Januári tévésorozatos kánaán a magyar csatornákon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de akkor mégis milyen gyártású filmeket nézel, ha amerikaiakat nem?
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
kb az összes filjük nézhetetlen, és nincs szükségem rá, hogy rámerőltesd a véleményedet.
tehát erről nem nyitnék vitát, hisz ez axióma:
nézhető filmet CSAK az amerikaiak képesek csinálni
kiegészítés:
-nem minden filmjük nézhető
-másoknak is sikerült már nézhető filmet csinálni
nézhető filmet CSAK az amerikaiak képesek csinálni
kiegészítés:
-nem minden filmjük nézhető
-másoknak is sikerült már nézhető filmet csinálni
én semmiképpen sem nézek amerikai filmeket. (amennyiben a sorzatokat nem veszed ide) Az összes közül a legszínvonaltalanabbak.
nem kicsit ribancos az a csaj legfelső képen szerintem, még a szeme se áll jól
(szerk.) amúgy meg ha már film, akkor az legyen minimum amerikai, ilyen egyszerű a képlet
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2015.01.10. 11:20:07
(szerk.) amúgy meg ha már film, akkor az legyen minimum amerikai, ilyen egyszerű a képlet
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2015.01.10. 11:20:07
Ki a szart érdekel, hogy Amerikában nézték vagy nem? Te ez alapján választasz sorozatot? Jó volt? Igen. Akkor meg? Az a lényeg. Az, hogy nyáron ment és eleve be sem kapcsolták a tévét, nem jelenti azt, hogy ne jött volna be nekik, ha nézik.
The Gates- 2010-es sorozat és bukta volt. Ez igen ezt nagyon muszáj műsorra tűzni.
Next PC upgrade: 2022
Én is csak azokat nézem amik nem tartoznak a top sorozataim közé, de azt is csak úgy, hogy felveszi az IPTV-m, és később nézem meg amikor akarom, a reklámokat áttekerve. A "prémium" sorozataimat csak a netről, HD minőségben, és van amelyiket eredeti hanggal, nem szinkronnal!!
csatlakozom..rengetegbe beleszarnak,hogy folytassák/befejezzék...megvágják..stb..stb..
magyaron/magyarul csak háttérbe ha már láttam de épp odakapcsolok 😊
magyaron/magyarul csak háttérbe ha már láttam de épp odakapcsolok 😊
csak neten érdemes sorozatokat nézni.
Így van, idehaza sosem lehetett normálisan sorozatokat nézni, mert a legcsekélyebb erőfeszítést sem teszik a csatornák, hogy sorjában, tisztesséegs időpontban, megfelelő időközönként adják le a részeket. ÉS sokszor meg sem vesznek elegendő részt, vagy simán félbehagyják, mert csak. Szánalmas amit művelnek. Én ha fizetnek sem megyek ebbe bele többé.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hiába van akármilyen sorozat,mert:
1, Elkezdik más időpontra pakolgatni ja túl népszerű azért,ha meg nem azért , de van hogy másért😊
2, Mikor úgy gondolják,hogy már eleget látott a néző,akkor ugyanazon időpontban, mintha új rész jönne hoppá berakják az első vagy nem is tudom hányadik részt.
Néhány adón szinte lehetetlen sorozatot nézni ilyenek miatt.
1, Elkezdik más időpontra pakolgatni ja túl népszerű azért,ha meg nem azért , de van hogy másért😊
2, Mikor úgy gondolják,hogy már eleget látott a néző,akkor ugyanazon időpontban, mintha új rész jönne hoppá berakják az első vagy nem is tudom hányadik részt.
Néhány adón szinte lehetetlen sorozatot nézni ilyenek miatt.