humble Storeba most 8.41 EURO (monhtly kedvezmény is benne van) a Sniper Ghost Warrior 3 SP Edition

grebber
Facebook:

"As the week comes to an end, we have some news to share...
#SGWContracts has gone gold!
Still lots of hard work ahead as we aim to bring you a great experience on Nov 22nd, but super proud of this milestone. Have a great weekend all."

grebber

grebber
Dátumot kapott a Sniper: Ghost Warrior Contracts

grebber

Maxtreme
1-2 friss soti:

Maxtreme
ha minimum lesz olyan mint az előző rész, engem már megvettek. Biztos én vagyok a beteg, de nekem tetszett a 3. 😄 (1-2 durva script bugtól eltekintve végig jól szórakoztam)
Azt a 2 eurót kétségtelenül megérte amennyiért vettem... 😄
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2019.06.06. 17:16:24

grebber

grebber
Nem lesz sajnos 😞

Nem lehet visszatérni az előző területre?,nagyon gáz, mert egy csomó helyen nem voltam, és újrakezdeni nem szeretném.

Itten újratermelődnek a megtisztított terepeken az ellenfelek?
Le lehet szedni csak nem volt közzétéve a portálon.
Magyarítása nem lesz?
Semmi infó az új részről?
Helló Mindenki... Érdeklődni szeretnék,hogy milyen módon tudom a fegyvereket feloldani...esetleg van rá valami " Unlock all Weapon" mod....? Még azt szeretném kérdezni,hogy a játék mentési mappáját hol találom....
grebber
Mayorpapa
Ha kipucolok és megtisztítok egy helyőrséget, a következő belépésnél miért vannak megint ott? Nem lehet végleg eltüntetni őket, mint pl. a FC3-bn?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Nekem tetszett az alapötlet. Megjelenés előtti videókra gondolok.
Kb. mint egy Ghost Recon Wildlands mondjuk szerb FPS-be 😊
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2018.02.18. 06:33:42
grebber
Mi nem igazán? baszott jó lett.És semmivel aem unalmasabb mint pl egy Far Cry 4 vagy a Ghost Recon

Mármint ezt vagy a Wildlands-et, mert a wildlands játszható ugye 😊

De ezt sajnos még nem igazán, ezért nem értem a DLC-t :<#circling>
scomcomputers
Nem lenne ez rossz,meg a sok patch rendbe is tette a játékot, de együl baromi unalmas...<#rolleyes>

* Scomcomputers the future of computing!*

Oldal 1 / 3Következő →