Mafia 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze van, amikor túltolják a polkorrektséget, lásd Batlefield 1 borítón a néger katona (nem, senki ne jöjjön a Harlem Hellfighters-szel, egy első véhás játék borítójára nem teszünk négert, pont.) De egy amúgy történetbe passzoló fekete főhőssel nem értem, mi baja lehet az embereknek...
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.10.08. 10:32:17
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ha működik is, és tényleg 30 fps van szabva a játék, akkor ezzel tuti fagyogatni is fog. De ez le is van írva:
Will cause crashes for some people because the engine loses stability above the cap the developer imposed.
Amúgy ambient occlusionnal és a reflection quality-val lehet valami mert ezeket kikapcsolva nekem is sokkal élesebb a cucc.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Nem csak odaállnak a hordó mellé, hogy könnyen levegőbe zavard őket, hanem folyamatosan támadnak, bekerítenek. Szerintem nagyon jól eltalált része a játéknak.
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Hát srácok itt olyan story van az arcba pakolva, hogy kb minden mást leszarok , örülök ha jön az fps pecs, de telibefosom, ez a játék durvajó 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Eddig bejön. Sok időm nem volt ugyan rá ma, de amit láttam, az meggyőző. A történet remek, a harc is ehető, szerintem nem sokkal szebb, mint a Mafia 2 volt, de ezért él a város és nem rosszak a színek. Megint Playboyt kell gyűjtögetni, de hát legyen! 😊 Elég brutális, szerintem túl sok lehetősége van a főhősnek. Olyan, mintha a régi Keresztapa c. játékot összerakták volna a Mafia 2vel. Van benne kapacitás. A lock észre se vehető.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2016.10.07. 23:01:24
Aki játszik a játékkal annak ajánlom a Depth of Fieldet kikapcsolni, illetve az AA-t medium szintnél nem nagyobbra kapcsolni, mert ezek + a motion blur rendkívül mosottasá teszik az egészet. Ezeket kinyomva viszont egész jó (nekem még így sem teljesen éles).
Játékmenet: A lövöldözés kb gta 5, vagy gears of war, a vezetés egész jó főleg realisztikus beállításban (csúszkálnak a verdák nagy sebességnél ahogy kell), a történet szerintem fenomenális....már most imádom (hihető, realisztikus, egyben brutális), Lincoln is megkedvelhető figura. A prológus konkrétan odaszögezett a játék elé és nem igazán engedett amíg a végére nem értem (tudtam mi fog történni, de mégis sokkolt amikor megtörtént, szóval a tálalás kiváló), a zenék fantasztikusan jók a játékban, ahogy a hangok is nagyon rendben vannak.
Egyelőre még nagyon nem engedte el a kezem a játék (most érek majd el erre a pontra), úgyhogy a fix küldiken kívül sokat nem tapasztaltam. Azt viszont láttam, hogy rengeteg fegyver van a játékban: pisztolyból, shotgunból, puskából, gépfegyverből is 5-6 db biztosan, ami összesen 20-30 gyilkolóeszközt jelent.
A játékban van aim assist ,de ez bármikor ki-be kapcsolható (én enélkül tolom...azért kontrollerrel játszóknak jól jöhet, mert egyébként nagyon könnyű elpatkolni ha rambózol). Ahogy van nehézségi szint is az easy-től a hard-ig (normálon tolom, de így is könnyen ki tudnak lőni.) Jah és ez szintén bármikor átállítható, kapcsolható. Ami még meglepett hogy van a játékban az a Field of View állítási lehetőség.
Nekem eddig tetszik a játék, mondjuk nem vártam tőle világmegváltó teljesítményt. Egyelőre szórakoztat. A történet eddig vitte a hátán, most majd a játékmenet jön...Holnap folytatom. Ha kérdésetek van szívesen megválaszolom.
Next PC upgrade: 2022
Ugyan az a stílus ugyan az a szöveg....
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
én egy óra múlva próbálom majd, beszámolok 😊
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2016.10.07. 20:39:23
!Forza Ferrari!
Srácok, nyugodtan írjatok véleményeket, hogy milyen a játék, várjuk. 😄
attól még sokan tudják hogy a "Grebber" ezt csinálja 😄
na mindegy majd 3 év múlva meséld el hogy tetszett a játék
!Forza Ferrari!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.07. 19:55:47
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
én ezzel próbálkoznék de ez csak tipp: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48234
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
"10/07/2016-16:19:53:NA :WRN: Container::loadFromFile(): error opening file .\client.m2k for read. Errno=No such file or directory(2)"
Megnézné valaki akinek steam-es játékat van, hogy van-e neki valahol egy ilyen nevű file-ja, vagy hogy nála is létrejön esetleg ez a log file?
köszönöm elöre is.
A tesztelést most zajlik a fizetős vásárlók végzik majd a visszajelzések alapján valamikor befejezik a játékot.
If you give a little love you can get a little love of your own
Nekem nem jutott ki a dobozosból
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Egyszerűen nem szereti az MSI afterburnert. Kinyomtam és láss csodát ment mint régen.
Érdemes mindenféle háttérprogit kilőni, mert lehet nálad is valamivel összeveszett.
ha steam-en vetted, akkor refundold, amíg nem jön rá patch, vagy valami okosság
Utoljára szerkesztette: NEOreg3, 2016.10.07. 13:28:06
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ablakban ugyanezt csinálja. Próbálom a gépem naprakészen tartani, még soha semmivel nem volt gondom. Itt is az a baj hogy semmi hibaüzenet nincs, csak visszaadja a desktop-ot szó nélkül. Nekem nincs tippem, félek ezt beszoptam.