Hős6os - Vasember helyett Lufiember
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyenek ezek a fantázia szülte dolgok. Piroskát már évszázadokkal ezelött sértetlenül kivágta a vadász a farkas hasából, anélkül, hogy az felébredt (vagy belehalt) volna, mégsem akadt ki ezen senki.
A filmek arra valók, hogy segítségükkel átélhessünk olyan dolgokat, amiket amúgy nem tudnánk, ha nagyon életszagú valóságos történetekre lenne ingerenciám, akkor a kukucskálón nézném a baloldali drogfüggő, vagy a jobboldali masszív alkoholista szomszédom életpillanatait 😊
Tehát inkább a szuperhős mozik, én nem szégyenlem, hogy megmaradtam lélekben gyereknek 😊
A filmek arra valók, hogy segítségükkel átélhessünk olyan dolgokat, amiket amúgy nem tudnánk, ha nagyon életszagú valóságos történetekre lenne ingerenciám, akkor a kukucskálón nézném a baloldali drogfüggő, vagy a jobboldali masszív alkoholista szomszédom életpillanatait 😊
Tehát inkább a szuperhős mozik, én nem szégyenlem, hogy megmaradtam lélekben gyereknek 😊
All we ever wanted was an answer...
a marvel-filmekből megtudtam: rádioaktív pókcsípéstől, besugárzástól lesz a szuperhős. és ha teszünk négy sokezer tonnás hajtóművet egy százezer tonnás anyahajóra, akkor az repülni fog. sőt, ha teszünk hajtóművet a talpunkra, akkor mi is repülünk majd... csupa remek tudományos példa.
szerintem jobban jársz a dörmögő dömötörrel, mert az is tudományosabb, mint ezek a szarok.
szerintem jobban jársz a dörmögő dömötörrel, mert az is tudományosabb, mint ezek a szarok.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Még szép. Majdnem az összes sztorijuk azon a síkon mozog. Bár a kommentedből ítélve, azt se tudod mit jelent ez a szó.
igen, a marvel és a "tudományos jellegű" kifejezések kéz a kézben járnak :-D
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
az elején megörültem, hogy milyen jó okos, robotos, valamennyire tudományos jellegű, kreatív film lesz.
aztán a kreativitás annyiban mutatkozott meg, hogy soha el nem készíthető áltudományos álomrobotokkat láttunk
aztán ez is átváltozott buta szuperhősös akciófilmmé
aztán a kreativitás annyiban mutatkozott meg, hogy soha el nem készíthető áltudományos álomrobotokkat láttunk
aztán ez is átváltozott buta szuperhősös akciófilmmé
Ennyire megváltoztam volna? 😊
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.17. 11:02:04
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.17. 11:02:04
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11