Mafia 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utoljára szerkesztette: youtubeGM, 2016.10.09. 19:05:54
Pedig maga a játék egyébként nekem eddig bejön, de az autókázás így elég körülményes.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
8 Gb RAM
GTX 660 OC
És megy simán ~Medium beállításokkal 1080-ban.
30 FPS sem volt zavaró. Nem mértem az fps-t, de sokkal nem lett gyorsabb, mert látványos gyorsulást nem vettem észre. Tehát így ~30 körül "tekerhetett", ezen a f*s SSE4/4a cpu-s gépen!
De a bug-ok nem tűntek el.
szvsz:
Játékélmény 10/5
Gépigény 10/3
Grafika 10/3
Ár/érték 10/4
De hogy a graf menyire k*la, ahhoz képest mekkora gépigényt kér...
Max ~5k-et megér, de 14k-et NEM.
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2016.10.09. 18:35:14
Imádom, mikor "vérpistike" ilyen ökörséget kérdez...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És az én gépemen hogy menne?
Core i7-6800K
HyperX Fury DDR4 32GB 2666MHz
SLI 2db ASUS STRIX-GTX1080
Megvegyem? Vagy inkább a Dishonored 2 Collectors Edition-t:
<#lama>#lama>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy meg az AA úgy el van szarva, hogy az félelmetes. Egyrészt mindig high-on van beállítva akárhogy is indítod a játékot (nem jegyzi meg), másrészt érdekes módon egy AF-et ráeröltetve a cuccra sokkal jobban és több fps-el fut mint előtte.
Gyanítom valami a beállításokban nagyon el van szarva (amit egy ráeröltetéssel kvázi meg lehet oldani és úgy már bizony jól is néz ki a játék).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
És igen,menne.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Intel Core i7-4790
16 GB ram
NVIDIA GeForce GTX 970
talán a dokumentumokban vagy a rejtett fájlokban megtalálhatod
I met God. She's black
Csak tudnám mi eszi a gépet ezek a kinézeten. A GTA 5 lemászik a monitorrol...ez meg pff
Next PC upgrade: 2022
a játék sajnos borzasztó középszerű lett szvsz...
Utoljára szerkesztette: Jude666, 2016.10.09. 16:42:15
Mivel a kettot kb 2 hete kezdtem el ujra jatszani 6 ev utan, ennyi ido alatt mar reg meguntam, mint amit a haromba beleoltem eddig, ezt meg alig varom, hogy folytassam. Eddig az elso kisfobosszot nyirtam ki.
A sok nyomingert aki meg a borszin miatt nem tud azonosulni a fohossel, (persze miert is kellene) azokat meg sajnalni tudom.
Volt a maffiozok sorozat anno, ami szerintem messze tulertekelt, osszevetve pl a zsenialis boardwalk empire-ral, ami koroket ver ra, mindez szinten al capone idejebol, fekete oldalrol is megkozelitve, arra akkor mint mond a jonep.
szerintem
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2016.10.09. 13:34:37
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Vagyis folyamatosa a mozgás, nem akad, de közelében sincs még szerintem a 40 FPS-hez sem...
Szomorú, hogy ez a gép nem elég neki, Witcher3, GTA 5 tökéletes fut rajta full grafikán...
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Viszont az átvezetők és a sztori mesélés annyira bejön, hogy az hihetetlen. De azért számomra elég sokat levesz az élményből az, hogy vezetés közben hatalmasakat droppol az fpsből a játék, nem is lenne ezzel problémám, ha grafikailag kicsit magasabb szinten lenne.
I met God. She's black
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN