Karácsonykor megállás nélkül tévét fogunk nézni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.12.24. 12:10:31
Majdnem. 60 percenként 16.
Egyébként pofonegyszerű a tévé létezésének oka, és hogy az emberek miért néznek tévét. Ha nem tudod kilogikázni, az csak rólad fest sötét képet. Engem is megdöbbent, hogy van olyan, aki otthon képes időt pazarolni a főzésre ahelyett, hogy rendelne, házhoz hozatna valamit, de azért nem nehéz kitalálni ennek az okát.
Ja, és nem kell jönni azzal, hogy csúnya letöltő vagyok. Tessék megfizethető áron adni a filmeket, digitális formátumban, és máris nyitom a pénztárcámat minden hónapban, mint a kisangyal. Idejétmúlt, optikai lemezeket kiröhögöm, áraikat meg pláne. 500 ft/film és havonta veszek huszat garantáltan. De amíg le akarnak rabolni a több ezer forintos nevetséges árazásaikkal, addig teszek rájuk magasról.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.12.24. 00:00:26
Mondjuk nem tudom minek folyok bele, én úgy 10 éve nem nézek tévét, amióta teret hódított magának a torrent-kultúra (hála érte). De amikor néha "megpillantom" mi megy benne...csak egyre rosszabb és szánalmasabb dolgokat látok. Nem beszélve Magyarországról, illetve annak a szintjéről.
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2014.12.23. 15:42:07
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2014.12.23. 15:14:36
Ha jönnie kell a szent és sérthetetlen reklámanyagnak,akkor jönnie kell.
Régebben legalább megvárták egy jelenet végét de manapság már jelenetek/párbeszédek közepén is jön a reklám.
Azt hiszem ez jól megmutatja, hogy mi a fontosabb a tévéseknek.
Ja és remélem, hogy nem lesznek szomorúak, de én nem fogok nézni semmit, se az ünnepek alatt.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
往前看同志
Ahány ember annyi kimitszeretne, főleg idehaza.
Inkább azt nézték volna meg előbb, hogy van e az ég világon bármi pozitív hatása, vagy pl az eladásra(másnap mindenki a boltokba rohan/irónia/). Ezek után meg le van szarva ki mit szeretne, jogosan!
Kár, hogy mint utólag kiderült k*rvára de semmi értelme.
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2014.12.22. 18:48:11
A mai napig a kedvencem amikor elkezdődött egy film bevezetője (kb 2 perc) beindul a főcímzene jönne a felirat erre reklám...Vissza a filmbe 7 percel késöbb, főcím..Eltelik a filmből 6 perc..És jön egy 8 perces reklám. Baromi csodás,csak azt tudnám ez hogy nem sért semmiféle törvényt...
Nagy élmény lesz a gyűrűk ura film+ által kurtított csonkított változata tömve reklámokkal....
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
ha csak ironizáltál, akkor ... NEM VICCES! 😄
Armagedown #13 - észak koreában meg munkatáborba zárnak, ha nem tetszik a rendszer. biztos utánoznunk kell bárkit is?
egyáltalán: megkérdeztek ezek az álszent faszmajmok bárkit is, h mit szeretne? pl egyeztettek a szakszervezetekkel, h mit szeretnének a bolti eladók, stb? mert ha TÉNYLEG nyűg volt a varásnapi meló, akkor tényleg érthető a dolog, egyébként meg elmehetnek a 'csába a földesurak
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.22. 16:08:46
Forza.
A jó filmeket már láttam, a sz.rok meg nem érdekelnek. Inkább elmegyek a családdal valahova...
Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2014.12.22. 16:02:30
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Utoljára szerkesztette: Armagedown, 2014.12.22. 14:59:48
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
LZ forever
Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2014.12.22. 12:20:54
Neha leheverek ele, hogy lustizok, vegigzongorazom...aztan ennyi 😊)) Soha semm nincs, de soha !!!!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szilveszterkor tavaly az M3 bekapcsolva. Jó volt. Idén semmi sem lesz, mert még ott is baromságot adnak majd.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.22. 11:06:21
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant