Mafia 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyedüli dolog ami zavar a grafikában, az az, hogy a tükröződés effekt furán kezeli a krómozott cuccokat, így azok hol tök szürkék, hol matt fehérek, hol tényleg krómnak néznek ki (általában este). Pedig mediumon van a reflection, kipróbáltam highon is, de ott sem jobb.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.13. 00:31:08
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Az viszont nem igaz, hogy csak úgy összehányták a játékot. A város, a vidék, a sztori, és a járművek nagyon kidolgozottak, az animációk is gyönyörűek, látszik, hogy rengeteg időt és energiát öltek bele. A bugok és grafikai hiányosságok inkább a kiadót terhelik, akik a minél korábbi kiadásba kergették a fejlesztőket.
A fütyülős rész na igen, az érdekes szisztéma, de aki szerint megöli a játékot az kihagyhatja és nyomulhat stealth+melee+weapon kombóval füttyögetés nélkül.
játékot, az lopakdohat és használhat lőfegyvert, csak rajata múlik, ha a füttyentésekkel igykeszik abszolvákni az akció részket.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Én még a közepén járok azért kérdezem. 😊 De gondolom utána semmit nem lehet már csinálni a városban.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Mert én ahogy haladok elore annal jobban szeretem ezt a játékot.
Az kis főnökök leölése pl baromi jol felvannak épitve.
(Nem nem a helyi csicskákra gondolok akik egy gyárat vagy boltot vezetnek)
Vagy csak az elejét láttátok a játéknak és megy a fikázás?
Pl most is nyilt meg új opció. Hogy kinek adom a varos részeket. Fel kell osztani a "barátok" között.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
De azert azok sem tevednek akik csalodaskent elik meg ezt a reszt.Ilyen szinten repetitiv jatekmenettel nagyon ritkan talalkozom.Utoljara a Mad Max-nel ereztem azt hogy "nab@zmeg megint es megint ugyanazt kell csinalni?"
Ez a jatek meg arra is ratesz egy lapattal es a baromi jo atvezetok es remek sztori nagyon keves hogy elfedje a jatekmenet monotonitasat.Szamomra legalabbis.Egyelore felre is tettem, nincs kedvem ugyanazt a futty, pofancsap, odebbmegy, futty, pofancsap, odebbmegy, futty....blabla.Ez nagyon keves 2016 vegen.
COD2 intróját mai napig megkönnyezem <#wink>#wink>
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Főleg minket 40 -es férfiakat😊
A technikai részében nyilván igazad van.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Jó hangulatú az egész város, bayou, kicsit hiányoltam a motorokat, meg valahogy hiába vannak sínek, úgy tűnik se vonat, se villamos nem jár rajtuk...
Tök jó, ahogy torzul a rádió hangja bizonyos helyeken, ilyenre más játékból nem nagyon emlékszem.
Összességében nagyon tetszett, pár pontot azért levonnék a gagyi sztori, főszereplő, polkorrekt és egyéb marhaságok miatt, de még ezek ellenére is jó lett.
(Látom, hogy sokaknak tetszik/tetszett a sztori, engem egészen addig érdekelt, amíg be nem következett a "bosszú okát kiváltó esemény", onnantól már csak <#whatever>#whatever>)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A gameplay kiderül.
Mindenesetre ha választanom kell hogy a repetitívség, gyengébb graf és bugok korrekt sztorival és szereplőkkel, VAGY a jobb graf talán kevesebb buggal és kevésbé repetitív játékmenettel, ugyanakkor egy klisés hipszter hülyegyerekeknek alkotott "fákkjeee" álomvilágban ahol a jòk az anarchista szipus csőcselék szuperhekker parkourmesterként vannak ábrázolva főszerepben egy 40 kilòs kis buzival és a maxiklisés társaival vs gonosz fehércsòka aki annyira mindent megfigyel a városban hogy hőseinkre nem képes rátalálni noha azok nagy DEDSEC firkával ellátott kocsival kolbászolnak és a bázisukhoz közeledve rohamosan nő a grafitik mennyisége.....Nos inkább a Mafia 3 a maga durva gyengeségeivel.... Ha van valami ami nem kell, na azok a gyerekded "megmentjük a világot a gonosztò' " szintű divatszemetek főként nem ilyen agggyonklisés irritálòan ripacs szereplőkkel...
Sztori és karakterek terén a Mafia 3 kb a Keresztapa ....A Wd2 pedig a "Beavatott" című tiniszemét (csak a kontraszt miatt, nehogy azlegyen hogy buuu miféle Keresztapa)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.10.11. 18:08:20
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csalódás max. azoknak lehet, akik valódi folytatásra vártak, mert ez a játék már csak a nevében Mafia, inkább egy lebutított gta-s nigger-bűnügyi manager játék. Hasonló a régebbi Godfather játékokhoz, csak a keresztapás téma nélkül. Nekem nem voltak nagy elvárásaim, nem is ért akkora csalódásként. Csak nem szabad rá folytatásként tekinteni, és nem szabad érte teljes árat fizetni, egyébként arra megfelel, hogy ideig-óráig lekössön.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Sajnos eljutottunk oda, hogy megjelenés után :3-4-5 honappal van kesz egy cim
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Igrn unalmas egy idő után a kis vezérek leölese meg a kár okozas a nagyfőnököknek. De kárpótol erte az összes atvezető meg törtenet.
Grafika is hagy kivettnivalót..de este szép. A belső terek meg nagyon jól bevannak rendezve.
Vannak mellék küldetések is! Mivel a csapattagok kérnek tőlled szivességeket. Azok után is kapsz kis atvezetőket ami a storyhoz ad plusz infokat.
Itt küldetések terén egyedül ezt a terület foglalós részt kellet volna eldobni mondjuk a 3.-4. terület után. Aztán valami új módszert bevezetni a főnökök kiiktatására.
Ennek ellenére én elvezem a játékot 10+ órám már benne van...és csak 4 kerületet foglaltak el.
Next PC upgrade: 2022
valószínűleg a Take2 miatt összecsaptak az optimalizációt, de idővel javítják. Az viszont látszik, hogy a fejlesztők sok energiát öltek a játék világának a kidolgozásába és nagyon autentikus lett.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A gáz csak annyi, hogy ott meg a faxom FPS nézetet eröltetik, amit én spec egy kardos játéknál utálok, de legalább az tényleg profi lesz. 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A Vietcong és a Mafia első része örök klasszikus. De akkor mi a fene történt itt?
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.10.11. 00:03:48
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Ennyi, ezt benéztem, végeztem ezzel a játékkal jó sokáig. Sokat vártam, most buktam is, hálistennek ez az első ilyen idén, pedig sok játékot vártam, de nagy csalódás volt a többségük. Azokon legalább anyagilag nem buktam. Hát ezen igen, sajnálom, annyira vártam ezt... Talán visszanézek pár peccs után.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Engem ez annyira nem zavar, az utóbbi hetekben 10-12 órákat melóztam, jól jött ez a kis chill, de tény, hogy azért ez nem tartós öröm :S
Szóval újra elővettem a Mortal Kombat-ot, meg a Doom-ot.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.10.10. 22:48:23
Mondok egy példát ami már többször is előfordult velem: X és Y rossz arcú beszélget tőlem nem olyan távol. Füttyentek egyet mire X megszólal hogy "Figyu már Y, megnézem mi volt ez a zaj!" Elindul a hang irányába, Y meg a neki kijelölt útvonalon elkezd járőrözni. X odaér hozzám és szépen levágom. Y közben visszaér a kiindulási helyére, de nem tűnik fel neki hogy valami nem stimmel, mert a haverja még mindig nem végzett a kutatómunkával. Jól van, mondom ebből már több úgy sem lesz. Még egy fütty, Y elindul felém, odaér és én véget vetek bűnözői karrierjének. Aztán a többi idiótát ugyanezzel a módszerrel egyesével levadászom. Úgyhogy nálam ennyivel ki is merül a harc. Pedig nagyon szeretem az olyan játékokat, ahol hosszas lopakodás után egy kis hiba miatt borul minden és Ramboként kell befejezni az adott feladatot.
Nagyon reménykedtem benne hogy a BF1-ig el leszek vele, de bármennyire is érdekel hogy végződik Lincoln bosszúhadjárata valószínűleg majd csak jó pár hónap múlva fogok újra visszatérni a játékba, remélve hogy addigra a legtöbb hibát kijavítják.
Ami tetszik az a kocsik irányítása, iszonyat élvezetes. A zenék viszik az egész játékot
GTA -ban is lehetnének ilyen minőségi zenék 😊
Scarface játékban voltak hasonlók, bár az '70-es években játszódott.
Mafia 2-vel fogok inkább játszani. Minden téren színvonalasabb
Utoljára szerkesztette: gabo91, 2016.10.10. 22:28:02
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Eddig olyan nagyon sokféle autó sincs benne - lehet, hogy ez később változik, nem tudom - a zenék persze zseniálisak, de ezt hadd ne rójam fel a készítők javára, hiszen ha a kor zenéire dobálózik az ember kővel, akkor szinte mindig örök klasszikusokat talál el.
Ez így eddig egy erős kezdés után nagyon-nagyon uncsinak ígérkezik. OK, még valami, az átvezetők zseniálisak, a mimika, a karakterek nagyon jók, az animáció is top-notch tényleg többre mutat, mint ami. De sajnos ehhez képest a tartalom eddig édeskevés.
És sajnos ez az, amit a peccsek sem fognak tudni megoldani...
Nagy kár... 😞
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.10.10. 21:29:53
Új konzolok, új motor, új megvalósítás. Ebbe nem fért bele.
(Ráadásul a Mafia 1 kezdetben PC only volt, nem kellett a konzolok teljesítményéhez, irányításához igazítani. Aztán hiába lehetett benne vonatozni meg indexelni, ha a későbbi konzol port nem sikerült olyan nagyon jól, ezért nem produkált akkora bevételt, mint amennyit tudott volna.)