A mindenség elmélete - Minden, amit még nem tudtál Stephen Hawkingról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Előre? Fejlődés? :-) Inkább hanyatlás és visszafejlődés.
Ha valami rosszra fordul, akkor ők a hibásak? Vagy akkor nem, ugye - csak ha jó, akkor az az ő érdemük. :-)
Milyen történelmet ír egy istennel összeveszett, de sztárolt elméleti fizikus, aki csapnivaló filozófus?
Ne nevettes.
A romantik tinifilm helyett meg lehetett volna valami tudományosabb, komolyabb, komolyabb zenével. Pársze tudom: a nízeccség mindenekelőtt!
Ha valami rosszra fordul, akkor ők a hibásak? Vagy akkor nem, ugye - csak ha jó, akkor az az ő érdemük. :-)
Milyen történelmet ír egy istennel összeveszett, de sztárolt elméleti fizikus, aki csapnivaló filozófus?
Ne nevettes.
A romantik tinifilm helyett meg lehetett volna valami tudományosabb, komolyabb, komolyabb zenével. Pársze tudom: a nízeccség mindenekelőtt!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ezek a fizikusok írják a jövőt (kutatókat, mérnököket beleértve) a Steve Jobs félék csak felhasználják azokat a technológiákat amiket ezek az emberek megálmodnak és az alapjaikat lefektetik, majd idővel meg is valósítanak.
Szóval fogalmazhatunk úgy is, hogy amilyen irányban ezek az emberek képzelegnek/"álmodnak" az előbb vagy utóbb valóság lesz. És ez mindig is így volt.
Ők maguk írják a történelmet és viszik előre az emberiséget a fejlődésnek abba az irányába amelyekről beszélnek, úgyhogy ezért sem lehet őket pl. egyszerű jósnak nevezni.
Szóval fogalmazhatunk úgy is, hogy amilyen irányban ezek az emberek képzelegnek/"álmodnak" az előbb vagy utóbb valóság lesz. És ez mindig is így volt.
Ők maguk írják a történelmet és viszik előre az emberiséget a fejlődésnek abba az irányába amelyekről beszélnek, úgyhogy ezért sem lehet őket pl. egyszerű jósnak nevezni.
Miért ennyire tudjátok mi lesz pár száz év múlva?
Hol szereztétek ezt a képességet?
Nekem elég lenne, ha ma estig látnám a jövőt.
Hol szereztétek ezt a képességet?
Nekem elég lenne, ha ma estig látnám a jövőt.
Hát igen, aki ki meri mondani, hogy nem igazán lesz itt űrmeghódiccsa, az haljon meg.
Te tényleg annyira szánni-való kis egyén vagy 😊 Nem akarnál egy szívességet tenni a világnak és mondjuk úgy, itthagyni azt? Úgyis vár rád az "űrmeghódiccsa". Májom 😊
hawking a világ legnagyobb embere, mert ő mondta ki hogy az emberissség egyetlen és fő célja az ürmeghodiccsa
Így van, Igazi barom volt aki az eredmények megnézésének lehetőséget törölte. IQ 70 vagy 40?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Az nem marhaság. A marhaság az, hogy üresre nem jönnek be a válaszok.
Nagy marhaság, hogy nincsen nem láttam a filmet válaszlehetőség, mert anélkül nem tudhatom meg mások véleményét, hogy ne adnám a sajátomat, ami teljesen irreleváns, mivel nem láttam a filmet... 😊
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)