Februárban is lesz mivel játszani

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

*legalabb
* olyan
..kurva telefon..
Amugy egy tenyleg lesz.
Az apotheon.
Remeljuk kegalabb ilyan mint a grafika.
Es akkor rendben vagyunk.
Varja a faszom.
Ugyanaz az otlettelen klise, bitszemet, amivel a felrenevelt csajoktol felo, 10-20 eves hobbitokat leszogezik a tv ele mint a masik 60.
Ok mar le vannak radirozva annyira, hogy ugyanazt eladhatod nekik 100* es meg a cimet se kell lecsereld.
Pontositanek.
Februarban se nagyon lesz mivel jatszani.
Csodalkoznak, hogy doglodnek a harver eladasok.
Nincs miert venni ujat.
Ami jo, elmegy egy regi vason is.
Az aaa meg virtualis ipari hulladek.
Max a hulyegyerekek meg a peniszkompenzalok vesznek uj cuccokat..
" PC-s tábor leszarja a ps4 exkluzív címeket. " Akkor azért várja a warezolós PC réteg a Last of Us és a Uncharted sorozat PC verzóját. Amit soha nem fog megkapni.
sárkánylovag
Én se látok itt nagy nevet nincs RPG, Körökre osztott, se Túlélős.
A 100 at lövök percenként játékokat meg meghagyom nektek 😊
hát én nem látok kedvemre valót
bakkerman
akit érdekel,és ps4 tulaj nyílván tudja a megjelenés dátumát,az only PC-s tábor (ami még mindig elég nagy) meg leszarja a ps4-et meg ezeket az exkluzív címeket. De legalább te tudsz örülni annak hogy a GTA V csúszik,ez legyen a legnagyobb örömöd az életben <#eljen>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zola2000
Az előző havi ajánlóban szerepelt a hyperdimension neptunia rebirth1? Ha nem akkor most írom hogy megjelent 😊

A

Minőség jobb lenne a mennyiség helyett...
Amúgy az The Order - 1886 hol marad a kínálatból ? Ja hogy az "csak" PS4 exkluzív és így kit érdekel ? Ez van ! Legalább a GTA V csúszik PC-re !
bakkerman
elég jónak tűnik!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Karez
" A 27-én megjelenő Dragon Ball Xenoverse az idehaza is népszerű franchise újabb bejegyzése, ám túl sokat nem tudunk az alkotásról."

Hadd gyújtsak fáklyát az alagútba:
http://youtu.be/hVd-cb6m4hM

Az egész hangirányítás eléggé elcsépelt. Már volt rá példa és ott is az volt az első dolga az embernek fél óra után, hogy elfelejtette és nem használta tovább... Hanyagolni kéne már az olyan játékokat ahol egy gimmickre építenek mindent.

shaken, not stirred