Lara Croft and the Temple of Osiris
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2015.01.04. 23:33:11
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Volt benne misztikum, élvezhető lett a platforming és az akció része is, és Lara karaktere is nagyon rendben volt végig. (és azért volt sok visszatekintés a régi részekre) Egyedül csak a nehézséget lehetett hiányolni, ami azért a TR1-2-3-4-ben nagyon fontos volt. (bár ott néha a platforming rész kegyetlen lett)
Erre a részre visszatérve... A Guardian of Light nagyon jó kitekintés volt, coopban különösen élvezetes, viszont nagyon könnyű lett. Még a legkomolyabb challenge toombok is egyszerűek voltak. Bár a mostani rész kicsit nehezebb lett (mármint puzzlek terén, a harc kb ugyanolyan könnyű maradt), de még mindig egyszerű. Egy, talán két puzzle volt ahol kellett gondolkozni kicsit... És ez elég szomorú.
shaken, not stirred
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=tomb+raider
- TR 1 - letoltva többször is... még talán N-Gage-en is :-D
- TR 2 - letolva, megmondom a frankót, eléggé megküzdöttem vele anno.
- TR 3 - letolva, nagyon halvány emlékeim vannak róla, azt tudom, hogy kicsit ellaposodott ez is.
- TR 4 - 2-3x is nekiestem és szégyen szemre mindig jött valami más, meg kicsit leül a közepe felé. Őrizgettem a mentést is, de aztán csak nem folytattam, de fogom...
- TR 5 - nagyon keveset játszottam vele, de amit láttam belőle az tetszett.
- TR 6 - ezzel pár órácskát toltam mikor megjelent, de röhejesen bugos volt, talonban van.
- TR: Legend - Kicsit Uncharted feeling. Egyszerű, mint a faék, de maximálisan jó kikapcsolódás. 2x is letoltam anno, annyira kikapcsolt. (HOPPÁ már itt elkezdődött ám a TR megreformálása;-)
- TR: Annyiersary - letolva. Nagyon jól sikerült "rimék" és azért van benne elég sok változtatás ahhoz, hogy szinte teljesen külön élményként kezelem.
- TR: Underworld - +DLC-k is letolva (X360). Na ez még most is kissé bugos, viszont van hangulata, látványos, jók a DLC-k (kissé nehezek is!), eléggé szerettem.
- Lara Croft and the Guardian of Light - letolva, nagyon tetszett, szerettem!
- Tomb Raider (2013) - kilóra bekajáltam. Nagyon féltem tőle, hogy hiányozni fog a nagyon hc platform téma belőle, de igazából nem hiányzik. Nagyon tetszett a survival hangulat, jók és látványosak voltak a harcok, olyan helyszíneken jártam melyeket sosem feledek és 100%-ra kimaxoltam (nem achi szempontból).
A legjobb dolog ami a TR szériával történhetett az a Tomb Raider 2013. Mondom ezt úgy, hogy sokáig én is kötöttem az ebet a karóhoz a klasszikus részek kapcsán, de rájöttem, hogy gyönyörködni és közben remekül szórakozni/izgulni sokkal jobban szeretek, mint frusztrálva kínlódni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.04. 13:51:47
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Baromság.
Ha nincs DirectX 11-et tudó VGA-d akkor el sem indul!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams